Ayşe Kulin-Tüm kitapları..

gaydirigubbak

Mayıs, bi mucize!
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
4.568
4
66
Ankara
kızlar dün Ayşe Kulin-Hayat'ı bitirdim
bir çırpıda okudum
birgünde bitirdim
en kısa zamanda Hüzün'ü temin edeceğim..

Ayşe Kulin'in tüm kitaplarını okudum
ve çok severek okudum
En beğendiğim ise Birgün'dü

yok mu benim gibi Ayşe Kulin okuyan seven?

Ayşe Kulin`nin çoğu kitabını okudum. Sıkıldım dediğim bir kitabnına rastlamamıştım.
Ama son kitabı Gizli Anların Yolcusu kitabı bende hayel kırıklığı yarattı.
Kitap akıcı neredeyse birbuçuk günde bitirdim.
Ama kurgular eksikti.
Çocuğunu kaybetmiş bir anne babanın dramını bir yere kadar hissettim ama sonrası kopmuş gitmiş,
Eşcinsel aşkını anlatıcam demiş ama ben nedense öyle aman aman bir aşk göremedim.

Olmamış bu sefer....

Tüm kitaplarını okumuş biri olarak,en sevdiğim yazarlardandır diyebilirim rahatlıkla Ayşe Kulin için. Fakat son romanı olan Gizli Anların Yolcusu'ndan bende tat alamadım,evet sürükleyici,dil açık,anlatım yalın,her zaman ki gibi,ama olmadı bu sefer nedense,çarpık bir ilişkinin konu edilmesi bunun en önemli etkeni sanırım,bitirdim kitabı 2 günde fakat,hiç iz bırakmadı bende.

Hemen hemen bütün kitaplarını okudum ve en çok sevdiğim nefes nefeseydi bir solukta okudum resmen ama son kitanbını alıp okumadım çok kötü yorumlar okudum internette açıkçası elimde gitmedi kitaba o yorumlardan sonra.

ben varımm :)))
hayat ve hüznün çıktığını gazeteden gördüm,kitapçıya gidecek otobüse verecek param bile yoktu üstelik o gün:))
çarşıdaki ev arkadaşımı aradım,mutlaka mutlaka al bak,kiradan düşerim kitap parasını diye yalvardım aldı ikisini de :)
aldığıma da değdi,ben çok beğendim.

ama yine de favorim UMUT
çünkü hayat akan bir sudur <3

ilk köprü kitabını okumuştum sonra bi daha bırakamadım ayşe kulini deli gibi hayranım kalemine gizli anların yolcusu diğer arkadaşların dışında çok ama çok beğendim dehşet güzle di farklı konulara değinmiş genelde heo osmanlıdan başlayıp yakın dönem yazıyordu bu ktabında birebir bu günü yazmış ben çok beğendimm

kendisinin deli gibi hayranıyım 2. favorim de zülfü lianeli onunda kitaplarını çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…