Gelinlik Modelleri ayşe özyılmazelin gelinliği

üzüntüden çökmüşler bence anca bu kadarını yapabilmişler
rezillik ya !!

vakko değilmiydi bu gelinlik. bu tarz duvakları severim. üzerindeki incilerde çok şık duruyor. ama gelinlik fazla sade tabi. yinede dikişler vs çok hoş

ayy gelinlik demeye bin şahit bu ne ya saç baş ne halde böyle insan özenir biraz.sonuçta evleniyo insanın en mutlu günü....

gelinlik yani tatil ortamında pat dadanak yapılan bir düğün için gayet sıradan normal bişey..nikahta özentisizler evlilikleri allaha emanet..hiç yakıştıramadım hayır genç bir kadın olarak yaşlı bir beyle evlendiği için değil ..ali beyin bu basit seçimi için..

Ben hiç beğenmedim ama sade bir nikah olduğu için bu şekilde tercih etmiş sanırım.

ali taran'ın gelin topuzunu beğendim

Son düzenleme:
bcbg max azria 'nın gelinlikleri ve gece kıyafetlerini oldum olası beğeniri.Sade ama bir o kadar da asildir.Beğendim...

BCBG 'nin yaz icin yaptigi elbiselerden biri 370 $ civarindaydi sezon basinda, belki indirime girmistir.. Gelinlik degil yani uzerindeki.. Duvaksiz gelinlik olmaz ama keske guzel bir topuz sik ve buyuk pirlanta kupelerle kullansaydi.. Cok daha kaliteli,zarif olurdu..

Ben küçükken ablamla gelincilik oynardık..

Ablam bana eski perdelerden bi gelinlik yapardı,dikiş mikiş olmadığı için göğsümden sarar al sana strapless.

Ablam da babamın ceketlerini giyerdi,altında da eşofman ve ev terliği..

Saçındaki at kuyruğuna rağmen boyu uzun olduğu için damat olurdu..

Artık nerden aklıma geldiyse..

gelinliği beğenmedim ama duvağa bayıldım çok güzel

:)) tabloda beğenilecek bir detay bulabilmişsiniz...

Biz çocukken tül perde..başörtüsü gibi bişeylerin tek kenarını büzüştürüp başımıza koyar gelin olurduk...

aynen! eksiği var fazlası yok.
.

Canım yaaa...vallahi benden çok yaşıyacaksın... :))

Ben yazana kadar sen yazmışsın bile...hemde neredeyse aynısı. :))
.

gelinlik değil zaten o elbise
gazetedeki bir röportajında da gelinlik giycekmisiniz sorusuna hayır x markasından elbise aldım onu giyicem demişti.
gelinlik havası verilmeye çalışılmış sadece duvakla fln.
biraz daha özenli olabilirdi.
elbise olarak bile güzel değil

Gelinlik falan değil zaten bunu söylemişti.Ayrıca bu konuya ne güzel mutluluk tablosu diye bakamadığımdan dünyanın en güzel gelinliğini giymiş bile olsa beğenmezdim.Nedeni açık.

Beyaz elbisem var, tüllü değil pullu değil kabarık değil, abartı hiç bir yanı yok ama yine de bundan çok daha fazla gelinliğe benzediğinden eminim.
Neyse, Ayşeyi çok güzel buluyorum ama.

bu gelinlik değil ki....bi markanın internet sitesinde gördüm elbiseyi....ama fiyatı çok yüksek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…