-
- Konu Sahibi niles-selin27
Ense kalınlığı malesef 13 haftalıklen 9mm çıktı.. Cvs yaptırdım ön sonuçlar temiz çıktı ama doktorlar rakamın çok yüksek olmasından dolayı mutlaka başka rahatsızlıkların ilerleyen aylarda çıkacağını söylüyorlarbu arada geç cevap verdim kusura bakma yeni üyeyim yeni gördüm mesajını. Allah herkesi bebeklerine sağlıkla kavuştursun Amin
Ensesi4,4 tu 12.haftada dun bebegin buyumus olmasina ragmen 3,7 cikti.doktorumuz suan ki kalinlik 12.haftafa 2 cikmis bir bebeginki gibi dedi.bayagi inceledi gorebildigim kadar simdilik gayet iyi keyfinize bakin dedi.icimi rahat tutmak istiyorum. artik varsada yapacak bisey yok canim test yaptirmak istemiyorum artik.20.haftada dahada belli olur.sizin ne kadardi ense incelme olmusmuydu sonra ve kacinci haftada farkedildi anomali oldugu?
Gecmis olsun cnm. Naptiniz durumlar nasilCanım bende de aynı problem var?? Suan bi sıkıntın var mı konuyla ilgili
Gecmis olsun cnm. Naptiniz durumlar nasil
Ense kalınlığı malesef 13 haftalıklen 9mm çıktı.. Cvs yaptırdım ön sonuçlar temiz çıktı ama doktorlar rakamın çok yüksek olmasından dolayı mutlaka başka rahatsızlıkların ilerleyen aylarda çıkacağını söylüyorlarbu arada geç cevap verdim kusura bakma yeni üyeyim yeni gördüm mesajını. Allah herkesi bebeklerine sağlıkla kavuştursun Amin
amniyon sıvısı almayı önermedimi? kan sonucun ne çıktı peki? yada kanı yeni mi verdin? bide kalp anomalisi derken nesi varmış kalbinin? çok soru sordum kusura bakmayınMerhaba ben 12 haftalık gebeyim ve ense kalınlığı 7. 6 çıktı. Kalp anomalisi var dedi recep has bey. Ve ne yapacagımı bilemiyorum.
Kan testi istemediler çok yüksek oldugu için direk amniyosentez veya prenatal dediler. Sonuçu öğrenmek iyimi olacak kötümü olcak bilemiyorum. Sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyoruz benim gibi olup doğum yapsn varmı merak ediyorum. Dr karnındada olebilir doğuncada ölebilir dedi kalbi 192 idi. Trizomi 13 den şüpheleniliyoramniyon sıvısı almayı önermedimi? kan sonucun ne çıktı peki? yada kanı yeni mi verdin? bide kalp anomalisi derken nesi varmış kalbinin? çok soru sordum kusura bakmayın
canım şimdi yönlendirmek istemem ama doktor bir tanıdığım böyle şüphede kalırsam ben bile eşimden sıvı aldırırım demişti ama iyi biryer olması koşuluyla. yani araştır ve sıvıyı aldır derim. neden? çünkü; aldırmıcak olsan bile eğer farklı bir çocuk dünyaya getiriceksen kendi dünyanı onun dünyasına uygun bir hale getirmen gerekir. yani okuman araştırman ona faydalı olmaya çalışman gerekir. bazı şeylere hazırlıklı olmak açısından bence gerçeği öğrenmen gerekir. aldırsanda aldırmasanda. inşallah birşey yoktur ama trizomi13 de benm bildiğim kadarıyla yaşama oranı az aluyormuş. Allah korusun sıvı aldırdıktan sınra birşey olursa bebeğine "sıvı aldırdığım için oldu" diye dşüneceksen hiç o yola girme derim. karar senin sonuçta.Kan testi istemediler çok yüksek oldugu için direk amniyosentez veya prenatal dediler. Sonuçu öğrenmek iyimi olacak kötümü olcak bilemiyorum. Sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyoruz benim gibi olup doğum yapsn varmı merak ediyorum. Dr karnındada olebilir doğuncada ölebilir dedi kalbi 192 idi. Trizomi 13 den şüpheleniliyor
inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.Açıkçası kararsızım sende haklısın. Zamana bıraktım. Bakalım hayırlısı inşallah.