Hadi hayırlısı :)) Hakkında neyse hayırlısı o olsun güzelim..
inşallah canım hayırlısı olur..bu kadar üzüldükten sonra nasıl düzelir bilmiyorum.bu ayrılıkta heğ mesajlaşıyoduk ama artık bises çıkmaz diyodum.çok şaşırdım.sizce niyeti ne ne istiyo olabilir?
inşallah canım hayırlısı olur..bu kadar üzüldükten sonra nasıl düzelir bilmiyorum.bu ayrılıkta heğ mesajlaşıyoduk ama artık bises çıkmaz diyodum.çok şaşırdım.sizce niyeti ne ne istiyo olabilir?
Dönünce noLck arkadasım? Tekrar qüvenebiLcenmı Tekrar aynı korkuyla yaşayıp iLşkini devam eTTirebilcenmı__? biTmisse biTmisTir saL qiTsn ya...
Dönünce noLck arkadasım? Tekrar qüvenebiLcenmı Tekrar aynı korkuyla yaşayıp iLşkini devam eTTirebilcenmı__? biTmisse biTmisTir saL qiTsn ya...
keşke sen söleseymişsin cnm bu arada şöle şöle oldu die ama insanda korkar yaa diyemez ki..
feuer, geçmiş olsun....
sana özelden bir tavsiye mesajı gönderdim... dilerim işine yarar...
benimki de ara verelim dedi bende en sonunda o cesareti kendimde bulup hoşçakal diye mesaj attım çünkü seven adam bırak ara vermeyi tek gün habersiz kalmaya dayanamaz aslında hoşçakalmayı hakediyor mu? bilmiyorum ama hala deli gibi seviyorum çok acı çekiyorum etlerim çekiliyor adeta......
kızlar dün dayanamadım akşam 11.30'da mesaj attım ama keşke atmasaydım attığım anda bin pişman oldum nbr nasılsın merak ettim dedim o da iyiyim saol sen dedi,bende ona iyiyim eve gidiyordum dolmuşla sizin evin ordan geçtik öle bi aklıma geldin mesaj atim dedim o da iyi etmişsin yarın tam yatarken yakaladın beni yarın yürüyüşe gidicem iyi uyumam lazım iyi geceler kib yazdı bende bişi yazmadım offffffff kötü hissetttim kendimi keşke bir şey yazmasaydım ne gerek varsa ama içimden geldi.arkadaşlarımla konuştum o da sana daha önceden mesaj atmıştı hatrını sormak için sende attın bişi olmaz o kadardan dediler ama pufffffffff keşke atmasaydım atmıcam bi daha
biraz içki içmişitim resmen cesaret geldi ama neden yaptığımı bilmiyorum pişman oldum neyse bir daha atmıcam((