Ayrıntılı USG için önerileriniz ve fiyatları

Haftaya çarşamba günü canım randevum. Gelince detaylıca yazarım. Memnun muyumndeğilmiyim ona göre onerırırm ya da onermem sen dahab20. Hagtadasın zaten 24 e kadar vaktin var bildiğim kadarıyla. Ben bir tecrübe edeyim bilgilendiririm.
Teşekkürler. Siz gittiniz mi memnun kaldınız mi ? Ya da ne zaman gideceksiniz?

Haftaya çarşamba günü canım randevum. Gelince detaylıca yazarım. Memnun muyumndeğilmiyim ona göre onerırırm ya da onermem sen dahab20. Hagtadasın zaten 24 e kadar vaktin var bildiğim kadarıyla. Ben bir tecrübe edeyim bilgilendiririm.
Evet çok teşekkür ederim çok iyi olur. Benim adet tarihim biraz sıkıntılı ydı. 2 li de ölçüm yapıldı o kesin dendi ama sonra gittiğim doktor 1 hafta geride ama o senin adet tarihinle ilgili dedi. Bende 22 yada 23. Hafta da gideyim de hem kesinlessin hemde erken gitmiş olmayayım diyorum. Bi yandan da doktor arıyordum eğer siz memnun kalırsanız esencan a giderim yoksa kolan a gideceğim artık

Benim 2. hamileliğim ilk hamileliğimde doktorum kendi bakmıştı organlarına bu doktorum ayrıntılı istedi.Bende kararsızım.Fiyatlar çok fazla insanların hassas olduğunu bildikleri için fırsatçılık olmuş gibi.Eşimde ALLAH korusun sıkıntılı bir durum olsa müdahala edecekler mi hemen diyor bilmiyorum çok kararsızım.Kızımda böyle bir durum olmamıştı stresi de olmamaıştı.Zaten özel hastaneye muayene doğum derken dünya para veriyoruz.
Ben Hatay da oturuyorum burda bi özel kadın doğum hastanesine gidiyorum ve fiyatı 90 lira civarı ve ben fazla deyip yaptırmadim ve bu fiyatları görünce dudak ucuklatici resmen :) ve bence gereksiz eğer bi sıkıntı varsa çocuğumu aldirirm diyosaniz yaptırın ama onun dışında sadece bi sıkıntı varsa buna hazırlıklı oluyorsunuz ki doktor zaten görüyo bi çok şeyi normal ultrason da kolunu ellerini felan yani ..

Ayrıntılı usg yaptirdiniz mi ? Bana doktorunuzla ilgili bilgi verecektiniz de :) tavsiye edermisiniz?

Ayrıntılı usg yaptirdiniz mi ? Bana doktorunuzla ilgili bilgi verecektiniz de :) tavsiye edermisiniz?
evet canım yaptırdım çok şükür herşey çok iyi çıktı. Doktordan çok memnun kaldım. Herşeye çok çok ilgiliydi. 45 dk falan surdu. Cd renkli foto vs verdiler. Tavsiye ederim. 220 Tl idi.

evet canım yaptırdım çok şükür herşey çok iyi çıktı. Doktordan çok memnun kaldım. Herşeye çok çok ilgiliydi. 45 dk falan surdu. Cd renkli foto vs verdiler. Tavsiye ederim. 220 Tl idi.
Çok teşekkür ederim bende bu pazartesiyi atlattık tan sonra gideceğim inşallah. Çok sevindim herseyin güzel çıkmasına sağ salim kucagimiza almak ta nasip olur inşallah

Bezmialem Vakıf Gureba'da ayrıntılı ultrason 90 TL.
Yalnızca usg görüntüsü veriyorlar renkli olarak.
Cd yok yani.
Bebeğin herşeyi inceleniyor. Benim muayenem 15 dk. Kadar sürmüştü. Sanırım ortalama süreye göre düşük burada okuduklarımla kıyaslandığında. Ama fiyatı da en uygun fiyattı İstanbul için. Devlette durumu bilemiyorum tabii.

Devlet hastanelerinde yapılmıyor mu?? Niye bu kadar para veresiniz ki .. Ben Devlet hastanesinde yaptırdım yarım saat sürdü şimdi 28. haftadan sonrada detaylı varmış onun için randevu aldım ücretsiz.
Kendi doktorum bana randevu almam için telefon numarası verdi bende ben devlet hastanesinden aldım randevu dedim sonucunu yine özel doktoruma gösterdim

Devlet hastanelerinde yapılmıyor mu?? Niye bu kadar para veresiniz ki .. Ben Devlet hastanesinde yaptırdım yarım saat sürdü şimdi 28. haftadan sonrada detaylı varmış onun için randevu aldım ücretsiz.
Kendi doktorum bana randevu almam için telefon numarası verdi bende ben devlet hastanesinden aldım randevu dedim sonucunu yine özel doktoruma gösterdim
Devlet hastanesinde yapılıyor mu ? Hiç bir bilgim yok bu konu da. Annemin bir arkadaşı çalıştığı hastanede yaptırmış ama normal radyolog yapmış konuştuğumuz da burda mecburiyetten burda yaptırdım ama sen perinatolog bulduysan ona git dedi. Benim de yarım saat sürdü kolan hastanesinde 400 tl ya yaptırdım. Bir de ben daha gebeligimin ilk ayin da devlet hastanesinde tahlil sonuclarimla ilgili çok büyük bir sıkıntı yaşadım bu yüzden devlet hastanesi deyince eşim susturuyor direk :KK43:

Atakent acıbadem de prof var perinatolog fiyat 550 lira.
şu an güncel fiyat bilen ve paylaşacak olan var mı acaba...

X