• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilik

Boşandığınıza göre mutsuz bir evlilikmiş . Bi yaşanmışlık var üzülmeniz normal ama sevgi,saygı olsaydı bitmezdi 😞 kendinize biraz süre tanıyın emin olun şuan hissettiklerinizi ileride hatırlamayacaksınız 🌸

Sana ne yaşattıki boşandın mükemmel olsaydı zaten boşanma olmazdı dimi size kaybettirdiği zamanı hatırlasanız yeter kötü günlerini ve birdahaki o kötü günlere dönmeyeceğini hatırla o zaman daha az üzülürsün hayırlısı olsun herşeyi rabbim bugün den daha güzel günler yaşatsın sana

Eşimden bugün ayrıldım uzulmemek için napmaliyim sizce cevaplarsanız sevinirim
Bir süre üzüleceksiniz. Bunun çaresi yok. İşin doğası bu. Acınızı içinize atmayın, canınız yansa da açıkça yaşayın. Ama eski eşinize belli etmeyin. Erkekler kendileri için üzülen kadın gördüklerinde kendilerini bir şey sanıyor genellikle. Zamanla o acı küllenecek. Yok olacak sonra da. Ben hiç evlenmedim. Sevgililerim oldu. Ayrıldım oradan biliyorum. Eminim evlilik bitirmek çok daha zordur. Ama sonuçta ayrılık ayrılıktır. Onun acısı da geçer.

Bir süre üzüleceksiniz. Bunun çaresi yok. İşin doğası bu. Acınızı içinize atmayın, canınız yansa da açıkça yaşayın. Ama eski eşinize belli etmeyin. Erkekler kendileri için üzülen kadın gördüklerinde kendilerini bir şey sanıyor genellikle. Zamanla o acı küllenecek. Yok olacak sonra da. Ben hiç evlenmedim. Sevgililerim oldu. Ayrıldım oradan biliyorum. Eminim evlilik bitirmek çok daha zordur. Ama sonuçta ayrılık ayrılıktır. Onun acısı da geçer.
Keşke sevgilim olsaydı ayrilsaydim hergun beraber koyun koyuna sarılarak öpe koklaya yattigin insandan kopuyosun dün yanımda mışıl mışıl yatıyordu şimdi ise o başka bir yerde ben başka bir yerde

Yani illaki bir süre üzüleceksiniz. Ama sonra geçecek. Unutmak ve alışmak olmasaydı yasayamazdi insanoğlu

Back