Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canm bu sorunlar bizi tüketmemişse hala umut varsa bizde içimizde sevgimizi eksiltmemişsek bu sorunlarla bununda üstesinden geliriz belki zaten bunu da çözersek daha da bu tarz sorunlar yaşamayız muhtemelen ( hafta sonu son durumu konuşup konuşmadığımızı falan yazarım umarım hayırlı olan neyse o olur...

tatlım en son konuşmanız pek hoş gelişmemiş ve üzülerek söylüyorum buna biraz sen sebep olmussun..ama aslında tepkin çok doğal artık biriktin yani sakin olamaman doğal..fakat işte o olayları böyle göremiyor..senin agresif tarafını görüyor ve bu sefer uzlaşamıyorsunuz..sakin bir dille birazda araya mesafe koyarak konuşsan eminim farklı davranırdı..ama olan olmuş..sen onun bulunduğu yere gidince bence bir ara ve herşeyi enine boyuna konuşmak istiyorum..telefonda birbrimizi yanlış anlıyoruz çözüme gidemiyoruz de ama bunu sakince söyle..mümkünse yanında arkadaşın veya birisi olsun ki ağır laflar edecek olduğunda seni uyarsın..çünkü çok ince bir çizgidir bi an patlama oluverir..

evet belki biraz ben sebep oldum ama yine de bukadr gün araması gerekmezmiydi yine bir haftayı geçti yani ( sanki oda artık bıktı galiba ( ama dediğin gibi gittiğimde yinede bir yüzyüze konuşmak istediğimi söyleyecem sonuçta ortada bide beş yıl var yani bitecekse de bir konuşmayı hakediyoruz ( ne olacaksa ozaman belli olacak sanırım

benim erkek arkadaşım da böyle canım, günlerce haftalarca aramaz. hep benden bekler. sen aricaksın nasılsa ben neden arayayım ki diye yüzüme söyledi hatta.. o kadar eminler ki kendilerinden, normalde pasif olan adamları biz nasıl bu kadar özgüven kalıbına sokuyoruz buna hayret ediyorum. yaşadıgım için biliyorum ki ikilemde kalmak çok kötü bişey, sabah uyanırsın ayrıldık mı şimdi biz diye düşünmekten alamazsın kendini.. sen kendini tart canım, hislerini.. erkekler bu kadar bekledikten sonra genelde olumlu adım atıyorlar. hislerini tart ve emin değilsen kırıntı kadar dahi derhal vazgeç

ne kadar benzer yasadıklarımız.. meger ne cokmuşuz biz.seninki yne özür dileyp seni kaybetmk istemediğini söylüyor bendeki model daha da kötü..

ne kadar benzer yasadıklarımız.. meger ne cokmuşuz biz.seninki yne özür dileyp seni kaybetmk istemediğini söylüyor bendeki model daha da kötü..

aynen canım, bendeki kendisi suçlu oldugu halde yine suçu bana atıp özürü bırak, istemiosan beni çek git diyor.. sanırım erkeklerden nefret ediyorum

aynen aynen bide biri gider biri gelir demesi öldürüyo beni..

biz yaptık bunları böyle herhalde, bi insan bu kadar umursamaz olamaz, sevse bu şekilde olamaz biz suçluyuz yine, biz ben antidepresan kullanıyorum ve yaşım daha 21.. düşünebiliomusun canım?

biz yaptık bunları böyle herhalde, bi insan bu kadar umursamaz olamaz, sevse bu şekilde olamaz biz suçluyuz yine, biz ben antidepresan kullanıyorum ve yaşım daha 21.. düşünebiliomusun canım?

