• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşe Arman'ın hamile kalabilmek için verdiği mücadele-mutlaka okuyun tam bize göre

Bence de gerçekten boşvermek gerekiyor.
Mesela ben bu kış nasıl olsa hamile kalıcam diye üzerime bir şey bile almadım. Ve bütün kışı hamile kalmaya çalışarak geçirdim. Olmadı... Geçen ay, pes ettim. Nasıl olsa olmuyor dedim, çıktım bahar alışverişine. Daracık pantolonlar, tişörtler aldım. Ve o ay hamile kaldım!! İlginç yani!

:kahve: Bence de gerçekten boşvermek gerekiyor.
Mesela ben bu kış nasıl olsa hamile kalıcam diye üzerime bir şey bile almadım. Ve bütün kışı hamile kalmaya çalışarak geçirdim. Olmadı... Geçen ay, pes ettim. Nasıl olsa olmuyor dedim, çıktım bahar alışverişine. Daracık pantolonlar, tişörtler aldım. Ve o ay hamile kaldım!! İlginç yani!

''Ya da anlıyorlar; benzer şeyler hissediyorlar, susuyorlar. Deniyorlar deniyorlar, gizliyorlar. Bu çocuk meselesi garip bir mesele, çiftler çocuk sahibi olmak için ne kadar uğraş verdiklerini nedense anlatmaktan hoşlanmıyorlar. Resmen yalan söylüyorlar.''
demis isi gucu artislik olan ayse arman..
peki kendisi neden hamile kaldiktan sonra verdigi mucadeleyi yaziya dokmus, onceden yazsaymis ya hissettiklerini, dusunduklerini. sonuc aldiktan sonra anlatmak kolay, nasil olsa hamile kalmis artik, kimse onun adina uzulmez,ne de olsa hamile kalmis sevgilisinden. eee sonradan kolay yoldan sovalye olmaya calismiyor mu peki kendisi de digerlerine ''resmen yalan soyluyorlar'' diyor ?!
hoslanmadim, samimiyetsiz buldum... burada ondan daha guzel bu duygularini ifade eden insanlar var, yalanci demeden, artislik yapmadan..

''Ya da anlıyorlar; benzer şeyler hissediyorlar, susuyorlar. Deniyorlar deniyorlar, gizliyorlar. Bu çocuk meselesi garip bir mesele, çiftler çocuk sahibi olmak için ne kadar uğraş verdiklerini nedense anlatmaktan hoşlanmıyorlar. Resmen yalan söylüyorlar.''
demis isi gucu artislik olan ayse arman..
peki kendisi neden hamile kaldiktan sonra verdigi mucadeleyi yaziya dokmus, onceden yazsaymis ya hissettiklerini, dusunduklerini. sonuc aldiktan sonra anlatmak kolay, nasil olsa hamile kalmis artik, kimse onun adina uzulmez,ne de olsa hamile kalmis sevgilisinden. eee sonradan kolay yoldan sovalye olmaya calismiyor mu peki kendisi de digerlerine ''resmen yalan soyluyorlar'' diyor ?!
hoslanmadim, samimiyetsiz buldum... burada ondan daha guzel bu duygularini ifade eden insanlar var, yalanci demeden, artislik yapmadan..

Tüm kalbimle katılıyorum size..

herkes okumalı bence okumaya değer güncellemek istedim aramıza yeni katılan arkadaşlar okumamışlardır belki duygucum tekrar teşekkür ederim tatlım bu yazıyı bizimle paylaştığın için

evet bende çok istiyodum bir sene falan olmadı sonra iş yerimde sorunlar çıktı iş değiştirecektim bikaç ay olmasa iyi olur dediğim ve vaz geçtiğim ay hamile kaldım ve tabi eski işyerimi de değiştirmedim:)

yaaa amannnnn bu kadar abartmaya ne gerek var ki...olursa olurrrr olmazsa olmazzz.illa evlilikler bebekle tamamlanacak diye bir şartmı var...olmuyorsa olmuyor denilip üzerinde durulmayacak hayatı arabesk etmeyecek kendine kişi...benimde olmuyor..hiç takmıyorum bile...ne yani çocuk olmayacak diye hayatımı niye zindan edeyim ki.. sadece eşim adına o üzüldüğü için üzülüyorum..verende Allah vermeyende Allah...

ülkemizedeki nadir kalemini sakınmayan, aydın yazarlardan ayşe arman. espri, bilgi, yazarlık hepsi var. emeğinize sağlık buraya aktardığınız için.

Back