• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak üzere olduğum eşimin sahte bir face Hesabı varmış bir kez daha yıkıldım

Atlatamıyorum bir türlü sürekli tlfn başında daha neler yapmış kimlerle mesajlaşmış uğraşıp duruyorum.Silip atamıyorum arkadaslar.öfkem nefretim hepsi birbirine karıştı.elime geçirip gebertmek istiyorum.o kadar doluyum.allahım yardım et

Yazdiklarin yuzeysel ama her cümlesinde güçlü,sabırlı,mantıklı ve herseye ragmen kendisine bahsedilen kızinin varligi ile iki kat hayata sarilan bir kadin gördüm.

Evet kötü bir deneyim olmuş.Ama düzene girecek hayatın.Rabbim belkide geri adim atmak uzereyken seni uyarmak adina karsina cikardi tekrar pisliklerini..ne mutlu sana sevgili kulusun.

Bosandigin zaman en ufak bir pismanlik yasamayacaksin..meslegine tutunacaksin, hayatin zamanin ilaci ile yeniden sekillenecek.kizin buyuyecek.ve belkide hayat sana hakettigin insani karsina cikaracak..

Yarina bu umutlarla basla can hocam..bol sabir bol güc diliyorum.

Allah Razı olsun.bu saatler olunca canım feci sıkılıyor.gündüz kızımla vakit geçiyor ama akşamları düşünmekten içim içimi yiyor.bendd canım sıkıldıkça öfkemi nefretimi acımı buraya yazıyorum.bu şahsiyetsiz insan aklımdan bir an olsun çıkmıyor.sürekli napıyor ne ediyor ona bakıyorum.takıntımı oldu bende bilmiyorum.face olayını öğrendiğimden beri zaten gizledi artık sayfasını ekli olmadığı için paylaşımlarını göremiyorum.bi yolu varmıdır bunun bilmiyorum.bu düşünce bile saçma belki ama merak ... İşte

Merakımı mazur görün lütfen ama çok çok merak ettim, sahte face hesabını nasıl ortaya cıkardınız?
yani o sahte hesap için sahte mail acmıştır ve o maille sahte bi isimle alınmıştır o hesap.
Nasıl ortaya cıkar ki bu durum.

Söyleyen olmuştur kesin, hesabın fotolarini, kopyalarını yedekleyin mutlaka. Dava için, tazminat için elinizde kanıt olur. Tabiki duygusal olarak çok zor durum. Güçlü bi şekilde bu kotu günleri atlatirsiniz inşallah en kısa sürede.

Arkadaslarını filan araştırdık bi arkadaşında tesadüf fotoğrafsız bir face Hesabı şuna bi bakalım dedik resimlere filan baktık birşey yok.ama bu hesap aklımıza takildı.sonra fotoların altındaki Mesajları tek tek incelerken birisi yanlışlıkla bunun gerçek adını kullanmış veeeee... Sonuç işte.baya emek sarfedildi yani

Ama feci kötü bir durum insanın başından aşağı kaynar sular dökülüyor yıllarca uyutulmuşum diyorsun.o anda aklıma gelen bütün bedduları ettim sinirle.allahım affedermi bilmiyorum

Arkadaslarını filan araştırdık bi arkadaşında tesadüf fotoğrafsız bir face Hesabı şuna bi bakalım dedik resimlere filan baktık birşey yok.ama bu hesap aklımıza takildı.sonra fotoların altındaki Mesajları tek tek incelerken birisi yanlışlıkla bunun gerçek adını kullanmış veeeee... Sonuç işte.baya emek sarfedildi yani

Bu bilgiyle bir sey yapmayi dusunuyor musunuz? Bu kadar emek ama sonunda siz mutsuzsunuz. Sizin zamaninizdan calindi. Neden?

Bilmiyorum ama araştırdığıma göre boşanmada böyle birşey delil kabul edilmiyormuş.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum açıkcası

Bana kalsa bir Kaşık suda bogucam.keşke böyle Kişilerin cezasını kendimiz verebilsek.erkekler bu hakkı kendilerinde buluyor ama kadınlar...

Bir gün buraya boşandım ve kızımla çoooook mutluyum içim rahat huzurum var keyfim yerinde şüphesiz kuşkusuz bir hayat yaşıyorum diye yazacağım günleri iple çekiyorum.allah bizim gibi gerçekten temiz olanların yanında ben bunu hissediyorum.o kötü niyetli kötü insanları da ona havale ediyorum

Bir gün buraya boşandım ve kızımla çoooook mutluyum içim rahat huzurum var keyfim yerinde şüphesiz kuşkusuz bir hayat yaşıyorum diye yazacağım günleri iple çekiyorum.allah bizim gibi gerçekten temiz olanların yanında ben bunu hissediyorum.o kötü niyetli kötü insanları da ona havale ediyorum

O günler de gelecek siz hiç merak etmeyin. Boşanma davası açtınız mı?

Üzmeyin kendinizi bu kadar. Onca yaşadıklarınızdan sonra sahte face hesabınada çok takılmayın. Ne güzel bir mesleğiniz var. Bundan sonra umarım güzel günler kızınız ve sizinle olur. Hep mutlu olursunuz inşallah.

Bence zaten böyle naif bir insani kaybettiği için yanacaktir eşiniz. sizin de içiniz soğur böyle olunca..
Bu arada en çok kayinvalideye gıcık oldum. ne demek erkektir aldatir, bacim v.s torununu haftasonu bi kac saat görünce, sizin gibi bir gelinin zor bulundugunu anlayınca iş işten geçmiş olacak..
inşallah ikinci baharinizi yasarsiniz sizi hakeden biriyle, sizi kollayan biriyle, onlar da yaklasmadan izlemek zorunda kalır!

Boşanma Davasını karşı taraf açıcaktı ama hala beklemede.anlaşmalı olduğu için ben bir protokol hazırladım imzalayıp verdim.kendiside maddeleri okuyup kabul etmişti.bende imzalar veririm avukata dedi.•iki ay olacak hala dava yok.her aradığımda yok şöyleydi böyleydi.haysiyetsiz.ben kendi memleketimdeyim anne baba evinde.böyle olacağını bilsem kendim gider verirdim avukata sonra gelirdim memleketime.Vardır bundada bir hayır.yaşayıp görücez.bı arada yaklaşık iki ay olacak başka şehirdeyiz.kızını güya her hafta görmeye gelecek olan insan henüz teşrif edemedi.ne yalan Söyleyeyim belki doğru değil ama bu duruma seviniyorumda.açıkcası Kızımın onunla ve ailesiyle Çokta muhattap Olmasını istemiyorum

Back