aslında hiçte degmezler..ben ayrılalım diyorum onada yanaşmıyo sürünüyorum böyle

bende tam senin açtığın konuyu okuyodum cnm...okadar çok benzeyen yön varki senin anlattıklarınla! bizimkininde bir ukrayna hayali vardır valla bak yıllardır hayalim buna engel olma olsanda giderim der hep..
ya çok kararsızım işte ne istdiğimi bilmez hale getirdi beni!! ama onları bu hale getiren biziz bu çok doğru gerçekten malesefki.. ( onun olumlu adım atacağı aslında az çok belli yada konuştuğumuz zaman herşey !!normale!! dönecek yüksek ihtimal ama ben buaralar öle bir haldeyimki ne istdiğimi bilmiyorum baya zamandır konuşmuyorz doğru düzgün zaten yirmi gündür falan tartışmalıyız iki kere konuştuk sadece onda da tartıştık zaten yani iyice kopuyoruz belkide bilemiyorumm ve bu hal beniii daha da mahvediyorrr... (

sen bir karar verebildin mi konunu okudumda biraz?

aslında hiçte degmezler..ben ayrılalım diyorum onada yanaşmıyo sürünüyorum böyle

değmezler elbet.. benmki de ayrıl çek git dedi ki sürekli dio zaten ama yine eve gelince aşkkkım ben eve geldim öpüyorum seni diebilio. bu balık erkeklerinin tümü yerin dibine batsın!!

ayy gerçekten ne çokmuşuz bizz bende bi benim adam bukadar orjinal sanıyordumm sende durum nedir cnm? bide benimkide bu kez hiç özür diler bir hali falan yok valla tamam ayrılığı kabul etmyor bir türlü ama ne aradığı var hala ne sorduğu ne de bi çabasıı yanii (

bunların bi psikoloğa ihtiyaçları var aslında ama bizi sonunda o hale getiriorlar... evet ayrılıncada kötü oluyorlar.. bu hallerinde bırakıp gidemiyoruz bizdee herhalde

çoğu erkek böyle canım inan ki.. taktik mi yapıyorlar acaba bu şekilde anlamıyorum, baştan yakın davranıp sonradan kendini geri çekmek hatta ayrılırsan ayrıl çok da umrumda havaları katmak çok garip.. kimse için üzülmeye degmez kızlar,gerçekten.. biliyorum sadece bu laf ama hep üzülen neden biz oluyoruz

hep kendi hayalleri dimii...benim odunda reklam ajansına yazılcakmıs eger tutarsa beni bile tanımazmıs bu kadar adi iştee

aaaaaaay cok sinirleniyorum anlattıkca

hep kendi hayalleri dimii...benim odunda reklam ajansına yazılcakmıs eger tutarsa beni bile tanımazmıs bu kadar adi iştee

aaaaaaay cok sinirleniyorum anlattıkca

benmki de yurtdışına tatile gidip snra da orda okucakmış, seni de aldırırım dio bide ama ben istemiyorum ki canım, yanındaki 2 arkadaşı 2si de kız meraklısı ve gerçekten güvenilmez yatıp kalkan tipler. onlarla gitme dedim, birlkte seneye nişan olunca gideriz dedim. o bekleyemezmiş, imkanı varken gidermiş.. ben istemezsem yanında durmicakmışım.. heeeep kendi hayalleri, benciller.. ama bizim hakkımız yok bişey yapmaya.

evet üzülmeye değmez bizden değerli bişi yok hayatta bunu biliyoruzz biliyoruzz da ama hala yaşadıklarımıza bak sen hala ayrıl benden çokta umrumda die sürekli tekrar eden bi adamla devam ediosun, ben ilgisizliğinden kendimi değersiz hisstiğim bi adamla... yanii bizden değerli bişi yok lafını sadece söylüoruzz hepsi o uygulama sıfır.. ( ama yaşında küçük aslında bence sen bırak çek gitt yoluna daha iyilerini bulursun ztn umrunda da değilmiş adamın yanii ozaman görür ztn umrundamıymış değilmiymiş bi sensiz kalsında anlasın sende anlarsın ozaman ne nedeğildir bence ((

konustukça sinir basıyor.benim face im bile yok ama beyfendinin var ve ben ordan bişe yaptığımda bi sürü laf ediyor

senden vazgeçemem ben diyip, sen benden başkasıyla olamazsın diyip bu şekilde davranması benim sevgimden emin oldgunu gösteriyor canım. kafam o kadar yoğun ki, ağlamaktan sıkıldım artık. daha iyileri olur mu, ben bu kadar sevebilir myim, yada iyi birileri gerçekten var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…