Allah sabır ve kolaylık versin canım... hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah...
aslında zaten biliyormusun biz kendimizi kandırıoruz onlarla olmak istiyoruz ya hep iyimser görmeye çalışıyoruz ve hep bi umut besliyoruz aslında biliyoruz bu adamlar bir yılda düzelseler bizim istediğim gibi olsalarda enisonu kendi özlerine dönecekler çünkü karakterleri bu!! bizim asıl karar vermemiz gereken şey onların az düzelmiş halleriyle bu ömrü geçirebilirmiyiz geçiremezmiyim!! yani onları nekadar sevsekte bu yolu onlarla mı yürümeliyiz onlarsız mı!!! asıl cevabını vermemiz gerekn şey bu!! anladığım kadarıyla sende fazlasıyla tükenmişsin artık bundan sonra düzelse bile tekrardan seni mutsuz eden küçüçük bişi bile yapsa sana bu çok büyük gelecek!! çünkü yorgunsun ve daha fazlasına tahammülün yok aynı ben gibi.. sen yine de hala devam ediyorsun ben onu yapamadım belki anlar hatasını die tamamen gittim ama adamdan hala tık yok... belkide doğru olan budurda göremiyoruzdur.. hiç bilemiyorum..
bir de şöyle bir şey var bizim 2 sene olacak 5 gün sonra ama sizin 5 sene olmuş.. senin için daha katlanılmaz hale gelmiştir gerçi ben 2 senede bezdim şimdi acele karar vermek istemiyorum her ne kadar anlaşamıyo olsakta.. biraz zamana ihtiyacım var ayrılık kararını hazmetmek için...
ben okadar yıl önceye dönesem yani daha iki yıl olmuşki hale biran önce giderdim... yani sen öle yap die demiyorum kendimi düşünüyorumda bunca yıl böle sürüklemeseydim keşke diorum ozamanlarda gitmeye kalktım çokki ozamanlar bizim birbirimize bukadar bağlılığımızda yoktu sonradan gelişti işte ozamanlar gitseydimm ama keskelerle hiç bir halt olmuyor şimdiki zamana bakmak lazım... evet yinede acele karar verme ama çok çok çook iyi düşün ve böle bir ilişkinin üzerine çok düşme o düşerse ne ala ozaman güzel devam et ama o hep böle olursa dön yolundan inan onca seneden sonra çok daha zor herşey.. daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor.. sonuçta iki senede olsa beş senede olsa bir emek var evet ama bukadar sorun şimdiden böle canını acıttıysa iyi düşün..( konuşuyormusun şu anda?
canım benimde durumun seninliyle aynıydı. 4 senelik ilişkim kısa süre öncede nişanlandım 1 ay sonrada dügün olucak ama nişanlımla aynı senin erkek arkadaşının davranışlarını sergiliyo ve mutsuz oluyun tabikigerçekten seni sevdigine inanmıyosan ve mutsuzsan erkekler bence kesinlikle düzelmiyolar...
sen böle olmasına rağmen nişanlandın mı ve hala mutsuzsun yani?( beni sevdiğine inanıyorum bazen ama bazende dediği kadar çok seven bukadarda yapmaz diorum kendi kendime!! belkide bizde tutan başka bişi var onları aşk sevgi dışında ama onuda bilmiyorum.. 1 ay sonra düğünün varmış allah mutlu mesut etsin inşallah allah utandırmasın mutsuzluk yaşatmasın inşallah ve evlenince geçer o davranışları.. ama evli olanlara sorarsak hiçte değişmeyeceklerini söylerlerki bencede doğru hatta dahada beter olabilirler tabikii ben bu aralar pek umutsuz konuşuyorum oda başka bişi... :) erkekler düzelmio die bişi yok hem biz okadar fedakarlık yapıosak onlarda azcık yapsa herşey yoluna girecekki yapabilen okadar çok erkekte var... ( umarım mutlu olursun ve tbai bende pek umudum kalmasada... (
cnm nasılsın napiyorsun nasıl geçti günün?
