kızlarr şimdi msj attı msja bak '' napıosun''((( buna ne denirki be.. (
senle konuşmak istiyor.bahane bulamamış.
canım aynı beni anlatmışın bizde öyleydik.ayrıldık.ayrılış sebebimiz başka bişey ama o da aramaz aramayı sevmez,arkadaslarıylaysa aramaz..hastaysa aramaz..bahanesi çoktu.bende herseferinde arayıp sayıyodum ama değişen hiç bişey olmuyordu hep aynıydı .ilk gün arar sonra yine aramaz.sevmiyosun diyodum saçmalama seni sevdiğimi çok iyi biliyosun derdi.başka biri mi var derdim saçmalama tabiki yok..derdi neydi anlamadım .
10 gün önce ayrıldık. ilk günler zor gecti ama sonra cabuk alıştım..değişen bişey olmadı hayatımda meğerse bana birsey katmamış ki..zaten aramıyodu ..boşver böyle admlar cekilmez pohpohlayıp tepemize cıkarttık hata bizde..ne hali varsa görsün...seni seven sana gercekten değer veren birini bulursun emin ol..bir insanın sevdiceğini aramaması için hiç bir sebeb kabul edilemez tatlım.
canım aynı beni anlatmışın bizde öyleydik.ayrıldık.ayrılış sebebimiz başka bişey ama o da aramaz aramayı sevmez,arkadaslarıylaysa aramaz..hastaysa aramaz..bahanesi çoktu.bende herseferinde arayıp sayıyodum ama değişen hiç bişey olmuyordu hep aynıydı .ilk gün arar sonra yine aramaz.sevmiyosun diyodum saçmalama seni sevdiğimi çok iyi biliyosun derdi.başka biri mi var derdim saçmalama tabiki yok..derdi neydi anlamadım .
10 gün önce ayrıldık. ilk günler zor gecti ama sonra cabuk alıştım..değişen bişey olmadı hayatımda meğerse bana birsey katmamış ki..zaten aramıyodu ..boşver böyle admlar cekilmez pohpohlayıp tepemize cıkarttık hata bizde..ne hali varsa görsün...seni seven sana gercekten değer veren birini bulursun emin ol..bir insanın sevdiceğini aramaması için hiç bir sebeb kabul edilemez tatlım.
ayrılmayı kafaya koymuş erkek bunu yapmaz benden söylemesi... ve erkekler ayrılmayı kafaya koyduysa 5 dakka bile uğraşmıyorlar. bence adam gibi konuşup çözün. tabi mesajını gözlüyomuş gibide hissettirme. pfff.....
konuşuncada çözülmüyorki adam hala ne ayrılması nedion kendi kendine trip atıorsun deli ediosun allahım ya tek sorunumuz var şu lanet olasu telefon!! yeter ama bunca yıl anlamadın mı hala beni yaa telefonu sevmiyorumm bumudur yani bukadar basitmidir msj atmayınca sürekli aramayınca sevmiyorumuyum yaa nebiçim iş ya nie bukadar zamandır uğraşıorum ozaman falan filan dedii.. ama çözüm yok ben dahada sinirlendimm daha da kötü oldu sanırımm...((
canım takip ediyorum naptın merak ediyodum... kendini tut ve seni kaybetme korkusunu yaşat lütfen sevgine yenilme.. ben de dün gece şu nalet olası telefon yüzünden bi sürü tantana yaptım üzdüm üzüldüm... çok can sıkıcı bi kaç saat geçirdim
bence sıkılmış nasılsa dönmüştür kararından demiş (yani yine derdini anlamamış!) bu yüzden de aklına düşünce napıosun demiş.. aynen devam cevap mevap atma anlasın
her cumartesi akşamı arkadaşları ile ve senin telefonlarını açmıyor öyle mi????????
bu sence ne kadar mantıklı? tamam arkadaşlarıyla olabilir. ama bence yanında bir kadın da var. bu söylediklerin maalesef bunu gösteriyor.
ayrıca ilk yazından ben ben olmaktan çıktım demişsin. sen olmaktan çıkma, adamı gönder canım... bu adamdan sana ne koca olur ne sevgili...
inşallah kalbini kırmamışımdır. ama hayatında başka biri olabilir bu adamın.
yok cnm kalbimi kırmadında yok hayatında biri olmadığını biliyorum yani cumartesi akşamları klasiktir onların kimle ver nerde olduklarınıda biliyorum.. ama dediğin gibi neticede erkek tabi ama nebilim yanii... bide beş yıldır mı var hayatında biri hep aynı offf offf((
bence bir daha arama, mesaj atma...
bu kadar ilgisiz bir adamla evli olduğunu düşünebiliyor musun? çocuğunuz olduğunda ne olacak peki? cumartesi akşamları o yine arkadaşları ile gezmeye gidecek sen de çocuk mu bakacaksın?
sen akıllı bir kıza benziyorsun. sırf seviyorum ediyorum diye yanlış bir karar vermeyeceğini düşünüyorum...
canım bu adamı çook seviyor musun?onun sana karşı olan sevgisiden emin misin?doğruları ve erdemlerini bir kefeye koy,yanlışlarını başka kefeye koy.hangisi ağır basıyor?ya da 5 yılın ne kadarıda mutluydun?düşün ölç tart karar ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?