Arkadaşlar bu konuyu başka bir başlıkta açtım ama kimse tek bir şey yazmadı, fikirlerinize ihtiyacım var lütfen...Erkek arkadaşımla sadece 7 aydır birlikteydik ama gerçekten çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ruh eşi gibiydik başlarda. Ancak son 1 aydır çok fazla tartışıyorduk. Ortada büyük bir sorun yoktu ama çok küçük şeyler büyüyüp bizi yıpratıyordu. Aslında iki taraf da hatalıydı. 10 gün önce zaman istedi, ben de kafasını toplaması için bu zamanı verdim ona. Bugün görüşmek istedi, oturduk biraz sorunları konuştuk sonra ayrılmak ve beni kaybetmek istemediğini bu yüzden kopmamak adına tekrar görüşmeye çağırdığını söyledi. Ancak henüz eskisi gibi olmaya ilişkiye devam etmeye güç bulamıyormuş. Biraz daha zaman istediğini ama beni kaybetmek de istemediğini söyledi. Geçen 10 gün ve belirsizlik bana çok zor gelmişti. Ben de düzeleceğine inandığımı ama tekrar zaman veremeyeceğimi söyledim. Israrcı oldu tekrar tekrar zaman istedi, kabul etmedim. Ayrıldım. Sonuçta ben çaba harcamaya hazırken onun hazır olmaması benden soğumuş olması kırdı beni. Şu an kaldığımız yerden devam edersek yine aynı sorunlar olacağını söyledi ama bitirmek de istemiyormuş. Başka biri olmadığından da eminim. (Hiçbir zaman %100 emin olamasanız da bilirsiniz işte bir şekilde.) Daha fazla belirsizliğe katlanamazdım. Belirsiz bir süre onun duygularının canlanmasını bekleyemezdim. Bunu ona da söyledim ve o istemese de bitirmek zorunda kaldım ama beni yarı yolda bırakan aslında o oldu.Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Doğru mu yaptım? Herşey buraya mı kadarmış? Pişman değilim ama çok canım yanıyor elimde değil.
Çok teşekkür ederim. Kendimi çok kötü hissettiğim bir anda yorumun bana güç verdi. Umarım sevgisi bitmemiştir ve döner.Çok küçük şeyler büyüyüp bazen ayrılık sebebi olabilir. Erkek arkadaşın gerçekten bunalmış olabilir, gerçekten ayrılmayı istememiş olabilir. Ne kadarlık bir zaman istiyor? Bu zamanı beraber konuşarak da geçirebilirsiniz, muhtemelen kafası karışmış başka bir sorunu da olabilir seni sevdiğine eminsen. Seni seviyorsa zaten hiçbir şekilde senden vazgeçmeyecektir, ayrılmış bile olsanız kafasını toplayınca sana geri döner, merak etme. Ama sadece bunalmışlık hissiyle senden vazgeçebiliyorsa sevgisi de azalmış ya da bitmiş demektir. Yerinde olsam galiba istediği zamanı ona verirdim ama net bir tarih isterdim, sessiz kalırdım bu süre içinde. İkinci kez zaman istemesi seni kırmış anlıyorum ama yine de pişman olma. Gerçekten seni seviyorsa sana geri dönecektir. Kendini suçlu hissetme ayrıldığın için çünkü onun bu ayrılıkta seni suçladığını zannetmiyorum sorunun kendisinden kaynaklandığının farkındadır.
Çok teşekkür ederim. Kendimi çok kötü hissettiğim bir anda yorumun bana güç verdi. Umarım sevgisi bitmemiştir ve döner.
hahahahahaha bursa kumaşıErkek ayrıldıysa, onu aramamak onsuz da yapabildiğini göstermek onu geri getirir bence, erkek kadının ayrılınca da hayatına eskisi gibi devam ettiğini görünce bunu çekemez, hırs yapar. Nasıl bensiz mutlu olur, oysa ki ben bulunmaz Bursa kumaşıydım falan gibi triplere girer ve büyük ihtimalle de geri döner... Kadın ayrıldıysa zaten geri dönmesini istemiyor demektir...
Facebook instada filan beni silmemis. Hatta insta da hala ismim ve kalp duruyor :/
kesinlikle ilk 1-2 ay arama.sonra çok sakin bir şekilde bir selam yazıp çıkabılırsın karsısına