BMerakımı mazur görün lütfen ama çok çok merak ettim, sahte face hesabını nasıl ortaya cıkardınız?
yani o sahte hesap için sahte mail acmıştır ve o maille sahte bi isimle alınmıştır o hesap.
Nasıl ortaya cıkar ki bu durum.
Mailini bilmiyorum kendi hesabına giremedim mailini şifresini vs bilmediğim için.dışardan araştırma yaptık yani herhangi biri olarak.ekli olmadığımız içinde sadece izin verdiği paylaşımları görebildik haliyle.yani kendi hesabından değil
Arkadaslarını filan araştırdık bi arkadaşında tesadüf fotoğrafsız bir face Hesabı şuna bi bakalım dedik resimlere filan baktık birşey yok.ama bu hesap aklımıza takildı.sonra fotoların altındaki Mesajları tek tek incelerken birisi yanlışlıkla bunun gerçek adını kullanmış veeeee... Sonuç işte.baya emek sarfedildi yani
Bu bilgiyle bir sey yapmayi dusunuyor musunuz? Bu kadar emek ama sonunda siz mutsuzsunuz. Sizin zamaninizdan calindi. Neden?
Bir gün buraya boşandım ve kızımla çoooook mutluyum içim rahat huzurum var keyfim yerinde şüphesiz kuşkusuz bir hayat yaşıyorum diye yazacağım günleri iple çekiyorum.allah bizim gibi gerçekten temiz olanların yanında ben bunu hissediyorum.o kötü niyetli kötü insanları da ona havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?