2 yıl once ilişkim bitti,aslında bitmesini ikimiz de mi istedik yoksa ikimizde mi istemedik bilmiyorumm,yanii ben ayrılalım dedim kabul etmedi akşamına tamam ayrılalım dedi ve ayrıldık.herneyse 3 ay sonra mail geldi konuşmak istedi,konuştuk,daha snra yine ayrıldık,ayrıldıktan sonra ben bi msjlar yolladım üstüne düştüm çok kaçtı,2 ayy hiç birşey yazmadım,o aradı,aynı şey yaklaşık olarak 4 kere oldu diyebilirim,bunu normal bişi olarak söylemiyorum ilişki yalama oldu artk hayır gelmez fln vs.ama ben sana söliyim bırakan erkekse,ilgilenme,arkadaş bile kalma,kötü davran demiyorum,tepkisiz kal..mutlaka dönücektir,dönmeyen erkek çok az ve dönmeyenler gerçekten ne istediklerini bilenler,dönenlerse aradıgını bulamayıp eskiden medet umanlar,gerçekten birbirinin değerini anlayıp bi süre ssonra barışan çiftleri ayrı tutuyorum tabiki.ama erkeklerin %80 i ayrıldıktan sonra geri dönüyor..bunun sebebi sevgi mi yoksa elde etme hırsı mı bu ayrı bi konu tabi.ama kısaca dönmesini istiyosan ilgilenme onunla,ama kıskandırma,özelden arayıp ses dinleme gibi oyunlar da yapma derim:icecream: