,daha da karışmış olay.. bi süre konuşma istersen düşün taşın olayı yaşayan sensin bence de eksilerini artılarını bi tart kafanda.. yanyanayken mutlu musunuz böyle sorunlar oluyor mu bunları düşün bakalım..
bir de ona de ki "sen daha şimdiden beni bu kadar mutsuz ediyorsun evlilik daha zor o zaman daha mutsuz olacağımı düşünüyorum sen böyle yaptıkça" bakalım ne dicek..
konuştuk ben mesaj attım kendisi mesaj bile atmıyor çünkü " yeter dedim bu belirsizlik beni delirtecek çok bunaldım" o da "aklıma bir yol gelse yapacam ama gelmio" dedi.."sen benden özür bile dilemedin artık dünyayı önüme sersen ne fayda" dedim.. diledim diye diretio sanki yalan söylicem hayret bişe.. sonra ben diledim sanıyodum özür dilerim dedi ama fayda etmedi tabii.. yemeği yedikten sonra gelen tuz misali zamanında söylenmeyen özür de etkisini yitirdi..
ve bana seviyosan vazgeçmezsin bu kadar basit dedi.. bende mutlu değilsen iş değişir bu kadar mantıklı dedim.. biz birlikte mutlu olabilirz dedi bende senlede pek mutlu olduğum söylenemez dedim..
bir de dün gece güzel bi mesaj yazmıştı seni özledim senden vazgeçmicem falan diye.. ona yumuşamamı beklemiş.. bi mesajla boynuna atlicak değildim dedim.. sonra ben hep resimlerine bakıyorum ağlıyorum diyo.. ama sorun ortada kabak gibi duruyo çok fena sinirlendim bu son mesajlaşmamıza karışık yazmış olabilirim..
ve bitmesine ramak kaldı bitirdiğimde anında silicem seni hayatımdan hep aynı şeyleri söylüyosun seven insan böyle olmazdı dedim.. çok bunaldım ya ..
siz konuşabiliyorsunuz en azından çözülebilir belki adamda bişiler yapmaya çalışıo sanki sen biraz fazla mı üstüne gidiyorsunki acaba? hani bunlar sende dert olmuş ya sakinleşemiyor gibisin hani ne yapsa patlayacak gibisin sanki.. biraz düşünmeden tepki vermeden daha sakin konuşmaya çalışsanız yada yüz yüze konuşsanız düzelmeye ümit var gibi sanki hı? bizi konuşmayı beceremiyoruz oyüzden düzelmemiz bukadar kolay değil fazla kabullenmişiz artık ilişkimizde ama sizde biraz daha farklı gördüm sanki..
aramızda çözülemeyecek bir sorun yoktu.. ama her sorunun üstünü ben konuşup çözme taraftarıyken o hep üstünü kapatarak geçmek istedi ben de bir yerden sonra uğraşacak halim kalmadığı için onun bu haline tamam öyle olsun diyip geçiştirdim ve 2 senenin patlaması oldu bu..
şu anda evlilikten o kadar korkuyorum ve soğudum ki anlatamam..
ben ki hemen söz olsun derdim artık bunların lafını bile duymak istemiyorum..
o kısaca sevmenin yeterli olacağını düşünüyor.. benim isteklerimi önemsemiyor..
neyse beni boşver çok doluyum.. yine susma haline mi döndünüz siz??
aynı şekilde bizimkide sevmenin yeterli olduğunu ve yanyana olunca çözüleceğini geçeceğini düşünüyor aynı..seninki gibi benim isteklerim değil onun istekleri önemli anlamıyorlar gerçek sorunu.. evet bakılınca çözülmeyecek büyük bi sorun yok gibi ama öle değil belkide sorunların mutsuzluğa sebep olabilecek şeylerin en başında geliyor bu sorunlar.. bende çok doluyum valla evet susma haline döndük gerçekten bitti dedim artık ama ne olcak bilmiyorum ama uzunca bi süre görüşmemeyi düşünüyorum arasa bile bunda kesin kararlıyım hem ne yapacklarını görmek istiyorum hemde kendimi iyice bi dinlemek ve öle karar vermek istiyorum.. çok soğudum herşeyden zamana ihtiyacım var bu zamanda onsuzluk beni bunlardan daha çok yıpratırsa ona göre karar verecem bilmiyorumm yanii cnm...(( umarım herşey istediğimiz gibi olur bir yerde mutlu olacağımızı yolu buluruz inşallah..
5 yıl gerçekten hafife alınmayacak bir zaman dilimini kapsıyor..Peki sonradan mı bu kadar ilgisizleşti? Siz arayıp soruyorsunuz gün içinde merak edip yazıyorsunuz ama ondan bir şey gelmiyorevet bir arkadaşında dediği gibi 5 yıl geçirmişsiniz ama bu ilgisizlik evlenirseniz de devam edecek mi? Ki bu ona göre ilgisizlik değildir dediğiniz gibi liselimiyim ben sürekli mesaj atacağım falan demiş..bir mesajın liseli olmayla kıyaslanması düşünülemez.. Kendinize sorun bu soruyu;evlenirseniz nasıl olur,ilgisizliği devam mı eder... İnşaALLAH ortak bir nokta bulursunuz diyorum.Her şeyde vardır bir hayır..
