Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm aslında gerçekçi olmak gerekirse seni haketmiyor..acaba diyorum ayrıldığınızı düşünüyor olabilirmi..yani sana sinirlenip bunu yapmış olabilir ama yinede çok yakışıksız..birde bir değil bi çok kızı eklemiş diyorsun öncesindede..çok güven kırıcı..

sana sadece tek diyeceğim kacan kovalanır değere biner zaten gelezsede unut gitsin evlenip aldatılıp boşanmakmı yoksa şimdi ayrılıp hayatı daha guzel yaşamakmı? gerci tek olmadı ama neyse

ayrıldığımızı düşünen adam ayrılmayı kabul ederdi ben her tartışmamızda ayrılmaktan bahsedince ne ayrılması ya ben ayrılmak istemiyorum kendi kendine ayrılık lafı çıkarıosun falan filan dedi yani!! hem ayrılmayı kabul etmior hem aramıor düzeltmeye çalışmıor yani ayrıldık die düşünüp bana kızıp bunu yapması yine saçma ne yani bana her kızdığında başka bi kadına mı gidecek?! nasıl sinirlerimi bozdu bilemezsin aslında ayrılmayı kafama koydum bunları görünce ama bu yaştan sonra yeni biri yeni bi ilişki bunları düşündükçe daha da korkuorum ama bunlar ayrılmama engel değil sadece biraz daha gerçekçi fikir istiyorum canım acıyacak biliyorum çok acıyacak ama bunları düşündükçe verdiği değr bukadr mı?! ( galiba ayrılmak için biraz cesaret biraz destek bekliyorum.. yani bu kez doğru olacak galiba.. bide evet bi bu kız değil benim onun listesinden sildiğim ve gıcık olduğumu sölediğim bi kızı da eklemiş tekrar ztn benim facede yok ya göremiorum hiç... ( o kızı bile eklemş olması tekrar ona gıcık olmama yetti ( böle sevgimi olur ya

sana sadece tek diyeceğim kacan kovalanır değere biner zaten gelezsede unut gitsin evlenip aldatılıp boşanmakmı yoksa şimdi ayrılıp hayatı daha guzel yaşamakmı? gerci tek olmadı ama neyse

seçim şimdi ayrılmak galiba ( ama hayatı daha güzel yaşamak offf nasıl olacak ki amaan sanki şimdi bununla böle hayat güsel sankii bundan sonrasında olmasada daha ne kadar kötü olacakki dimi bide orası var offf off ((

haklsın cnm..ah şu face yok mu herkesin ipliğini meydana çıkarıyor..sırf bu konu için bırakmak belki acele olur derdim ama başka hatalarıda var cnmya..seni üzecek yıpratacak bu adam..bence artık uğraşma arama sorma..soğuk davran aklı başına gelirse ne ala gelmezse kendi bilir ama senin yapacağın bişey yok bana kalırsa onu hayatından çıkarmış gibi ol..:26:

şimdi kafanda kuruyosundur sen olayları ve kafanda bin bir türlü şey dönüyordur tavsiyem başka şeylerle ilgilen dikkatini başka yöne ver şimdilik kafanı bi boşalt bu kadar stres ve üzüntü iyi değil..
bir de şu yönden bak sen memlekete gidip arayı belki de düzeltmeye bakıyordun ama şanslısın ki bunları gördün ve gerçekleri gösterecek bir olay yaşadın.. iyi tarafı bu yaşadıklarının..
yaşım geçti diye de sakın düşünme seni hakedecek ve mutlu edecek birisi var ve onunla bir gün bir yerde karşılaşacaksın.. kimseyi bulamam düşüncesiyle yanlış bir ilişkiye sarılma..

kaç yaşındasın tatlım sen niye yaşa takılıyorsun?

ok ayrılma ama aramada sen kaç biraz. seni cok üzer. evlendikten sonra dHA ZOR işler. 1 2 ay cekersin. sonunda daha iyisini en azından ondan daha iyisini bulursun.

evet sırf bu konu olsaydı can sıkııntısı ona buna yazıo falan filan der geçiştirirdim ama ben günlerdir burda böle kötüyken ne olacak die düşünürken aramasını düzeltmek için bşiler yapmasını beklerken onun umrunda bile değilmiş başka başka yazıormuşş sanalda!! sanal yada gerçek ne farkederki başka bişi düşünebilmiş yanii ben ilgisizliğinden yakınırken liselimiyiz biz sürekli telde konuşalım yazışalım dien adamın yaptığına bak bu davranış ne davranışı face tanımadığı kızı eklemek yazmak tam bir ergen çocuklar gibi allahım ya ( nasıl üzüldüm anlatamam yani bende evt hani tek bu olsa görmezden gelip bi şekilde faceni takipe alır kapatırdım konuyu ayrılmazdım belki ama nerdeyse bir aydır süren şu halimiz 26 şubattan beri tartışmalıyız ve sadee iki kere konuştuk duruma bak ama adam sanalda iş peşinde resmen (( ztn uğraştığım yokki cnm ne aradığım ne sorduğum var yanii ( evet onu hayatımdan çıkarıyorum artık!! bide hani hafta sonu olduğu yere gidicem demiştim ya yinede arayıp bunları yüzyüze sorup söyleyip öle hayatımdan çıkardığımı ona sölesem mi yoksa bu olduğumuz halde bölece bıraksam mı? yani ben bu facede gördüklerimi konuşmadığımız için ztn sölemedim yani (

