- 7 Ağustos 2016
- 42
- 12
- 3
- Konu Sahibi worldofbest
-
Mutlu değilim. Bana iyi gelecek hiç bir seyi yapmıyor sadece kendisine ne iyi geliyosa öyle davranıyor. Beni sevdiğine eminim ama artık heyecanım da gelecegimize dair umudum da kalmadı. İşleri çok kötü bu da ümidimi kırıyorayrılmayı düşündüyseni< birşeyler yolunda değil.. biraz daha açarmısınız daha sağlıklı yorumlar yapalım
ozaman bencil biri.. inan bencil biriyle aynı evde yaşamak kadar zor hiçbirşey olamaz.. evlenince düzelir diye düşünüyorsan boşuna ümitlenme. mutsuzluk veriyorsa uzatmanın anlamı yok.. işleri kötüyse kötü napalım. fedakarlık yapma anlamazlar tavsiyemMutlu değilim. Bana iyi gelecek hiç bir seyi yapmıyor sadece kendisine ne iyi geliyosa öyle davranıyor. Beni sevdiğine eminim ama artık heyecanım da gelecegimize dair umudum da kalmadı. İşleri çok kötü bu da ümidimi kırıyor
Seven insan sevdiğini mutlu etmek ister.size iyi geleceğini bildiği şeyleri yapmiyorsa ya sevmiyordur yada aşırı bencildir. İki durumda da bir gelecek düşünülemez o kişi ile.Mutlu değilim. Bana iyi gelecek hiç bir seyi yapmıyor sadece kendisine ne iyi geliyosa öyle davranıyor. Beni sevdiğine eminim ama artık heyecanım da gelecegimize dair umudum da kalmadı. İşleri çok kötü bu da ümidimi kırıyor
Haklısınız...ozaman bencil biri.. inan bencil biriyle aynı evde yaşamak kadar zor hiçbirşey olamaz.. evlenince düzelir diye düşünüyorsan boşuna ümitlenme. mutsuzluk veriyorsa uzatmanın anlamı yok.. işleri kötüyse kötü napalım. fedakarlık yapma anlamazlar tavsiyem
Ne sebeple ayrılacagımı bilmiyorum mutsuzum diyorum ben cok mu mutluyum sanıyosun işler kötüyken diyo. İşleri kötüyken ayrılmak da darbe üstüne darbe vurmak gibi geldiği için vicdan yapıyorum...Seven insan sevdiğini mutlu etmek ister.size iyi geleceğini bildiği şeyleri yapmiyorsa ya sevmiyordur yada aşırı bencildir. İki durumda da bir gelecek düşünülemez o kişi ile.
Mantığınızi devreye sokun fırsat varken..
Ona sorsan hayatında tek iyi giden şey ilişkimiz...Bu evreye geldiyseniz, o ilişki uzatmaları oynuyor demektir.
bende böyle düşünüyorum ama bencillik mi yapıyorum bilmiyorumAyrilin. Gercekten. 3 senelik sevgililik ilişkisinin hak ettigi bu değildir. Ayaklarinizin yerden kesik, basinizda kavak yelleri esmesi gereken zamanda mutsuzsaniz, ilerde daha mutsuz olursunuz. 30-40 yil kolay seyler mi.
kesinlikle haklısınız. Ek olarak işlerinin kötü gitmesi bana gelecek vaat etmiyor. Ama o gelecek biletini benim iyi bi okulda okumam ve benim aracılıgımla yurt dışında yaşamak olarak görüyorAyrilin. Gercekten. 3 senelik sevgililik ilişkisinin hak ettigi bu değildir. Ayaklarinizin yerden kesik, basinizda kavak yelleri esmesi gereken zamanda mutsuzsaniz, ilerde daha mutsuz olursunuz. 30-40 yil kolay seyler mi.
Ek: isinin kotu gitmesi asla bir iliskinin mutsuz olacagi anlami tasimaz. Ben bunu kabul etmiyorum. O ayri konu bu ayri konu. Isi kotuyse sizin yaniniz mutlu olabilecegi tek yer olur ama olur. Ben ask ve sevgi dolu bir ilişkinin boyle olduğunu düşünüyorum.
B
bende böyle düşünüyorum ama bencillik mi yapıyorum bilmiyorum
az önce bunada değinecektim agır olmasın diye vazgeçtim. sırtını size yaslamış olması da ayrı bir tuhaf. bu gibi şeyler evliyken kounuşulsa tuhafsamazdım da daha şimdiden söylemesi ilginçKes
kesinlikle haklısınız. Ek olarak işlerinin kötü gitmesi bana gelecek vaat etmiyor. Ama o gelecek biletini benim iyi bi okulda okumam ve benim aracılıgımla yurt dışında yaşamak olarak görüyor
Dün de bunun aynı tarz bir konu açılmıştı,erkek kıza üniversiteyi bitir yurtdışını ayarla da gidelim diyordu,kendisi de lise mezunuydu ve dil geliştirmek için yabancı kızlarla yazışıyordu.İlginç o üye de T tiniminihanimcik idi ,çok dedektif gördüm kendimiMerhaba, 3 yıllık bir ilişkim var ama kafam çok karışık çok mutsuzum ama seviyorum da. Onun da beni sevdiğini düşünyorum ama 20 yıllık evli gibi davranıyor, beni kaybetmeyecek gibi bir rahatlıgı var. Kendisi lise mezunu ben se üniversite öğrencisiyim. Son zamanlarda da işleri çok kötü gidiyor ve bu beni de etkiliyor. "Sen oku da yurt dışı agını ayarla, yerleşelim oraya" kafasında. Ne yapacagımı bilmiyorum. Şu zor dönemlerinde ayrılmak da olmaz ne yapacagımı bilmiyorumyardımınıza ihtiyacım var
Hayır instagram kullanmıyor erkek arkadasımMesajlarınızda göremedim ama az önce okuduğum bir konuda da sevgili " Sen yurt dışında iş ağını ayarla, gideriz birlikte." diyordu ve bu kişi eski sevgilisine instagram üzerinden numarasını verip, telefonla 20 dk boyunca konuşmuştu. Siz aynı konu sahibi misiniz? Mesajlarınızda göremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?