• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm doktora en son kontrole gittiğimde fazla ödemim olmadığını söylemişti dr..dün gece ölçtüm hala aynı valla.boyutundan çok memnunum.ilk zamanlar gözüme büyük geliyorlardı ama şimdi alıştı sanırım gözüm:)sende ameliyat tarihini kesinleştirmişsin cnm..hayırlısı olsun..

iyi olmana sevindim...işh. hep memnun kalırsın...evet kesinleşti...tesk.ederim..umarım benim için de hayırlı olur:7:

tatlım nasılsın? daha rahat hareket edebiliyor musun kollarını kaldırıp indirirken ağırlık kaldırma durumun vs nasıl oldu bakaym. 26sında kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam ne dedi doktorr :61: normal sutyene ne zaman geçiyosun yine çok soru sordum kusuruma bakma :69: :71:

tatlım nasılsın? daha rahat hareket edebiliyor musun kollarını kaldırıp indirirken ağırlık kaldırma durumun vs nasıl oldu bakaym. 26sında kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam ne dedi doktorr :61: normal sutyene ne zaman geçiyosun yine çok soru sordum kusuruma bakma :69: :71:

cnm mrb..ben çok iyiyim artık:nazar: kollarımla ilgili en ufak sınıktım yok..yanda yatabiliyorum artık allaha şükür,en büyük derdim yatma konusuydu biliyorsun hayatım..onuda aştım..şuan sadece göğüs uçlarım çok hassas oda normalmiş..bugün gittim cnm kontrole..gayet ii görünüyor dedi doktor..dikiş izlerimde ii durumdaymış.krem verdi contratubex mi ne adı.izler için..bir süre onu sürcekmişim.birdaha ki kontrolüm de de silikon bant yapıştıracakmış izler minimum olsun diye..öyle yani bebişim..şu normal sütyen olayını bugün soracaktım valla unuttum sonradan geldi aklıma..gerçi böyle bayağı rahatım valla..sporcu sütyenimle kaynaştık artık:)) :54:

tatlım benim maaşallah sana :nazar:

tam olarak kaç gün geçti yan yatabilmek için.yani aslında sormak istediğim kaç gün sonra iyiyim artık diyebildin?valla çok merak ediyorum biran önce koy resmini canım benim :52:

cnm mrb..ben çok iyiyim artık:nazar: kollarımla ilgili en ufak sınıktım yok..yanda yatabiliyorum artık allaha şükür,en büyük derdim yatma konusuydu biliyorsun hayatım..onuda aştım..şuan sadece göğüs uçlarım çok hassas oda normalmiş..bugün gittim cnm kontrole..gayet ii görünüyor dedi doktor..dikiş izlerimde ii durumdaymış.krem verdi contratubex mi ne adı.izler için..bir süre onu sürcekmişim.birdaha ki kontrolüm de de silikon bant yapıştıracakmış izler minimum olsun diye..öyle yani bebişim..şu normal sütyen olayını bugün soracaktım valla unuttum sonradan geldi aklıma..gerçi böyle bayağı rahatım valla..sporcu sütyenimle kaynaştık artık:)) :54:

çoook sevindim tatlım :nazar: hayırlısıyla atlattın bitti gitti bile bi ömür keyfini çıkartırsın inşallah. kremini düzenli kullanmaya dikkat et canım çnkü ameliyat olanlardan bazıları kullandı ve izleri kısa zamanda geçirdiğini söylemişlerdi forumda. eh tabi sporcu sutyenini doldurcak göğüslerin olduğundan sorun olmazzz :53:

maşşallah sana :nazar: artık yatma işide çözüme ulaştığına göre yaz için sadece izlerini koruman kaldı :16: güneş yüzünden izler belirgin kalabiliyormuş :26: sen dikkat ettiğin sürece yaza hazırsın artık :39: cnm inşallah bundan sonrada sorun yaşamazsın :70:

yan yatabilmenize sevindim insana tek bi pozisyonda kalmak zor geliyor bunu iyi bilirim :) hala topiğinizdeyim gün geldiğinde tecrübelerinizden yararlanabilmek içinn (biraz bencilce bi tutum ) :). herşey daha güzel olucak sizin içinn eminimm .mutlu bi yaz geçirmenizi diliyorum bişey daha varr kıvamları hakkında da yazarsanızz :17: sevinirim yumuşamışlardır malum üzerinden epey bi zaman geçti.hoşçakalınn ..

