- 4 Ağustos 2021
- 14
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Nazancanim
Eşimden bugün ayrıldım uzulmemek için napmaliyim sizce cevaplarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süre üzüleceksiniz. Bunun çaresi yok. İşin doğası bu. Acınızı içinize atmayın, canınız yansa da açıkça yaşayın. Ama eski eşinize belli etmeyin. Erkekler kendileri için üzülen kadın gördüklerinde kendilerini bir şey sanıyor genellikle. Zamanla o acı küllenecek. Yok olacak sonra da. Ben hiç evlenmedim. Sevgililerim oldu. Ayrıldım oradan biliyorum. Eminim evlilik bitirmek çok daha zordur. Ama sonuçta ayrılık ayrılıktır. Onun acısı da geçer.Eşimden bugün ayrıldım uzulmemek için napmaliyim sizce cevaplarsanız sevinirim
Keşke sevgilim olsaydı ayrilsaydim hergun beraber koyun koyuna sarılarak öpe koklaya yattigin insandan kopuyosun dün yanımda mışıl mışıl yatıyordu şimdi ise o başka bir yerde ben başka bir yerdeBir süre üzüleceksiniz. Bunun çaresi yok. İşin doğası bu. Acınızı içinize atmayın, canınız yansa da açıkça yaşayın. Ama eski eşinize belli etmeyin. Erkekler kendileri için üzülen kadın gördüklerinde kendilerini bir şey sanıyor genellikle. Zamanla o acı küllenecek. Yok olacak sonra da. Ben hiç evlenmedim. Sevgililerim oldu. Ayrıldım oradan biliyorum. Eminim evlilik bitirmek çok daha zordur. Ama sonuçta ayrılık ayrılıktır. Onun acısı da geçer.
Allah sabır versin. Onu unutturacak güzel bir hayatınız olur umarımKeşke sevgilim olsaydı ayrilsaydim hergun beraber koyun koyuna sarılarak öpe koklaya yattigin insandan kopuyosun dün yanımda mışıl mışıl yatıyordu şimdi ise o başka bir yerde ben başka bir yerde
kolay değil tabi bu durumlar. ne yaparsan yap elbette bir etkisi olacaktır ama mutlaka zamanla bitecek acısı canımEşimden bugün ayrıldım uzulmemek için napmaliyim sizce cevaplarsanız sevinirim