- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
Hayır benim bir gururum var. Ama bazen elimde olmadan onu çok özlüyorumAyrılmış olsalar ne olacak sizi sevmeyen ve hiç ciddiye almayan bir adama koşarak gidecekmisiniz?
Yok, benim peşimden gelse bile artık onu affetmem.Ayrilmislarsa dahi bu barismayacaklari anlamina elmez ama bence ayrildilar. Siz yinede umursamasaniz daha iyi olur beklentiniz yoktur bu adamdan umarım
Derslerden kafayı kaldırmıyorum bilinçaltımdan çoğu şeyi temizledim şuana kadar gördüğüm rüyaların çoğu da çıkıyor. 6. hislerim kuvvetlidirAyrılmış olsa bile seni sevmeyen bir adamı neden bu kadar takıntı yapıyorsun ? Rüyayı da onu kafaya taktığın için görmüş olmayasın ?
Bu ne kadar sürecek peki?Bu genç yaşında değermi size değer vermeyen bir adam için üzülmeye ve özlemeye..unutun gitsin..bekar insansın bul başka biriniHayır benim bir gururum var. Ama bazen elimde olmadan onu çok özlüyorumÇünkü çok güzel anılarımız var
Haklısınız uzun süredir hayatıma kimseyi almadığım için unutamıyorum onu.Bu ne kadar sürecek peki?Bu genç yaşında değermi size değer vermeyen bir adam için üzülmeye ve özlemeye..unutun gitsin..bekar insansın bul başka birini
Super o zaman ayrılmışlar beter olsun deyip sevinebilirsinizYok, benim peşimden gelse bile artık onu affetmem.
Gururumu ayaklar altına alamam. O benimle hep dalga geçti, sosyal medyada açtığı canlı yayında bile dalga geçtiAnıları unutmak kolay olmaz, ama bazen gururu da göz ardı etmek gerekir.
İlla ki bahane edip bir konuşma açabilecek bir anınız vardır. Ne bilim bir kitaptan bahsetmişsinidr, hani foto atarsınız bak okuyorum diye. Ya da bir filmdir, bak izliyorum diye... böyle bişe yapıp konuşma başlatsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?