• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Arman'ın yazılarını nasıl buluyorsunuz?

mxuxge_p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
42
3
86
Tekirdağ
Ayşe Arman'ın yazılarını çok beğeniyorum.Mutlaka onunla ilgili herşeyi takip ediyorum.Bu arada haksızlık etmek istemem Can Dündar,Ertuğrul Özkök,Bekir Coşkun,Oktay Eksi ve şu an aklıma gelmeyen yazarlara da saygı duyuyor ve yazılarını okuyorum ama Ayşe Arman da bi şey var daha zevkle okuyorum yazılarını. Peki ya siz hangi yazarı beğeniyorsunuz?

tavırlarını sürekli özel yaşantısını kaleme almasını, insanlara tepeden bakmasını vs. vs. vs. beğenmiyorum. yaptığı bazı özel röportajlar iyiydi...

bazi tespitleri guzel mesela iliskiler erkekler hakkinda ama gerisi hep ozel hayati, kendi duygulari vs..

az biraz sever takip ederim yani röportajları güzel oluyor
bebek yapmaya karar verdiğim ilk ay olmayınca bi anda strese girmiştim hemen olacak sanıyordum :)
sonra bi yazısını okudum kafaya takmayı bıraktım bide baktım hamileyim diyordu aynen öyle oldu belki sempatim bundan

yazılarına her daim okuyorum,.çok içten biri,hayata dair,sıcak,.kim ne der,umrunda değil,.içinden geldiği gibi davranıyo..kısacası çok seviyorum kendisini:lepi:olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Yazılarını çok takip ettiğimi söyleyemem ama, röportajlarının çok seviyorum.Kendim çıkamasam bile haftasonu birini gönderir gazete aldırır, eve geçmeden boş derslerde okur bitirim röpörtajlarını.Yapılan yorumlarının aksine ben çok samimi bulur, çok severim Ayşe Arman'ı

Özel hayatıda dahil kendini ve çoğu olayı sürekli ti ye alan bir kalemi var. bazı durumlarda keskinleşsede bence doğruları dile getiren bir mizaca sahip. bu yüzden keyifle okurum..

ayy ben bayılıyorum o kadına ya

bir de başkaları hakkında bir şey yazıyorsa onlarla röportaj yapıyor:) kadın bildiğiniz olayın asıl kişisi kimse ona yöneliyor
yalan yanlış şeyler yazmıyor
çok guvenıyorum onun yazılarına

Şöyle bir göz atarım, ilgimi çeken bir konuda yazmışsa okurum. Çok severim diyemem ama yine de beğenirim. Güzel işler çıkartıyor.

Back