• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

Ayşegülcügüm,canım,hakkında hayırlısı olsun,doktorunu degiştirmişsin.Eger içine sindiyse emin ol ameliyat sonrasıda çok rahat geçecektir.Önemli olan senin içine sinen bir doktor olması.Arkadaşımızın dedigi gibi,aman öldüm,bittim gibi dayanılmayacak agrıların olmayacak,sen bunu düşün.Ameilyat şekillerine ve bünyene göre agrı düzeyi degişir.Benim 1.5 ayım doldu,hala daha çok çok rahat degilim tabi.Ameliyattan sonra sadece yatıp kalkarken destek alacaksın,kollarını fazla hareket edip yormayacaksın.Bir ay kadar kendine dikkat edersen inan daha hızlı iyileşeceksin.Ama yani öyle 2. gün alışverişe gittim filan olayı yok yani.Ne kadar dikkat edersen,o kadar çabuk iyileşirsin.Sen bunları düşünme bence.Ameliyattan sonra yeni cicişlerini düşün,o müthiş görüntüyü düşün,giyinecegin kıyafetleri düşün ve mutlu olaya bak canım.Hakkında her zaman hayırlısını iste,ben öyle yaptım ve çok mutluyum :66::66:

cnm benim sizlerin sayesinde bayağı motive oldum.yalnız dün testlerim yapıldı.anestezi uzmanı bana kağıt imzalattı.o zaman biraz gerildim açıkçası.şuan tek korkum narkoz.. dua ediyorum bol bol.ve pozitif düşünmeye çalışıyorum..

ayşegülcüm rahat olmaya çalış agrılar acılar -ki bana koltuk altından kondu hala tam yukarı kaldıramıorum kolumu- en en fazla 1 hafta sürücek. yapman gereken şey geçmesini beklemek:) sonrasında herşey güzelleşiyo:23: boyutunda neye karar verdin peki?? bol fotograf incelemeni öneririm. bak burda kücük takıldı die mutsuz olan arkadaslar var beklenti cok olunca öyle bir hayal kırıklıgı yasamanı istememm..:96::93:

cnm rahat olmaya çalışıyorum.dua ediyorum sürekli.boyut konusunda 275veya 300cc olacak.doktora göğüs çevremin 90 olmasını istediğimi söyledim.300 cc le bunun olabileceğini yalnız ameliyat sırasında deneyip sonuca göre karar vereceğini söyledi.kas altı veya dual plan olacak teknik.bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum cnm..ama 275 ten altını getirtmeyecek zaten doktor..275 te olsa benim vucudumda küçük durmaz diye düşünüyorum cnm..ibis ve pıt pıt arkadaşımın resimlerini gördükten sonra anladım bunu..sende keşke bi resmini koysan..fikir olurdu..

Son düzenleme:
ağrı kesicileri alınca biraz rahatlıyorum,şimdi biraz daha iyiyim,inanamıyorum hala benimde silikon taktırttığıma,burda hep okuyordum ama şimdi ben yazıyorum,ankarada FERRUH BİNGÜLE kasaltından oldum,hala bandajlarım var ama biraz ayrık duruyorlar ve çok endişeliyim,sonra birleşeceklermi bilen varmı?

hayatım kaç cc takıldı sana?ve önceden göğüs dokun azmıydı senin de?

benimde ameliyat tarihim 7 nisan perşembe..hadi bakalım..ikimiz de memnun kalırız umarım ,bana kas zarı altı yapılacak..

cnm benim sizlerin sayesinde bayağı motive oldum.yalnız dün testlerim yapıldı.anestezi uzmanı bana kağıt imzalattı.o zaman biraz gerildim açıkçası.şuan tek korkum narkoz.. dua ediyorum bol bol.ve pozitif düşünmeye çalışıyorum..

O sayfalar dolusu kagıtları imzalarken bende çok tedirgin olmuştum,sanki eger bir sorun çıkarsa yakınlarımın ve benim hiçbir müdahale ve birşey söyleme hakkımı tamamen yok ediyorlar,ortada öyle kalakalacakmışım gibi hissettim.Ama olmadı işte :9: Bütün ameliyatlarda o imza olayı var,Sen yüce yaratıcımıza sıgın,kalbini ferah tut,hep dua et Allaha,onunda izniyle hiçbirşey olmaz gülüm,çok öpüyorum seni.:16::16:

kızlar ben doktorumu değiştirdim.içime sinmeyen şeyler vardı.onun haricinde 2 doktorla daha görüştüm..ve içime iyice sinen doktora ameliyat olmaya karar verdim..sizinde dediğiniz gibi 1 doktorda takılıp kalmamak gerekiyormuş.perşembe günü giricem ameliyata.hayırlısı artık..hepinizi öpüyorum..

