Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol yorumların için geri duruyorum ayrılarak hemde ve sanırım becerebiliyorum becerebilicemde... ( çok zor ama..

sağol yorumların için geri duruyorum ayrılarak hemde ve sanırım becerebiliyorum becerebilicemde... ( çok zor ama..

becerebildiğini şimdi anlaman imkansız malesef içinin soğuyup soğumaması önemlidir bence, tabi ilerde içini soğutup soğutmayacağı da kestirilemez. dedim ya pis işler.. ve kimsenin gazına gelip hareket etme, ( yakınındakileri kastederek söylüyorum). kestirip at demek en kolayı. kendin düşün, kendin hisset..

evet şimdi anlamam imkansız doğru ama şimdilik becerebiliyorum demek istemiştim ve kendimi tanıyorum arayana kadarda beceririm bunu kahrolsamda artık o aramadan aramam!! çünkü bunun anlamı yok biliyorum!! ( doğru pis karışık işler.. onun ne yapacağını bekliyorum şuanda ve onsa göre hareket edecem başka bi yol yok zaten şuanda!! ama bu bekleyişş daha da tüketiyor.. gerçekten bittik mi onu bile bilemiyorum çünkü hiç birşey demedi!!! (

başka şeylerle uğraş bence, başka konulara, etkinliklere, en iğrenci gece bitmez gelir bir türlü, kendini yormaya bak ki hemen uyu sabah da işin gücün ne varsa oyalan, yeni şeylere takıl, ne bilim arkadaşların varsa çılgınlık yap, kendine küsme valla çok pişman olursun ilerde, bu yaşlar bu enerjiler geri gelmez, sıva kolları uzun uğraşlı şeylere başla....

uzun geceler ztn mahvediyor insanı bende de uyku denen bişi yok ztn sabaha kadar ayaktayım.. ( olduğum yerde hiç bişi yokki saçma sapan bir yerdeyim.. sadece kitap okuyorum bol bol ve bide bilgisayrım ve ben ( şu aralar çok zor herşey belki biraz daha zaman geçince belki kabullenince bilemiyorumkii.. (

canım benim metodda işe yaramadı
10 dk önce falan yine büyük bir kavga ettik birkaç gündür bana hak vermişti "aramızı düzelticem seni geri kazanıcam" diyordu ama son mesajlaşmamızda "ben birşey yapmadım ki sen abartıyosun" dedi ve tepem çok fena attı mutlu etmesini geçtim adam artık beni sinir etmekten başka bir işe yaramaz oldu..
artık hiçbirşeye dermanım kalmadı ne onunla konuşmak istiyorum ne de "senin hataların şunlar böyle böyle yaparsan daha iyi olur" demek istiyorum ne hali varsa görsün bende ayrılırım birkaç güne bu gidişle..

Son düzenleme:

aslında zaten biliyormusun biz kendimizi kandırıoruz onlarla olmak istiyoruz ya hep iyimser görmeye çalışıyoruz ve hep bi umut besliyoruz aslında biliyoruz bu adamlar bir yılda düzelseler bizim istediğim gibi olsalarda enisonu kendi özlerine dönecekler çünkü karakterleri bu!! bizim asıl karar vermemiz gereken şey onların az düzelmiş halleriyle bu ömrü geçirebilirmiyiz geçiremezmiyim!! yani onları nekadar sevsekte bu yolu onlarla mı yürümeliyiz onlarsız mı!!! asıl cevabını vermemiz gerekn şey bu!! anladığım kadarıyla sende fazlasıyla tükenmişsin artık bundan sonra düzelse bile tekrardan seni mutsuz eden küçüçük bişi bile yapsa sana bu çok büyük gelecek!! çünkü yorgunsun ve daha fazlasına tahammülün yok aynı ben gibi.. sen yine de hala devam ediyorsun ben onu yapamadım belki anlar hatasını die tamamen gittim ama adamdan hala tık yok... belkide doğru olan budurda göremiyoruzdur.. hiç bilemiyorum..

fazla ilgi ve üzerine düşmek erkekleri uzaklaştırıyo.. bakıyorum da etrafıma binbir naz trip yapan tipler el üstünde tutuluyo valla. biraz zor olmak gerektiği yerde arıza çıkarmayı bilmek, üzmeye kıymak lazım galiba.. ben de şuan nişanlıma kızgınım o yüzden acımasız tepki veryo olabilirim..:2: ayrılmakla doğru yaptın ya da yanlış yaptın diyemem çünkü 2 kişinin yaşadığını hele ki 5 yılda, 1 paragrafla değerlendirmek ne kadar sağlıklı?? şu an içinde bi keşke var mı yok mu bunu sorgula bence.. içinde mutlaka bi acı var, ama o acıdan daha ağır basan bi huzur rahatlama varsa dğru kararı vermişsindr. ben de ilk sevglmden bu sebepten ayrıldım başka sebepler de vardı da çok benzer bi duurmdu. acı çekerek severken ayrıldım ama gördüm ki hiç bi acı sonsuza dek sürmüyo.. zamanla geçiyo.. ama yanlış bi evliliğin vereceği mutsuzluk yıllarca geçmeyecek o yüzden şu anki acına bakma, pişmanlık var mı içinde bunu sorgula meslektaşım umarım doğru karardasındır ve seni çok mutlu edecek biriyle evlilik yaparsın!

