Ayşe teyze açım aç

Ayşe Teyze diye yazılır teyze ünvandır ismin olduğu yerde ünvanda büyük harfle yazılır ;Hasan Paşa,Ali Amca v.s.

Ayşe Teyze diye yazılır teyze ünvandır ismin olduğu yerde ünvanda büyük harfle yazılır ;Hasan Paşa,Ali Amca v.s.

akşam yazdığım mesajı alıntı yaptım isterseniz linkden inceleyin nasıl yazıldığını

Kızlar şu konuyu bir karara bağlayın artık. Yemek işi zaman aşımına uğrayabülür, bende sizin başınızın etini yerim artıkıntatlicadiarzu

Arkadaşlar hazır öğlen saatide yaklaşmışkene, nolur şu işin doğrusunu diyiverin yaa, gözünüzün çapağını yiyim yaakafamçokkarıştı, ıyyyy çok iğrenç gördüm kendimi:mymeka:

Benim buldugum;
YAZIM KURALLARI

Büyük/Küçük Harfler:

Her türlü özel isim büyük harfle başlar.
Özel isimlerle birlikte kullanılan ünvan ve takma adlar büyük harfle başlar.
Ali Dayı, Ayşe Teyze
Akrabalık ifade eden kelimeler küçük harfle başlar.
Ayşe ablamlara gittik. (Yukarıdaki “Ayşe Teyze” akrabalık ifadesinden ziyade kişiyle özdeşleşmiş bir isimdir.)

Şimdiiii bu verilenlere göre kurban ben oluyorum.Neyse hafta sonu yemeğini ısmarliyim Next hanımın da dırdırından kurtulayım:1closedeyes:

:uhm: Ayşe Teyze olarak yazılır çünkü ünvan bildiren isimdir.. Nasıl Ali Bey böyle yazılırsa.. diyecektim ama siz sonuca bensiz ulaşmışsınız senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…