çook iyi yapmışsın tatlım..dr nın içine yatması ondan elektirik alabilmen çok önemli diye düşünüyorum..basit birsey çocuk oyunu değil bu iş bir kaç hatta hemen hemen hepsinle görüşüp ondan sonra karar vermek gerekiyor:68:.ben operasyondan önce bu şekilde yapmadım yani anlıcağın gözü kara iki reklam aldatmasıyla girdiğim operasyon bana mutluluk yerine mutsuzluk getirdi arkadasım :50:.senin için doğru doktoru bulmuşsundur umarım çok çok mutluluk getirsin tam hayalindeki gibi süper ol canım:21: geçmişler olsun şimdiden:71::71:

çook iyi yapmışsın tatlım..dr nın içine yatması ondan elektirik alabilmen çok önemli diye düşünüyorum..basit birsey çocuk oyunu değil bu iş bir kaç hatta hemen hemen hepsinle görüşüp ondan sonra karar vermek gerekiyor:68:.ben operasyondan önce bu şekilde yapmadım yani anlıcağın gözü kara iki reklam aldatmasıyla girdiğim operasyon bana mutluluk yerine mutsuzluk getirdi arkadasım :50:.senin için doğru doktoru bulmuşsundur umarım çok çok mutluluk getirsin tam hayalindeki gibi süper ol canım:21: geçmişler olsun şimdiden:71::71:

cnm çok geçmiş olsun.şimdi okudum konunu.çok üzüldüm.talihsiz şeyler yaşamışsın..arkadaşların da söylediği gibi bence de dava açmalısın.hakkını ara hayatım..plastik cerrah adı altındaki bu insanın yaptıklarının cezasını ona çektirmelisin diye düşünüyorum..iyi dileklerin için çok teşekkürler..sanada çok büyük geçmiş olsun..umarım senin için de herşey güzel olur cnm.

bende martın 17 sinde dilek avşara ameliyat oldum göğüslerimde ağrı yok koltuk altlarım ve kollarımın iç kısımları çok acıyo hala ne zaman geçecek bilmiyormmmmmm:((

bende martın 17 sinde dilek avşara ameliyat oldum göğüslerimde ağrı yok koltuk altlarım ve kollarımın iç kısımları çok acıyo hala ne zaman geçecek bilmiyormmmmmm:((

Çok geçmiş olsun canımm :71::71: Ameliyattan önceki doktor araştırmalarında Dilek Avşara bende gidip görüşme yapmıştım.Kullandıgı teknik ve önerdigi protez türünden dolayı tercih etmemiştim kendisini.Büyük bir ihtimalle koltuk altı kesisi ile ameliyat oldun,bu yöntemle meme dokusuna ulaşılana kadar daha çok kas kesildigi için uzun süre agrılarının olması normal canım,sonuçta gögüs ve kol kasların kesiliyor.Sana tavsiyem olabildigince agır kol hareketlerinden kaçın,agır kaldırma,kendini zorlama güzelim.Böylece iyileşme sürecini daha hızlandırırsın.Çok geçmiş olsun tekrardan,bunlar geçecek,çok güzel günler yakın,bunları düşün ve mutlu ol..:66::64::62:

O sayfalar dolusu kagıtları imzalarken bende çok tedirgin olmuştum,sanki eger bir sorun çıkarsa yakınlarımın ve benim hiçbir müdahale ve birşey söyleme hakkımı tamamen yok ediyorlar,ortada öyle kalakalacakmışım gibi hissettim.Ama olmadı işte :9: Bütün ameliyatlarda o imza olayı var,Sen yüce yaratıcımıza sıgın,kalbini ferah tut,hep dua et Allaha,onunda izniyle hiçbirşey olmaz gülüm,çok öpüyorum seni.:16::16:

aynen cnm valla ben de aynı şeyleri düşündüm imza atarken..allah büyük, allahın izniyle inşallah olcak bitcek..bende çoookk öpüyorum seni cnm..

çok teşekkür ederim ama bu kollarımın iç kısımlarının agrıması normalmıki igne batıyo gibi sol kolumu tam açamıyorum ya offf ayın 14 üne memlekete gidecem hep bu sütyenimi takıcam böle küçük duruyo sanki ben destekli takınca daha büyük duruyordu

çok teşekkür ederim ama bu kollarımın iç kısımlarının agrıması normalmıki igne batıyo gibi sol kolumu tam açamıyorum ya offf ayın 14 üne memlekete gidecem hep bu sütyenimi takıcam böle küçük duruyo sanki ben destekli takınca daha büyük duruyordu

Canım kollarının iç kısımlarının agırması gayet normal.Dedigim gibi kol ve gögüs kasların kesildi.Bu çok basit bir şey degil.Dedigim gibi kollarını zorlame sakın,bol bol istirahat et.Sporcu sütyenini takmaya devam et,zaten diger sütyenleri takınca rahatsız olursun ve gögsünde şekil bozukluguna yol açabilir şu anda,tavsiye etmem.Sana kaç cc lik protez kullandıgını bilmedigim için ve protezi nereye yerleştirdigini bilmedigim için yorum yapamıyorum.

bana 300 cc yuvarlak takıldı gögsüm hiç yoktu ve kas arkasına takıldı koltuk altından

Tabi şimdi vücut yapınızıda bilmiyorum,zayıfmısınız,kıssa bylumusunuz??300cc kas altı,yani çok büyük bir protez degil.Kas altına yapılan operasyonlarda hemen bir büyük duruş olmuyor.Zamanla büyüklügü belli olacak,şu anda kas protezi oldukça eziyor va daha küçük durmasını saglıyor tabi,ama zamanla ne kadar esner bilemiyorum tabi.Zamana bırakacaksınız,tek tavsiyem,kollarınızı fazla zorlamayın.

çok tşk ederim bilgilerin için saol inş zamanla geçer sargılarımda yarın çıkacak bakalım ne dicek bilgilendirim sizleri allaha emanet olun

Back