mesele aslında baya uzun ama ben az ve kısa özetleyeceğim,sorun kayınvalidemin torunları arasında ayrım yapıyor olması,bunu şu zamana kadar hep göz ardı ettim,alttan aldım duymazdan geldim fakat bunu tekrarla ve yinelerek yapması sinirlerimi çok bozuyor,görümcemin çocuğuna bakıyor bi kaç gündür aşağıda,bugün indi aşağıya kuzeniyle oynamaya garibim.....uyuyacak sen yukarı çık demiş kızıma eve geldi başladı ağlamaya henüz 4buçuk yaşında çocuk artık aşağı inmiycem anneciğim diyor..nasıl bir uslupla söylediyse artık..

hayattları nispet,benim yanımda görümcemin çocuklarını ararlar hatta yenge sende konuşçakmısın der küçük görümcem arsızzz..biz memlekete gideriz 15 20 gün kalırız, bi Allahın kulu arayıp sormaz,ben hep arayan taraf oldum ki artık bende aramıyorum..torununu özleyen arar yani öyle düşünüyorum herneyse..onların çocuklarını alıp parka götürmeler felan bizimkine gelince annen götürsün diyorlar

yani gözüme baka baka deli gibi sevmeleri felan insanın ister istemez gücüne gidiyor, bunu sürekli yapıyor olmaları beni gerçekten çok sinir ediyor kıskanmıyorum fakat bariz bu kadar belli ederek ayrım olmaz ki bu çocuğum getirme değil ya..tuvalaeti gelince bile yukarı yolluyor kayınvalidem aşağıda klozet yok diye,

bide bana sen çalışırsan bakarım küçük kızıma demezmiiiii

bugün kızımın gönlü gerçekten çok kırılmış minicik yüzünden anlamak çok kolay..

altlı üstlü problemlerden biri bu da..biz yanlarındayız diye umursamıyorlar.. inşallah burdan giderim başka eve çıkarım diye dua ediyorum artık..

bu tarz sorunlar yaşayan bi ben değilimdir eminim..fakat bugün gerçekten çok canım sıkıldı ağlayarak eve gelince özellikle..