şuanda rahatladım mı yoksa pişmanmıyım keske var mı içimde bunlarını cevabını veremiyorum çnkü daha üç gün oldu tam olarak bitti diyeli ki bunu bir ben dedim ondan ses bile çıkmadı!! bunları ancak zaman geçince anlayabilirim belkide kendimi çok rahatlamış hissedecem belkide pişman... ama beni aramazsa eminimki çok rahatlamış hissederim acımla beraber... yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim..

canım açık konuşmak gerekirse, 3 gün olmuş ayrılmak istediğini söylemişsin karşıdan hiç bi tepkie yok. seni kaybetme korkusu endişesi yok demekki :44: seni seviyosa bunu yapmasına sebep sadece şu olabilir. psikolojk sorunları ya da başka bi sıkıntısı derdi vardır sağlıklı tepki veremiyodur. aklı başında bi insan sevdiği kişiyi kaybetmekten korkmaz mı???

bizim 1.5 ay oldu.o bitirdi cok kararli bi sekilde. sIkIlms,kimseye karsi sorumlulugu olmasin istiyomus, erkek ortamlari istiyomus artik, kizlara tovbe falan dedi!!!:)) aptal ya gercekten.zaten ayri sehirlerdeyiz yani ayda en fazla 2 kere gorusebiliyoduk,ben neyine nasil engel olmusum bilmiyorum ki. anlasamiyoruz, anlasamiycaz vs vs dedi. ayrilmadan iki gun once de " ben senden hic vazgecmeyecegimi anladim "diye msj cekmisti,birlikteydik sonra eve gelmstm o gun. gercekten her sey o kadar anlamsiz ki. sadece kabullenmek zorundayim. face'ten zatn nefret ediyorum.ordan sildi engelledi falan. oyle.. ben cok aradim don diye. 16 gun boyunca aralikli seklde aradm da olmadi totosunu da kaldirdm ayriligin ustune. kisaca boyle yani. ilgi alaka gostermek istemiyodu zten, msjlasmak ona gore sacmaymis, surekli konusmayalimmis,mesela boyle gece yatmadan once falan bi arasin yarim saat konusalm gun icinde msjlasma falan olmasinmis ay boyle sacma sebepler. ama birlikteyken cok mutluydk -belki sadece ben mutluydum- cok sevdginden emindim,ama sevse birakmazdi. oyle ya... bugun yine cok ozledim onu
keske bisey syleseydi senin erkek arkadasn ya. boyle olunca donebilir bence, cunku ben ayriligi kabul etmedim ki bekledim iki tarafin sakinlesmesini falan gibi bi soz soyleyip donebilir bilemiyorum tabi ki. dua edelm birbirimz icin de sabret,bekle aramasini ve dusun. kendi yanlislarini da dusun.

aslında o epey zamandır düşünüyormuş ayrılmayı demekki yani o görüştüğünüzde bile ayrılmayı düşünüyormuş demekki ama seni görünce falan vazmı geçiyordu artık çünkü öle bi msj atması ben senden hiç vazgeçemeyeceğimi anladım demesi yani öle düşündürttü bana zatn sonrada uzun süredir düşündüğü ayrılığı gerçekleştirmiş!! sıkma canını ve arkana bakma çünkü sen o ayrılmış olmasına rağmen hemde senin yaptığın bişi yokken yine aramış döndürmek için uğraşmışsın ve hiç bişi yapmamış tek yapman gerekn boşvermek ve yoluna bakmak!!!

evet benimkide bişiler söyleseydi daha rahat karar verebilirdim ama susmayı tercih ediyor nereye kadar susacak bilmiyorum ve bu susmasından nefret ediyorum!! ( dua edelim evet umarım hakkımızda en hayırlısı neyse o olur cnm... (

evet bu güne kadar pek kaybetme endişesini yaşamadı!! o aradığı zaman herşeyi toparlayacağına çok inanıyor aramamasının sebebini buna bağlıyorum.. yani benim gereksiz sitem ettiğimi aslında ayrılamayacağımı düşünüyor.. aslında tanıdğım adamsa öle bi msjdan sonra kabul etsede etmesede bi tepki verirdi aslında iyi tamam bitsin derdi yada saçmalama hep aynı olay falan derdi ama bukez sustu hiç bişi demedi beni karıştıranda bu ztn!! ne düşüneceğimi şaşırdım acaba sevgisimii bittiki ( belkide gerçekten artık tamamen bitiyoruzdur.. ((

