Gelinlik Modelleri ayşe özyılmazelin gelinliği

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
Ayşe Özyılmazel'in gelinliği kızlar ben pek beğenmedim ama bir de siz bakın bakalım

'Show amaçlı hazırlanan garip gelinlikler dışında çirkin gelinlik yoktur gibi geliyor bana çünkü ben gelinliğe değilde o günün anlamına bakıyorum giyenin mutluluğuna.Bende ayşe yılmazelin gelinliğide güzel ama damatlık giymediği için garip olmuş Ali BEY!!

bir ömür mutlu olmalarını dilerim gerçekten aşıklar birbirlerine bu çok belli umarım uzun süreli olur bu aşk.

gelinliği giydikten sonra 2 gün uyumuşta kalkmış gibi olmuş bence.çok güzel kız ama gelinlik bozamamış güzelliğini.

ben bu kızı sevmiyorum gelinlik değil de elbise zaten zevk meselesi sanırım

aman ne gelinlik, ne gelin, ne saç ne makyaj hepsi vasatın vasatı.. oda farkındaki demekki havuza atlamış:):)nede olsa bozulacak güzellikte bişey yok ne üstünde ne başında

erkek arkadaşım görse baylırdı. . böyle elbise gibi gelinlikleri çok seviyor ve banada böyle bir gelinlik giydirmek istiyor. çok kötüüü.. bense kabarık gelinliklerden hoşlanıyorum o hiç sevmiyor. ama onun istediği gelinliği giyeceğime hiç giymem. kendimi prenses gibi hissetmeyeceksem ne anlamı var o gelinliğin? bunuda hiç beğenmedim

tablonun geneline hakim olan iğrençlik beni benden öyle bi aldıki gelinliğe doğru düzgün bakamadım.şuan baktım hiç bi artısı yok.gelinliğide peştemalden hallice işte.düğünün sonunda havuza atlayarak sıçana benzeyen ifadelerini gelinliği ,damatlığı ve o şahane saçlarını ıslatarak dahada taçlandırdılar.onları burdan öpüyorum.....vazgeçtim
öpmüyorum

asıl prensesler kabarık gelinlik giyinmezler. a-lineda buluşursunuz nişanlınla.

gelinliği hiç ama hiç beğenmedimömrümde hiç gelinlik görmemiş olsam bile buna güzel gelinlik demem herhalde.gelinlikte, içindeki de, saçı,başı her şeyi berbat ötesi bir şey.sanki kıyafet bolasına gitmiş gibilerAli Taran da zaten artık gözümden düştü

bu gelinlik değil elbise hem zaten damatta damat değil 20 yaşlarında ergen çocuk gibi giyimi

gelinliği beğenmedim ama duvağa bayıldım çok güzel

Son düzenleme:
bune be bu gelinlikmi ? o zmn bizim giydiklerimiz ne oluyor mrk ettm.kızı yaşında evlendiği kişi allahım ne gunlere kaldık yarabbım sen evlatlarımı doğru yoldan ayırma töbee

Ali Taran takmis koluna sevgilisini.. hey barmen bize bir bira der gibi bi halleri var.. o ne öyle ergen cocuklara benzemis

onlardan iğreniyorum...............gelinliğide hiç umursamadım açıkçası...tamam aşık olur millet beni ilgilendirmez ama daha boşanalı 2 hafta oldu bunlar nispet yapar gibiler bari bekleselerdi biraz yazık öbür kadına hasta bide ki moral lazımken bir darbe daha yedi yazık çok yazık ....neyse zaten çok evli kalacaklarını sanmıyorum görünen köy kılavuz istemez

ya evet.mesela bu ali taran değilde karşı komşumuz olsa ne kadar kınar ayıplar arkalarından bakakalırdık görünüşlerine...yaşlarına.ama ali taran olunca iş değişiyor adı aşk oluyor o camiada...ne oldugu apaçık ortada işte

gelinde damatta cok özensiz
normal sokaga cikarken bile bundan daha güzel giyinirdi ayse kesin
ne bu hal anlamadim
rezil gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…