yok hep aynıydı en başından beri böle ilgisiz.. bu ilgisizlik evlenince nekadr devam edecek yada nasıl bir hal alacak bilemiyorum işte onuona göre sorun telefon yani uzakta olmasak böle bir sorunda olmayacak yani.. kendime çok soru soruyorum ama cevapları yok veremiyorum şuanda doğru düzgün kendimi dinlemek en iyisi sanırım.. sağol cnm ya hayırlısı diorum bende artık... ((
Hep aynı mıydı(( bu daha da kötü değil mi böyle demek istemezdim yanlış anlamayın ama başından beri böyleyse devamın da evliliğe giderseniz, yan yana olsanız bile gün içinde siz onu merak ederken o takmaz gibime geliyor. Yani özleyebilir ama belli etmez telefon mesaj falan olmaz gibisinden.. Durup bir dinlenin,nefes alın ona göre değerlendirme yapın bence bunun ilerisi de var..mümkün mertebe acıyı en aza indirecek şekilde çözümler üretilmeli..Belki o da sevgisini,özlemini..vs. belli edemeyenlerdendir olabilir mi? Yan yana olsanız bunu daha iyi değerlendirirsiniz diye düşünüyorum..inşaALLAH her şey yoluna girer..
naptın ABK? merak ettim seni ?
cnm özeldede 10 bekleniyorya zor oluyor burdan yazışalım..tatlım çok haklsın insan bazen sinirin, kontrol edemiyor..çoğu zman olması gerektiği şeklde hareket edemiyoruz..özellikle duygusal mevzularda..bence kavga etmemeliydin..orda hatalı davranmıssın..bunu daona söyleyebilirsin..sinirlerim yıprandı ama artık sabır sınırlarımı zorladın..kredin tükenmeye başladı beni anla..o on gün aslında biçok şeyin birikimiydi gibilerinden..
evet haklısın cnmben mi aramalıyım yani? arayıp sakin sakin konuşmalımıyım sence aslında haftaya memlekete gidicem yani onun olduğu yere ozamana kadar bekleyim diyorum oraya gittiğimde ztn ararım yüzyüze konuşmak için öle daha ii olur herhalde dimi gidene kadar aramayayım off sanki ben hatalıymışım gibi hisettirdi adam bana resmen ama sorunlar aslında geneldi işte aslında ben hiç ayrılmadan trip atmadan önce senin bana başta söylediklerin gibi davranacaktım ozaman bukadar problemli olmayacaktı ama işte keşke bi işe yaramıyorum tabiki bundan sonrasna bakmam lazım
canm bende yazim gelişmeleri birkaç gün önce çok büyük bir kavga ettik ben içimdekileri saydım döktüm bir güzel rahatladım ki anlatamam meğer içime atmaktan oluyormuş bunlar..
onun hep bir cevabı olurdu ama ben kendimi o kadar net anlattım ki tek kelime savunamadı kendini.. neyse .. sonra beni anladı tabii ve dikkat edicem bundan sonra haklısın sen bunları bunları istiyorsun bende yapıcam dedi.. yeter ki ayrılma şu ayrılık lafını çıkart aklından dedi.. çünkü ben ayrılığı bi silah haline getirmiştim son zamanlarda.. emin değilim dedim sana güvenemiyorum dedim o da bana zaman ver istediğin şeyler olacak dedi ve o günden beri acayip ilgileniyor benle.. ama ben mesafeliyim hemen seni seviyorum veya aşkım demeye başlamadım çünkü ufak bi soğukluk yarattı aramızda bu olaylar ona bile olsun beklerim yeterki umut olsun dedi.. şimdilik iyi gibiyiz bakalım..
yani anlican küsüp trip atmakla birşey olmuyormuş.. bazen kendimizi çekip karşıdakini bizsiz bırakmak gerekiyor tabiiki ama çok uzun sürmemeli bu çünkü uzun ilişkilerde farklı oluyor bu durum hem iki tarafı da yıpratıyor hem de soğukluk yaratıyor.. karşı tarafsa sadece sinir olmakla kalıyor çünkü anlamıyor bizim isteklerimizi sustukça da bize anlam veremiyorlar..
umarım anlatabilmişimdir ..
ne güzel çok sevindim senin adına canım umarım bundan sonrası da hep istediğin gibi gider..
bizde sanırım dediğin gibi oldu bu geri çekiş bu kezki ayrılık isteğim bizde bi soğumaya sebep oldu..biz konuşmuyoruz hala ne olacak bilmiyorum oda aramıyor.. ztn telde konuşmayı da beceremedik.. belki hafta sonu onun olduğu yere gidicem bakalım belki ararım en azında bide yüzyüze konuşmayı deneyeyim ne olacaksa ondan sonra netlik kazanır sanırım..
inşallah araya soğukluk girmez sizde.. o zaten ayrılığı kabul etmiyormuş baksana gittiğinde konuşursunuz bir güzel.. umarım güzel ve verimli bir konuşma yaparsınız..
sağol cnm ya umarım verimli bir konuşma olur ve bizde bi çözüm buluruz.. artık okadar bunaldımki ya biitecekse bitsin devam edecekse etsin bu konuşmamak ne olduğumuzu bilememek daha da sinir bozucuu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?