aklın yolu bir gez dolaş

ok ayrılma ama aramada sen kaç biraz. seni cok üzer. evlendikten sonra dHA ZOR işler. 1 2 ay cekersin. sonunda daha iyisini en azından ondan daha iyisini bulursun.

evet şimdi bile yeterince üzüyor ztn ayrılmak galiba beş yılın üstüne zor geliyor küçükte değilimki yoksa aslında tek çözüm belkide iyi hissetmem için dediğin gibi acısını çekersin ama elbet hgeçer ve belkide daha iyisi gelir ( ama kötü hissediyorumm sabahtan beri kim bişi dese nasılsın bile dese ağlıyorum resmen ( sinirlerim yıprandı artık

kaç yaşındasın tatlım sen niye yaşa takılıyorsun?

ya yaşa takılma değil aslında 28 yaşındayım.. ama olay o değil yani demek istediğim beş yılımı verdim şimdi yeni birini tanımak bile okadar zor geliyorki bu yaştan sonra derken onu kastettim daha çok ha yaşımda çok küçük oda doğru ama hani başka birini bulamam gibi demedim başka biriyle yaşamak tekrar... offf ((

yıpranmadan ayrılık olmaz sadece zararı en aza indirmek lazım. onuda cevren yardım edecek ağlıcaksın ama napalım sonunda vuslata varacaksın. senin ilgilenmeemesi kötu ama 5 yıla bi 5 yıl daha ekleme eğerki kendini mutsuz ve sevilmediğini hissediyorsan.

hemde nasıl neler neler dönüyorr sinirlerim altüst oldu ((
evet ben belki konuşup düzeltiriz diodum ama kaç gecedir ettiğim tek dua allahım ne olur hayırlı değilse bana bi yol göster bana bişiler göster ve bitsin artık bu karmaşa dedim hergece düşün face şifresini mail şifresini falan hiç birini bilmiyordum bi anda aklıma geldi bir kaç denedim ve buldum şans büyük bir şans yani sonrada bunları gördüm ( yani demkki olmaması gerekiormuş amaa bunca yıl sonra böylemi olmalıydı çoooook zoruma gittii bukadar değersiz hissetmek ben arar die beklerken offf (

yaşımda çok küçük değil yazmak istemiştim küçük yazmışım :)

5 yıllık olmasa da bi ilişkim vardıı.. anlattıkların kadar olmasa da bazen anlaşmıyoduk son ay patlak verdi artık. ben 'o an' anladım ki biz birbirimize ait değiliz..Çok emek verdim, telefonda gülerek konuştuktan sonra oturup ağladığımı hatırlıyorum, çok yıprandım.. bi sorun yoktu dediğin gibi ilgisizdi..şimdi görüşüyoruz, barışmaya niyeti var ama korkuyorum yine aynı sorunları yaşıyacaz diye bide bi laf var ya 'can çıkar huy çıkmaz' diye(k.bkma sorunumu uzattım ama örnek olsun diye söyledim)... bazı erkekler sevse bile ilgisizler.. ayrıl demiyorum 5 yıl.. çok zor biliyorum ama mantıklı düşün derimm.. Sonradan üzülme.. umarım hayırlısı olur..

hep seviyor ama yapısı böle ilgisizliği karakterinde var diodum hep ama böle sevgimi olurmuş ( böle nasıl sevgisini hissedimki (

cnm bende 35 falan sandım seni 28 misin en güzel yaşındasın ya hiç takılma..zaten takılmıyor mussun..bunların hiçbir önemi yok..önemli olan senin mutluluğun..bence buluşmayın derim çünkü durumu toparlaymaya çalışıcak aklın karışıcak..hiç arama sen bi girişimde bulunma.. zaman içinde anlasın hatasını ama artık bi beklenti için de olma bana kalırsa...özürdileyip kafasını taşlara vurmadıkça affetme..5 senelik ilişkisine çok saygısızca davranıyo..bu son gördüğünden sonra açılmayan telefonlar artık seni daha çok düşündürmeyecekmi..mutlu olabilcekmisin bir düşün ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…