• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıntılı ultrason hakkında

bessste

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
2.853
3.814
53
20. Haftadayım ayrıntılı ultrason için İstanbul Bağdat caddesinde biri 3700 fiyat verdi. Fikrinizi almak istedim yapan kişi profesörmüş. Kilolu hamileyim 110kg yim o yüzden ilgilenecek bir yer istiyorum bu şekilde fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

20. Haftadayım ayrıntılı ultrason için İstanbul Bağdat caddesinde biri 3700 fiyat verdi. Fikrinizi almak istedim yapan kişi profesörmüş. Kilolu hamileyim 110kg yim o yüzden ilgilenecek bir yer istiyorum bu şekilde fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Ayrıntıli usg icin doktorunuz perinatoloji bolumu icin kayit acsa uygun bir randevuyu e nabiz uzerinden alabilirsiniz

Devlet hastanesinde kilomdan dolayı rahat bakılır mı ?
Canım devlette ayni makina ile bakar özel klinikte neden bakilmasın emin ol kilolu olup hamile olan bu testlerden gecen tek sen degilsin icini ferah tut. Doktorun ile gorus perinatoloji bokumune kayit acsin sende sana yakin bir hastaneden randevu al

Canım devlette ayni makina ile bakar özel klinikte neden bakilmasın emin ol kilolu olup hamile olan bu testlerden gecen tek sen degilsin icini ferah tut. Doktorun ile gorus perinatoloji bokumune kayit acsin sende sana yakin bir hastaneden randevu al
kilodan dolayı o kadar kötü hissettirdiler ki herşeyde bunu soruyorum o yüzden :)

Ben gebelik basindan beri özeldeki doktorumun isteği üzerine şehir hastanesi perinatoloji takibindeyim. Kendilerinden de işlerinden de tiksindirdiler. Özeldeki doktoruma en son ben kimsenin 99. Hastasi oldugum icin azarlanmak istemiyorum ne olur bana özelde bir perinatolog söyleyin dedim. Çıldırttılar yani. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin

kilodan dolayı o kadar kötü hissettirdiler ki herşeyde bunu soruyorum o yüzden :)
Ya gercekten doktorun iyisine denk gelmek lazım. Benim arkadaşımda kilolu ve dogum yaptı çok memnun. Kilolu birisi hamile kalmayacak diye bi şart mı var yada kiloluya bakmiycaksınız diye yemin mi ediyorlar. Gercekten kavga edince de etti oluyor. Sen bi sor ona gore bi yol çiz canım

Arkadaşım 2023 aralıkta 2000e yaptırmıştı dr.hasan fehmi yazıcıoğlu'na. Özel kliniği vardı, ilgi alakası için çok memnun kaldılar

Back
X