Yeniyim bunu belirterek hepinize merhaba... 8 sene sonra ilk aşkım ile tekrar görüşmeye başladık. Ayrıntıya çok girmek istemesem de evliydim ayrıldım bi çocuğum var. Ayrılalı 2 sene oldu. Konuştuğum kişi de nişan attı bir sene evvel. Nişan attiktan bir kac ay sonra bana yazdi. Ben imkansiz (bosanmis ve cocuklu bi kadin oldugum icin)oldugumuzu soyledikce bu konu uzerinde diretti. Bir sekilde tekrar olduk. Duygularim o kadar guzeldi ki ona karsi cabasiyla yeniden elde etti. Ama bir kaç sorun var. Güzel giden bu ilişki benim ondan biyografine sevgilin olduğunu belli eden bir sey koy yada fotoğraf koy dedikten sonra bunun onu yapmaması üzerine kötü gitmeye başladı. Neden koymuyorsun diyorum emrivakiyle ısrarla olacak şey değil diyor.beni neden gizli tutuyorsun. Geçmişinde herkesle yaptığın bu şeyi neden bende yapamıyorsun dedim. Sacmasapan bir tartisma ortsmi uc bes gun küslük olustu.Ben 26 o 34 yaşında aramızda 8 yas var. Bu arada yakışıklı ilgi çeken bir adam. Bende yüzüne bakilmauacak bir kadın değilim zaten hayatıma dahil olmak isteyen oydu. Başka sorunlara değinmek istiyorum. Normalde evet böyle bir şey istemek doğru değil ama bu adamla ayda bir ancak görüşüyoruz. Sebebi yoğun çalışma hayatı. Oysa istesek görüşebiliriz. Bir pazarı var bazen ses etmek istemiyorum dinlenmesi için. Ama verdiğim değere karşılık alamadığımı görüyorum. Özellikle görüşmemek insan nasıl 5 dk görmek istemez? Yada uzak yoldan geldim nasıl almak istemez ben götüreyim evine demez. Ben de hiç söylemem mesela beni al götür hep kendim yaparım işimi. Bir kere olsun iş çıkışıma gelmedi. Bunlar bir kenara o biyografiye sevgilisinin olduğuna dair bir emoji bir şey koymamasi tüm ipleri orda koparıyor bende. 5 gündür küstük ben yazmıştım bugün.o kadar geç cevap verdi ki 7 saat sonra. Ya biraz karışık yazdım ama. Anlatabildim umarım. Ben de bitirici bir mesaj yazdım bu arada. Tekrar üzülmeye niyetim yok. Biraz canım yanar ama geçer...
Özetle görüşmemek için türlü bahaneler
Biyografisini sevgilisinin olduğunu belli eden bir yazı koymamasi diğer sevgililerinde hep yapmıştı...
Hayatıma dahil olmak için çabaladı ama devamını getirmedi
Bitirici olmakta fayda mi var dersiniz?
İlk başlarda ilk 6 7 ay gerçekten ilgiliydi. Sonradan bu ilgi koreldi
Özetle görüşmemek için türlü bahaneler
Biyografisini sevgilisinin olduğunu belli eden bir yazı koymamasi diğer sevgililerinde hep yapmıştı...
Hayatıma dahil olmak için çabaladı ama devamını getirmedi
Bitirici olmakta fayda mi var dersiniz?
İlk başlarda ilk 6 7 ay gerçekten ilgiliydi. Sonradan bu ilgi koreldi
Son düzenleme: