• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak üzere olduğum eşimin sahte bir face Hesabı varmış bir kez daha yıkıldım

Biz anlaşmalı Boşanma protokolünü hazırladık imzaladım bir ay önce.tazminat filan istemedim.tabi bunlar yoktu o zaman.zaten istesemde vermez.asarım keserim havasında biri.yaparda.bin tl nafakayı zor kabul ettirdim.ama bir aydır dava açıcak.neymiş çok üzülüyor bunalıma giriyormuş her gün içiyormuş.arkadasları söylüyor.

Boşanma davası açılmadigi için hala evlısiniz o facebook hesabını delil gösterip protokole vazgeçip tazminat isteyebilirsiniz
ama ugrasmak istemiyorum derseniz haklısınız bir şey diyemem
boşanma aşamasına gelince en güzeli ortak arkadaşlar i ve haber taşıyan lari hayatinizdan çıkarmak en iyisi bu sizin için
kızınıza odaklanın bırakın o adiyi

Evet kızgınlığım hat safhada.5.6 ay önce evlerimizi ayırdık eşimle 8 yıllık Evliyim.terkedildim.burada çok detaylı yazamıyorum uzun sürecek.kızım olduktan sonra bu kişinin ailesiyle fazla görüşünce hem bu kişiden hem ailesinden soğudum.biliyorsunuz herkes herşeyi çok iyi biliyor o dönemde.herşeye karışmalar bana tamamen ters gelen şeyler vs vs.işe başlayınca kızıma mutlaka annem bakıcak deyince kızım babannede buldu kendini.bunda kötü hiçbirşey yok yanlış anlamayın.aksine iyi bir durum ama babannenin kimliğine bağlı.yobaz kaba sadece tavukla beslenen feci küfür eden bana bacım diye hitap eden erkek aldatır normaldir diyen bir kadın Kızımın babannesi oldu.haliyle oğluda öyleymiş.giderek annesine benzemeye başlamıştı.saçma sapan bir aile.neticede ben bunlardan soğudum sonra bir Sürü Şeyler yaşandı ve ben ilişkime sınır koydum.Kızımı babanneye Kapıdan verdim Kapıdan aldım sadece meraba.fazla samimi olunca ipin ucunu kaçırıyor çünkü.kendimi değersiz seviyesiz Önemsiz aptal bir kadın gibi hissediyorum ki bu arada ben bir öğretmenim.neticede eşim bunları öne sürerek evi terketti.o günden beri sadece kızımı almaya geliyor hafta sonları.kendiside gelmiyor arkadaşını gönderiyor kendisi de aşagıda arabada bekliyor.şimdide aylar sonra öğrendimki bu insanın yıllardır benden gizlediği bi face Hesabı varmış başka bir isimle.hiç tanımadığım kızlar erkekler ...msjlar...yurt dışı tatilleri.... Filan... Durum böyle
yıkılmana hiç gerek yok.kurtulmuşsun bence.çocuğunada yazık öyle bir kültürle büyüyecekti.aldatma olayını ispatla nafakanı sonuna kadar al.çocuğunuda ver kreşe.hayatını yaşa meleğinle.üzülmene değmez

Mrb arkadaslar günlerdir aptal gibi ysşıyorum.ayrılık kararı kayınvalide etkisi sorumsuz bir koca ve şimdide sahte face hesapları ukraynaya tatile gitmeler.tek desteğim daha iki ysşındaki canıma can katan meleğim kızım ömrüm.öyle güzel Şeyler hayal ederek evlenmiştik ki.yada ben öyle hayal etmişim.şimdi elimde koca bir hiç....

Kurtulduğunuza sevinip o minik prensesinizle yepyeni bir sayfa açın.

Umarım her şey çok güzel olur sizin için.

Konu sahibi arkadaşım kanıtları hemen topla sessizliğini koru,

Misler gibi nafakanı da alırsın, kızını da alırsın
Bir de şöyle düşün ;
seni seven , eğitimli naif hafiften yakışıklı , biraz maddiyatı olan :) bir adamla evleneceksin, beraber tatillere gidip , eğlence dolu bir hayat yaşayacaksın kızınla .

Niye tavuk yiyicilerle zaman geçiresin ki,
Bazen yıkımlar daha iyiyi hakettiğiniz için olur

Kim bilir :) ? Umudunuzu kaybetmeyin.

tabiki vardır da o kadar çok konu açılıyor ki..insan bi ''acaba '' diyor..okumamak için bakmıyorum ama mrk da ediyorum :KK43:

Ya sen ne diyorsun bunları okuyunca kocamı sıkıştırıyorum sende bir gün yapar mısın diye. Neyseki dozunda tutuyorum kıskançlığı .

Güzel insanlara denk gelirsin inşallah , sen kendi kıymetini bilip güçlü olduktan sonra güzellikleri buluyor insan zaten.

Ya sen ne diyorsun bunları okuyunca kocamı sıkıştırıyorum sende bir gün yapar mısın diye. Neyseki dozunda tutuyorum kıskançlığı .

Güzel insanlara denk gelirsin inşallah , sen kendi kıymetini bilip güçlü olduktan sonra güzellikleri buluyor insan zaten.
:) tşkler güzel dileklerin için..
konuyu daha fazla dağıtmayalım
bu durumda olan herkesin Allah yardımcısı olsun

Zaman ayırdığınız için teşekkürler arkadaslar.genel olarak cevap veriyim herkese.evlilikten korkan arkadasa Dünya'da gerçekten iyi insanların olduğunu evliliği her şekilde taşıyan çok düzgün erkeklerin olduğunu hatırlatmak isterim.bana hala niye üzülüyorsun diyenlere de ,evet haklılar ama 5,6 yıl Flört 8 yıl evlilik ve çok büyük bir aşkla Başlayan bir çocukla taçlanan bütün hayallerini geleceğini o insan ve kızı üzerine kurmuş biriyim.yaşadıklarım bir yıkım.üzülüyorum o Yüzden.kolay Şeyler yaşamıyorum.zor Allah kimseye yaşatmasın.tazminat konusunda ise gizli face hesabından aldatma olup olmadığı belli değil .evet kız arkadaslar vs var ama delil olabilecek tarzda birşey yok.haa bunları yapan insan muhakkak aldatmıştır zaten o ayrı mesele ama dediğim gibi bir delil yok.ama bu face olayı bile bir sebep sayılabilirmi onu bilen arkadaslar söyleyebilir

Şüphe Üzerine ortaya çıkan bir durum.sosyal medyada iyi olan bir arkadaşımdan yardım istedim.isim soyisim tek bir ftğ yok ama bir kaç yazışmadan sonra herşey gün gibi ortaya çıktı

Öfkeyle hareket ettim ve o an aklıma gelen herşeyi söyledim.tabi inkar.ama herşey gün gibi ortada.ve sonunda da bana söylediği şu : Karılık yapsaydın ??? Ne kadar Onur kırıcı haysiyetsizce söylenmiş birşey.yıkıldım tabi.ve üstüne kızımı almakla tehdit ediyor beni.yaptıklarına bakmıyor
Ya ne iğrenç ne adi birşeymiş o ya seviye yerde değil yerin dibinde yerin dibine batasıca herif

8 yıl evlilik ve sonunda nankörlük , ihanet :(

Benim hep gözlerim doluyor böyle vefasizliklara :(

Sizi böyle surumcede bırakmasına izin vermeyin. O dava acilacaksa , gerçekten eminseniz açın. Bekletmesine izin vermeyin.
Paşaya bakın, hem eve gitme, hem evliliği bitir hemde , erteleyip dur.

Üzülme işin gücün var ona mecbur değilsin bi kızın var çok şükür insanın hayatı başına yıkılıyor farkındayım ben de yaşadım bu erkekler analarına bu kadar düşkünse ya da çapkınsa evlenmesin ya evliliğin de bi sorumluluğu var başkasının günahına girmeyin artık ya sapıttı bu adamlar iyice

bu adama ömür tuketmekden kurtuluyorsun
buna sevın kı evladın bu adam ve annesı tarafından yetıstırılmeyecek
ona guclu ayakları yere saglam basan bı anne olman yeterlı :)

Mrb arkadaslar günlerdir aptal gibi ysşıyorum.ayrılık kararı kayınvalide etkisi sorumsuz bir koca ve şimdide sahte face hesapları ukraynaya tatile gitmeler.tek desteğim daha iki ysşındaki canıma can katan meleğim kızım ömrüm.öyle güzel Şeyler hayal ederek evlenmiştik ki.yada ben öyle hayal etmişim.şimdi elimde koca bir hiç....

Back