Ayrilmak uzereyim

Allah yarcimdiniz olsun ne öğretmenisiniz bilmiyorum ama bence 1 sene kpssye çalışıp atanmaya bakın boyle es olmaz

Allah yardımcınız olsun zor , haklısınız, sizi arayabilirdi
Hakkınızda hayırlısı olsun, elbet geçecek bu günlerde..

canım adam seni terketmiş, zaten ailesinin ağzının içine bakıyor. seven adam demez mi; ne yapıyor benim sevdiğim kadın uzaklarda yapayalnız. tabiki kimse bilemez kocanın içindekileri, seni yanlış yönlendirmek istemem ama sen ona çekişmeli boşanma açıyorsun dimi? tazminat vermemek için ben karımı seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor olabilir mi? çünkü işin içinde para olunca biraz mantıklı düşünmek gerekiyor, adam senin altınlarını alıp gitmişti zaten yani paradan dolayı bunu yapabilir. bunu da bir düşünmeni tavsiye ederim en iyisi bir avukatla konuşup herşeyi öğrenmen

Evet cekismeli dava actim.hem nafaka hemde tazminat istedim.hic duygularindan bahsetmedi ne biliyim seni ozledim burda sensiz olmuyot filan hic demedi..bense o kd4 acilar cektim ki suan 46kiloya dstum psikolojik tedawi gryrm oruc tutamyrm kilomdan dolayi..ve dawa acmama ragmen ailesinin yaptiklarini kabul edip pismanim onu terkettim filanda demiyo cok mutluyduk ayrilmak istemyrm diyor.

Kizlar bgn davamiz vardi hayatimda ilk kez mahkemeye ciktim hakim davayi kasima erteledi esim bosanmak istemiyorum demis..bakalim kasimda nolcak yinede cok uzuldum sanki aglayivericektim mahkemede kndimi zor tuttum

Kizlar bgn davamiz vardi hayatimda ilk kez mahkemeye ciktim hakim davayi kasima erteledi esim bosanmak istemiyorum demis..bakalim kasimda nolcak yinede cok uzuldum sanki aglayivericektim mahkemede kndimi zor tuttum

neden oyle demıs neden senle konusmuyorda boyle yapıyor.. cocuk oyuncagı gıbı yapmış.. hayırlısı olsun artık

Allah yardımcın olsun. Anlaşmalı bir şekilde bir an önce bitırmenizı öneririm. Seviyorum falan yalan zaten onu konuşmaya bile gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…