birbirinizden uzaksınız galiba ???? uzaklık da yıpratıyo.. biz bayanlar uzaktayken daha çok ilgi bekliyoruz. erkeklerse kafalarına göre takılmayı terch ediyolar. onlar hayatlarına baksınlar biz yokmuşuz gibi günü bitirsnler, akşam da aradıklarında bizi bıraktıkları neşe ve moralle görmeyi umuyolar. hemen düzelelim gönül almakla uğraşmasınlar istiyolar. sinir oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

evet uzaktayız malesef.. bizimkinin ilgisi uzaktada aynı yakındada.. hep ilgisiz yanii.. aynen dediğn gibi olmasını istiyorlar bekliyorlar sonra onlar haklı biz kadınlar hep dırdırcı oluyoruzz sonrada.... (( acaba arayıp konuşmalımıyım?? hiç istemiyoruz aslında o aramadan aramak çünkü ben ayrılmışım ve o susmuş ama bu susuşu beni sinir ediyor en azından belki belirsiz kalkar onunda bitirip bitirmediğni anlarım ( bilemiyorumkii aslında bu susuşuda bitip bitirmediğini anlamama yeterde... en iyisi aramamk aslında da gelip gidiyor işte aklıma napiimmm (

yok canım arama bence ya ... bu sefer yaptığının bi anlamı kalmaz ki... arama ararsa da açma bi süre bence... merak eden taraf neden hep sen olasın?? kafanı oyalayacak bişiler bulmaya çalış.. ben de tek kalıyorum görev yeri gereği. yanımda ailem vs. olmadığından nişanlıma daha fazla ihtyç duyuyorum.. yalnızlıktan bunalıyorum ona canımı atıyorum ama anlamıyo beni maalesef. sürekli anladığını, üzüldüğünü,düzeleceğini söylüyo ama hep başa sarıyoruz.. ahh bu uzaklık yok mu..

yok yok aramıcam ama böle bir an geliyor sinir oluyorum ama yok aramıcam neden hala onun istediğini vereyimki ona benim yenik düşüp susuşuna sinir olup arayacağımı düşünüyor ona bu zevki yaşatmıcam... ( hiç bir şeyi anladıkları yokki ztn bizim olduğumuz yerlerde gelip bir çalışsalar acaba kaç gün dayanabilirler merak ediyorum...

ayrildiktan 1 hafta once gene ayni sebeple ayrilmisti, ama sonra dondu. beni gorunce dayanamiyomus evet boyle soylemisti.. OFFFF sadece ya gercekten . bizden bi yol olmayacak zaten o degismedikce biz diye bi sey olmayacak. o da biliyo bu yuzden bitirdi. barissak tekrar ayrilabiliriz, ben beklentilri artik aza indirgedim ama o degismedikce yine BIZ olamayacgiz.o da degsmeyecegni soylerdi hep. donmesini cok istiyorum asamayacagimiz seyler yok, yaptigi kabaliklari bile affedebilirm ama donecek diye kendimi unutlandiriyorum

sen daha ayrildiginizi bile bilmezken sinir etme uzme kendini. kac yasinda insanlariz sonucta di mi? yerinde olsam msj cekerdim. bu susus da ne demek oluyor?elbette ki kararimin arkasindayim ama bu ikimizin iliskisiydi bi cevap veremez miydin tarzi bi sey diyebilirsin. yerinde olsam bunu yapardim. ben zaten gonul rahatligiyla uyuyorum soyle ki, onun icin HER SEYi yaptim. artik ne msj cekerim ne ararim.

Allah sabır ve kolaylık versin canım... hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah...

neden dönmesini bukadar çok istiyorsunki sen bişimi yaptında gitti o?? yapan yine oydu anladığım kadarıyla ama giden yine o olmuş.. yani senin yaptığın bişiden gitse haklısın sen kendini bilirsin aşamayacağınız bişi yoktur çözersin falan derdim ama sorunları aşmasaı gerekn o ve o bunu istemiyor.. anlatabildim mi bilmiyorum ve hiçte kendini umutlandırma diyorum.. ben senin yerinde olsam çeker giderim üzüleceksin evet ama dönmesini beklemezdim istemezdimde.. ben şu anda bile bilmiyorumki ayrılan benim yani düzelmesi gereken o ortadaki sorunları çözebileceğine inanırsam ancak yola devam ederim ama belliki onunda buna niyeti yok ve aramıyor ztn.. ya aramak benimde aklıma gelip gelip gidiyor ama yok aramayacağım kendimi kontrol edebildiğim yere kadar beklicem.. (( allah sabır versin ikimizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…