ayrılıktan korkanlar

oyuncu1234

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
125
7
296
35
Samsun
onunla ayrı olma fikri bile sizi tepeden tırnağa ürpertiyor mu?? benimki paranoya galiba.. hiç bi sorun yokken aklıma ayrıldığımızı getirip hüngür güngür ağlayabiliyorum:çok üzgünüm: bu ne ki:sm_confused:

onunla ayrı olma fikri bile sizi tepeden tırnağa ürpertiyor mu?? benimki paranoya galiba.. hiç bi sorun yokken aklıma ayrıldığımızı getirip hüngür güngür ağlayabiliyorum:çok üzgünüm: bu ne ki:sm_confused:

merhaba canım bu duyguyu ben de çok iyi biliyorum çok uzun zaman bu duyguyu taşıdım ve ayrıldığımızda da 1.5yıl kadar bir süre sersem gibi geçti sanırım bunun altında onu kaybetmek ve ona bağlandığın için ürkmek yatıyor.. hiç güzel bir duygu değil maalesef hep huzursuz eder lütfen korkma hiçbir şeyden yaşaman gerekenleri yaşa yeter insan her şeye alışıyor inan kaybedersen de bir süre sonra alışırsın kaybetmezsen zaten senin yanında olacak gününü ziyan etme,kendini harap etme..

evet aslında kormak iyi sanırım. kaybetmekten korkmamayı da istemezdim:D sadece nedenini merak ettim. galiba biz kadınlar, en küçük şeylerdde bile sorun aıyoruz. sorun bulamayınca da böyle şeylere takılıyorzz

evet aslında kormak iyi sanırım. kaybetmekten korkmamayı da istemezdim:D sadece nedenini merak ettim. galiba biz kadınlar, en küçük şeylerdde bile sorun aıyoruz. sorun bulamayınca da böyle şeylere takılıyorzz

bence sorun yaratmak değil bu biz birey olmaktan,bencil olmaktan çıkıp iki kişi olmaya başlayınca bağlanıyoruz da doğal olarak açıkçası bu da ürkütüyor bizi o gidince alıştığımız şeylerden vazgeçmek bilinçaltımızda ayrılık fobisi oluşturuyor :S ben çok ağlardım sinirlerim bozulunca bebek gibi kucaklayıp sakinleştirirdi seni çok seviyorum diye,hayatımın anlamısın diye ama bu sözler yetmiyor bir gün öyle bir noktaya geliniyor ve bitmesi gerekiyorsa bitiyor benim söylemek istediğim her şey olacağına varıyor ayrılırsan zaten ağlarsın düşünme bunları bugün lütfen anın güzelliğini yaşa.

ne demek canım rica ederim umarım yenersin korkunu ben ilişkimizin 2.ayından itibaren bu huzursuzlukla 2yıl kadar yaşadım ve çok zor biliyorum ayrıca korktuklarımızın başımıza geleceğine inanırım o yüzden sanırım çok üzün bi süre de ayrıldıktan sonra afalladım şuan çok mutlu ve huzurluyum içimin acıdığı tek nokta kendime ettiğim haksızlık canım onun için zamana bırak duygularını,yıpratma kendini.

Back