arkadaşım önce bu insanın kişiliğini gözden geçir derim .5 yıl artık tanıyosundur az çok genel anlamda düşün yani bi tek seninlemi böyle arkadaşlarıylada telefon görüşmesi yapmayı sevmiyormu ailesiyledemi yoksa sadece sana karşımı öyle bi düşün.evlilik gelip geçici bi şey değil.sorunları halledemiyosan yapcak bişey yok.iki tarfında birbirlerinden fedakarlık göstermesi lazım madem sensiz yapamıyo neden sen çizgi çektiğin halde çizginin bu tarafına yani sana adım atmıyo.5 yılın hatrı olabilir artık alışkanlıkta yapmış olabilir bu ilişki ama bu da fazla bence.sende onun gibi davran ÖNCE KENDİNİ DÜŞÜN
inşallah umarım mutlu oluruz ama erkek eger anlayışsız ve ılgisiz sinirliyse sen altdan aldıkça daha ileri gidebiliyor. şimdi bende altdan alamıyorum dolayısyla kavga ve sonunda mutsuz oluyosun çok iyi düşünmek gerek. mesela kavga ettık ben haklıyım ama o kesınlıkle aramz ve yıne ben ararım kızlar sakın böyle şeyler yapmayın bu benim zayıflıgım onu seviyorum ama karşıdanda ıstedgın ılgıyı en ufak damlasını görememk çok üzücü allah herkese anlaşabilecegi mutlu olabilecegi eş nasip etsin.
malesef ve kesinlikle o aramadan sakın arama.. ya bu erkekler duygusuz odun en azından benim nişanlım.en iyisi canımızı sıkmamakk.
konuşuyoduk arada taaki "ben birşey yapmadım sen abarttın" diyene kadar o sözden sonra ben de "hiç birşey yapma.. ben sana şans verdikçe sen zorluyosun, senden adam olmaz" dedim..
cnmya ççanlamak çok güç gerçekten..ne yaptığını kendi de bilmiyor gibi..cnm artık akışına bırakıcaksın..biliyorum çok zor ama en doğrusu bana bu gibi geliyor..tabi karar senin..sorumluluğunuda üstlenecek olan sensin..senin sabrını sınıyor olabilir bunu da aklından çıkarmanasıl olduğumu bilmiyorum desem( günüm bilgisayar kucağımda öleee geçti.. düşünmemeye çalıştım ama elimde değil... hala ses yok ondan.. (
bunun üstüne hiç bir şey demedimi? arama msj falan senden ya da ondan? kaç gündür böle bide ve ne yapmayı düşünüyorsun sen?
dedi "oyyy yani" yazmış bir de yatarken iyi geceler dedi ben cevap vermiyorum artık çok sıkıldım çünkü..
bir süre cevap vermicem, onunla iletişim kurmicam, tekrar bekleme moduna alıcam bir nevi kendimi.. 10 günüdr falan böyleyiz
bir de bir ara bana "ayrılacaksan beni süründürme" dediben de "ayrılmayı düşünmedim senin bu durumu düzelteceğini düşündüm ama hata bende.. önce düzeltmeye çalışıcam dedin şimdi akışına bırakıcam diyorsun benden bu kadar" dedim..
yani şu an daha kötüyüz birkaç gündür "bu durumu düzelticem seni kaybetmicem" demişti şimdiyse "ben birşey yapmadım sen abarttın, hakkımızda hayırlısı ama gidişatımız kötü" diyor beyfendi.. bana gözdağı mı vermeye çalışıyor anlamadım..
bu tiplerde hep aynı şey var sanırım ipler elinde gideceğini düşündükleri anda geri ellerine almak için böle yapıorlar.. yani senin onun vurmaya çalıştığın silahla oda seni vurmaya çalışıor ikinizde aynı oyunu oynuorsunuz yani çünkü o biliyorki herzamanki gibi sen onun dediği yola geçeceksin yani o öle düşünüyor bence.. oyüzden gözdağı verior gibi uzatmayasın die.. yada diğer ihtimal her iki tarafta bu durumdan artık yorgun belkide gerçekten bitmesi gerekiyor çünkü o düzelmemek için direniyor resmen.. çook sinirlerim bozuldu ya bu ne biçim iş böle sanki çok çook büyük şeyler istiyoruzz.. belkide yanlış yerde istiyoruzz yanlış kişilerde oyüzden olmuyorda biz anlamıyoruzz nebilim yaa iyice karışık ve kötüyümm bizimkinden ses bile çıkmıyorr hani bişi dese bişi yapsa oda yokk offf offff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?