• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak üzere olduğum eşimin sahte bir face Hesabı varmış bir kez daha yıkıldım

Tayinimi istiyorum arkadaslar dualarınızı bekliyorum.hayırlısıyla Hayatımızın geri kalan kısmını yavrumla anne baba yanında geçireceğiz.inşallah bundan sonrası için önce sağlık sonra bağlılık huzur ve mutluluk getirsin hayat bize.kötü insanlardan uzak tutsun.kendimle beraber ihtiyacı olan herkese bu dualarım...

yalvarıp özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyor, bu erkekler ne kadar karaktersiz varlıklar böyle, bir tane iyisi yok sanırım.

Allah en kısa zamanda bu yaşanan tüm kötü şeyleri unuttursun size, tez zamanda düzeninizi tekrar kurun aileniz yanında ve çok mutlu olun inşallah.

Benim dürüst şahsiyetli eski eşim gizli faceden sıkılmış olacak kendi adına kendi fotolarının olduğu bir face hesap açmış arkadaslar.artık gizli Kapaklı yapmama gerek kalmadı dedi herhalde.tiksinç geldi artık

Doğum hatta hamilelik zamanında diyebilirim.ama doğum iplerin kopma Noktası oldu.tabi sebebi asla kızım değil zaten olacağı varmış ama dediğim gibi o zamanlarda sinyaller verilmeye başlanmıştı

Boşanma davam Aralık'ta arkadaslar.umarım Herşeyin hayırlısı olur.bu arada benim eski koca adayı bir kaç kez msjla olumlu Şeyler yazıyor bir beklentisi var gibi Anladığım kadarıyla.ama benim öfkem asla geçmedi geçecek gibi değil.hep net bir tavırla reddettim.ama içim kan ağlıyor kızıma kendime yıllarıma çok üzülüyorum.allah onu bildiği gibi yapsın

Arkadaslar acill yardım.ayrılacağım koca müsveddesi bana msj atıyor.mahkeme Gününü vs söylüyor.işte mutlumusun iyimisin hoşmusun filan diye.bi kaç bişey yazdık karşılıklı.kendini çok kötü hissediyormuş.bende Karşılık olarak onu denemek amaçlı sana şanş vermemi istermisin dedim.tabiki evet konuşalım filan yazınca kaldım.sonra sırf rezil olsun diye ben şans derken bundan bahsetmemiştim dedim.şimdi bana neden bahsetmiştin diye msj atıyor.seni denedim diyemem ama ne diycemi bilmiyorum.bi salaklık yaptım ve Devamını akıllı ve mantıklıca getirmem lazım.ne yazabilirim yardım edin

Arkadaslar acill yardım.ayrılacağım koca müsveddesi bana msj atıyor.mahkeme Gününü vs söylüyor.işte mutlumusun iyimisin hoşmusun filan diye.bi kaç bişey yazdık karşılıklı.kendini çok kötü hissediyormuş.bende Karşılık olarak onu denemek amaçlı sana şanş vermemi istermisin dedim.tabiki evet konuşalım filan yazınca kaldım.sonra sırf rezil olsun diye ben şans derken bundan bahsetmemiştim dedim.şimdi bana neden bahsetmiştin diye msj atıyor.seni denedim diyemem ama ne diycemi bilmiyorum.bi salaklık yaptım ve Devamını akıllı ve mantıklıca getirmem lazım.ne yazabilirim yardım edin
Geri döneceksiniz anlaşılan.bu flortleşme ye döner yakında..nyse hayırlısı olsun...mesajada bence seni denedim deyip geçin dopruyu söleyin...

Back