- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
-
- Konu Sahibi Luckylover
Perinatolog mu var radyolog mu bilginiz var mı ?Ben Perşembe günü gidicem kısmetse radyatom incirli Bakırköy'de 295 tl
Kadın doğum uzmanı canımPerinatolog mu var radyolog mu bilginiz var mı ?
Teşekkür ederim.Kadın doğum uzmanı canım
Nisa hastanesi nerde hiç bir bilgim yok buldugum bütün fiyatlar 350 den aşağı değil neredeyse. Kolan da ki doktoru bugün iki kişiden duydum çok güzel şeyler söylediler orda da 400 tl fiyat bakalım artık.Tam benim aradığım konu bende bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür doktorun ayrıntılı ultrason istedi medipolmegaya gidiyorum orası 440 dedi bana çok geldi en uygun Nisa şuanda peritanalog bakiyormus 225 TL dediler
Yaptırmayı düşünmeyeniz varmı ?
Aynen benım duygularımı dile getirmişsin bende oglumda yaptırdım ama deneyımsızlık doktor ne derse tamam diyordum şimdi daha bilinçli olarak fırsatcılık peşinde oldukları aşikarBenim 2. hamileliğim ilk hamileliğimde doktorum kendi bakmıştı organlarına bu doktorum ayrıntılı istedi.Bende kararsızım.Fiyatlar çok fazla insanların hassas olduğunu bildikleri için fırsatçılık olmuş gibi.Eşimde ALLAH korusun sıkıntılı bir durum olsa müdahala edecekler mi hemen diyor bilmiyorum çok kararsızım.Kızımda böyle bir durum olmamıştı stresi de olmamaıştı.Zaten özel hastaneye muayene doğum derken dünya para veriyoruz.
Esencan dan fiyat aldınız mı ? eczacim kesinlikle perinatolog olsun gittiğin hastanede dedi. Radyolog olursa gitme dedi. Kolan da Altuğ bey varmış bir kaç kişi daha özellikle onu önerince arada kaldım çünkü ücret çok yüksekBende yarin esenyurt esencan hastanesinden fiyat alacahim. Yengem ikitelli bati bahatta 160 ty yaptirmis. Esencanda perinatolog bakiyor ama bati bahati bilmiuorum. Ben dogumuda esencanda yapmayi planliyorum. Orada dogum yapan arkadaslarim cok memnun.
evet canım aldım 220 Tl haftaya çarşambaya randevum var. Nedense batı bahara güvenemedim.Esencan dan fiyat aldınız mı ? eczacim kesinlikle perinatolog olsun gittiğin hastanede dedi. Radyolog olursa gitme dedi. Kolan da Altuğ bey varmış bir kaç kişi daha özellikle onu önerince arada kaldım çünkü ücret çok yüksek
Bende şuan da kime güveneceğimi şaşırmış halde bekliyorum. Esencan in fiyati da iyiymiş. Kolan da ki doktor çok iyi diyorlar ama baksana yarı fiyati ya off offevet canım aldım 220 Tl haftaya çarşambaya randevum var. Nedense batı bahara güvenemedim.
esencandaki doktor radyoloji,mezunu ama perinatoloji sertifikaları var. Kongrelere katılmış. Perinatolog ve radyoloji,uzmanıBende şuan da kime güveneceğimi şaşırmış halde bekliyorum. Esencan in fiyati da iyiymiş. Kolan da ki doktor çok iyi diyorlar ama baksana yarı fiyati ya off off
valla doktor bana demeden ben ona sordum ne zaman detaylı yaptıracağız diye benim,doktorum ikiliden sonra uçlu ve dörtlü istemedi. Detaylıyı sorunca herhangi bir şüphem yok istersen yaptır dedi. Yaptırmazmıyım yaptıracağım tabi dedim. Hem o usg cd si ileride bebişime hatıra olarak kalacak. Bundan da öte. Eğer herhangi bir sıkıntı varsa doğuma bunu bilerek girmek doğar doğmaz tedavisini sağlamak için de çok faydalı. Ayrıca ben fıstığımın yuzunu çok merak ediyorum :)Aynen benım duygularımı dile getirmişsin bende oglumda yaptırdım ama deneyımsızlık doktor ne derse tamam diyordum şimdi daha bilinçli olarak fırsatcılık peşinde oldukları aşikar
Benide arada bıraktı doktor bu oglumda da yaptırmayı düşünmüyorum ikili normal cıkınca üçlü dörtliye gerek yok dedi sözde sonra afp tahlili dedi hadi dedim onu yaptrm ama şimdide ayrıntılı diyo para peşindeler
Teşekkürler. Siz gittiniz mi memnun kaldınız mi ? Ya da ne zaman gideceksiniz?esencandaki doktor radyoloji,mezunu ama perinatoloji sertifikaları var. Kongrelere katılmış. Perinatolog ve radyoloji,uzmanı