kızlar ben doktorumu değiştirdim.içime sinmeyen şeyler vardı.onun haricinde 2 doktorla daha görüştüm..ve içime iyice sinen doktora ameliyat olmaya karar verdim..sizinde dediğiniz gibi 1 doktorda takılıp kalmamak gerekiyormuş.perşembe günü giricem ameliyata.hayırlısı artık..hepinizi öpüyorum..[/QUOTE

ameliyattan sonrada yaz cnm merak ediyorum.bende istiyorum ama endişelerim varç.şimdiden geçmiş olsunn .keşke bende böyle bir kaç günden bahsedebilsem ameliyat için =)))

yan yatabilmenize sevindim insana tek bi pozisyonda kalmak zor geliyor bunu iyi bilirim :) hala topiğinizdeyim gün geldiğinde tecrübelerinizden yararlanabilmek içinn (biraz bencilce bi tutum ) :). herşey daha güzel olucak sizin içinn eminimm .mutlu bi yaz geçirmenizi diliyorum bişey daha varr kıvamları hakkında da yazarsanızz :17: sevinirim yumuşamışlardır malum üzerinden epey bi zaman geçti.hoşçakalınn ..

cnm neden bencilce bir tutum olsun..gayet normal yaptığın..bizlerde ameliyat öncesi senin yaşadıklarını yaşadık.daha önce operasyon geçirmiş olanların tecrübelerinden yararlandık.seni çok ii anlayabiliyorum yani..lütfen sormak istediklerini çekinmeden sor bana, ister burdan ister özelden..masajın bayağı etkisi oluyor cnm kıvam konusunda.ilk zamanlara oranla bayağı yumuşadı diyebilirim..merdivenlerden inerken falan hafif sallanıyor artık:))

cnm neden bencilce bir tutum olsun..gayet normal yaptığın..bizlerde ameliyat öncesi senin yaşadıklarını yaşadık.daha önce operasyon geçirmiş olanların tecrübelerinden yararlandık.seni çok ii anlayabiliyorum yani..lütfen sormak istediklerini çekinmeden sor bana, ister burdan ister özelden..masajın bayağı etkisi oluyor cnm kıvam konusunda.ilk zamanlara oranla bayağı yumuşadı diyebilirim..merdivenlerden inerken falan hafif sallanıyor artık:))

inanın çok seviniyorum sizin içinn.. teşekkür ederim emin olun daha sık yazıcammm :) bundan sonraa.

diğer konuda avatarı görünce hemen profiline baktım albüm hazırladın mı die yok ama avatarından gördüğüm kadarıyla çok güzel olmuş çiçişler aysegülcüm:66:çok beğendim gercekten okadar ağrıya sıza değmiş:65::nazar:nazar boncuğunu da takiim :34:maşh arkadaşıma!

Son düzenleme:
teşekkür ederim canlarım.aslında biraz çekip albüm yapayım dedim.ama oğluşum sağolsun kıyameti kopardı o an konsantremi bozdu:)çektiklerimde de elimde ki telefon gözükmüş hep o yüzden koymadım.ne bileyim reklam yapıomuş gibi.bi ara yine çekip koyucam inşallah kızlar..

Cnm teşekkür ederim bana 300 cc takıldı dual plane ile..

cnm dual plan olucak benimkide o yüzden görüntüsünü görmek içimi rahatlattı :34: gizeml de dual plan onunkilerde çok güzel allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin hepinize :nazar:
bu arada sağol cnm bende senin ve bütün annelerin anneler gününü kutluyorum :49:

Back