• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

Cnm teşekkür ederim bana 300 cc takıldı dual plane ile..

:nazar::nazar: 300 bomba gbi harika olmuşş sana canııımmmmm bayıldıımmm :17::56: senin hiiç göğüs dokun warmıydı canımm? boy kilon nsldı?? 300e sen mi karar werdin doktormu uygun görmüştü?

canm kusura bakma belki sormuşmdr ama hatrlamıorum:59: bnde dual plane ile olcam inşallah 260cc çok mu küçük olur die korkuyorum:5:

:nazar::nazar: 300 bomba gbi harika olmuşş sana canııımmmmm bayıldıımmm :17::56: senin hiiç göğüs dokun warmıydı canımm? boy kilon nsldı?? 300e sen mi karar werdin doktormu uygun görmüştü?

canm kusura bakma belki sormuşmdr ama hatrlamıorum:59: bnde dual plane ile olcam inşallah 260cc çok mu küçük olur die korkuyorum:5:

cnm teşekkürler..benim azda olsa göğüs dokum vardı(120 cc kadarmış doktor söylemişti) ben göğüs çevremin 90 cm gibi bi ölçüde olmasını istediğim için doktor 300 de karar kılmış ameliyatta.ameliyatın 2.günü göğüs cevrem 97 cm idi korkmuştum açıkcası.büyük geldi gözüme çok.sonra ödemlerin azaldı bi ara 94 idi.şimdi 93 cm..fazla ödemim kalmamış 90-92 cm de kalırmış.ama boyutundan çok memnunum şuan.daha küçük bi cc beni memnun etmeyecekmiş. boyum 1.68 kilom 54 oldu(600 gr daha eklenince:) 260 cc sende nasıl durur bilmiorum ki cnm.göğüs dokun falan varsa biraz yada minyonsan iyi olur sanırım.ama kesin bişey söylemem yanlış olur hayatım..benim dün 1.ayım doldu.zaman ne çabuk geçiyor valla..

cnm teşekkürler..benim azda olsa göğüs dokum vardı(120 cc kadarmış doktor söylemişti) ben göğüs çevremin 90 cm gibi bi ölçüde olmasını istediğim için doktor 300 de karar kılmış ameliyatta.ameliyatın 2.günü göğüs cevrem 97 cm idi korkmuştum açıkcası.büyük geldi gözüme çok.sonra ödemlerin azaldı bi ara 94 idi.şimdi 93 cm..fazla ödemim kalmamış 90-92 cm de kalırmış.ama boyutundan çok memnunum şuan.daha küçük bi cc beni memnun etmeyecekmiş. boyum 1.68 kilom 54 oldu(600 gr daha eklenince:) 260 cc sende nasıl durur bilmiorum ki cnm.göğüs dokun falan varsa biraz yada minyonsan iyi olur sanırım.ama kesin bişey söylemem yanlış olur hayatım..benim dün 1.ayım doldu.zaman ne çabuk geçiyor valla..

aayyy ne güüüzeeell:46: Allah bir ömür mutlu olmanı nasip etsn inşallah canımm:70: ahh ahh benim hiç göğüs dokum yok çook az war memişim. 1.75 boyum, 51 kiloyum. biraz zayıfım. göğüs kafesm darmış çok büyük takamıcak olabilcek en büyğnü taktrcam inşallahh bakalım kısmet. size büyük süpriz yapıcam inşallah :34::64:

dual plane ile biraz korkum wardı üst kısmı kasın altında kaldığı için çokmu küçük olur, üstler dolu dolu olmazmı ?diye, ama seninkiler maşalalh üstler dolu doluu:52: sütyen yok dimi bu fotonda canım? :17:

aayyy ne güüüzeeell:46: Allah bir ömür mutlu olmanı nasip etsn inşallah canımm:70: ahh ahh benim hiç göğüs dokum yok çook az war memişim. 1.75 boyum, 51 kiloyum. biraz zayıfım. göğüs kafesm darmış çok büyük takamıcak olabilcek en büyğnü taktrcam inşallahh bakalım kısmet. size büyük süpriz yapıcam inşallah :34::64:

dual plane ile biraz korkum wardı üst kısmı kasın altında kaldığı için çokmu küçük olur, üstler dolu dolu olmazmı ?diye, ama seninkiler maşalalh üstler dolu doluu:52: sütyen yok dimi bu fotonda canım? :17:

evet cnm olabilecek en büyüğü taktır bencede sonra üzülme.sütyen yok cnm resimde üstümde.açıkçası daha hiçççç sütyen almadım.bekledim iyice ödemler insin otursun diye.şuan sadece sporcu sütyenlerim var başkada yok valla sütyenim.artık başlıcam yavaş yavaş almaya.çok bile beklemişim değil mi? ama diyorum ya ilk zamanlar büyük geliyordu gözüme insinler diye bekledim.şimdi kim tutar beni..:74::74: en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyoruz..yuvarlak hıgh profil yaptırırsan seninde böyle üstler dolu dolu olur cnm..

Son düzenleme:
maşallah ya harika olmuşlarr mutlu günlerde kullanınn yeni dekoltenizi ..albüm yapmanızı bekleyenlerdenim bendee :) hoşçakalınn :54:

arkadaşlar ben 17 marta ameliyatımı oldum ve hamileyim bi zararı olurmu bilen varmı sarkma yaşarmıyım sonrasında neler olur bilen varsa cevap yazarsanız sevinirim tşkler

AYSEGÜL,benim bugün 3.günüm kendini fazlasıyla ağrıya alıştır,ben burda yazılanlara çok kaptırdım kendimi,yok ilk gün olup 2.günü alışverişe gidenler,yok hiç bişey hissetmeyenler,inan bu kadar acı çekeceğimi bilsem olmazdım,şimdilik çok pişmanım,sonrasını bilemiyorum,ilk 2 günüm sürekli ağladım acıdan,bunları söyleyerek seni korkuttuğumun farkındayım ama gerçekler bu üzgünüm.hatta bu sadece benim fikrimde değil ben bi arkadaşımla aynı gün olduk,oda acı içinde kıvrandı bence iyi düşün..[/QUOT

Son düzenleme:
cnm ben albüm yapmadım.telefonumda var istersen yarın yüklerim bikaç tane bakarsın.bu arada doğım günümü kutladığın için teşekkür ederim cnm..

selam ayşegül. şmdi ben bu gizleme olayı için bi şey bulmalıyım. bandajlasam ya da tülbentle falan sarsam belli olur mu dersin

Kızlar slm:)Sayfamdan yazışmalarınızı okudum.Sohbet pek hoş,oraya yazdım burdan da yazıyım dedim.Ayşegülcüm yeni halin çok güzel olmuş,güzel sağlık dolu günlerde kullan:)Moreseacım sana da şimdiden başarılı ve güzel bir operasyon diliyorum:)Babandan saklaman zor olabilir.Sargılar falan...Umarım belli olmaz da zorda kalmazsın canım.

ewet haklısın bu olabilir. allahım allahım ay bi de tövbe yarabbim ramazanın ilk gününe denk geliyor. ne diyeyim hayırlı olur inşallah. sağol arkadaşım iletilerin için.aklıma bi şey takılırsa yine soracağım. hepinize çok çok teşekkür ediyorum.

Kızlar slm:)Sayfamdan yazışmalarınızı okudum.Sohbet pek hoş,oraya yazdım burdan da yazıyım dedim.Ayşegülcüm yeni halin çok güzel olmuş,güzel sağlık dolu günlerde kullan:)Moreseacım sana da şimdiden başarılı ve güzel bir operasyon diliyorum:)Babandan saklaman zor olabilir.Sargılar falan...Umarım belli olmaz da zorda kalmazsın canım.

dila sanırım benim yüzümden senin sayfanı biraz meşgul ettik. ama cidden ayşegülün dediğini yapacağım bol tişort olayı.

Back