Ayrılık ve sonrası

Ben istanbullu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
16
3
1
40
Arkadaşlar boşanınca e-devlette boşanmış olarak geçiyo medeni halim mebbis de de heryerde de öyle geçecek ben bu durumdan rahatsızım herkese birşeyler anlatmak yoruyo bahsi geçmesi bile bıktırdı bunun için bi kanun var mı düzeltmek için .bir de Yargıtaydaki davam sonuçlanmış ama sonucunu bilmiyorum nasıl öğrenirim karar kesinleşmiş deniliyor ama mal paylaşımı Yok kararda ne yapabilirim ?

Boşandıysanız ne olarak geçmesini bekliyorsunuz? Ablamın kimliğinde bekar yazıyor ama sistemlerde nasıl görünüyor bilmiyorum sormak istediğiniz buysa.

E devlette bekar yazmıyor boşanmış yazıyor ben her gördüğümde damgalanmış gibi hissediyorum ayrıca bu da yeni moda oldu ya evli ya bekardır boşanmış ne ya ben mebbisimde de aynı şeyi görmek istemiyorum tanımadığım insanların benim özel hayatımı bilmesine gerek Yok ayrıldıysak leke gibi alnımızda mı taşıycaz

Benim annem ve babam da ayrı ve ikisinde de e-devlette boşanmış yazıyor. Zaten yeni kimliklerde medeni durum yok.

edevlette boşanmış yazıyor evet, onu değiştiremezsiniz, kimliklerde bekar yazıyor ama yeni kimliklerde o da yazmıyor artık. Boşanmış yazması e devletin uygulaması, dava açarak bunu değiştiremezsiniz.

Arkadaşlar boşanınca e-devlette boşanmış olarak geçiyo medeni halim mebbis de de heryerde de öyle geçecek ben bu durumdan rahatsızım herkese birşeyler anlatmak yoruyo bahsi geçmesi bile bıktırdı bunun için bi kanun var mı düzeltmek için .bir de Yargıtaydaki davam sonuçlanmış ama sonucunu bilmiyorum nasıl öğrenirim karar kesinleşmiş deniliyor ama mal paylaşımı Yok kararda ne yapabilirim ?
Boşandığınız mahkeme kalemini arayın yargıtayda ki dosyanızı söyleyin belki dosya içine taranmıştır. Elden gidip kararı teslim alabilirsiniz

E devlette bekar yazmıyor boşanmış yazıyor ben her gördüğümde damgalanmış gibi hissediyorum ayrıca bu da yeni moda oldu ya evli ya bekardır boşanmış ne ya ben mebbisimde de aynı şeyi görmek istemiyorum tanımadığım insanların benim özel hayatımı bilmesine gerek Yok ayrıldıysak leke gibi alnımızda mı taşıycaz

Yo yeni değil, eskiden dul yazardı boşanmış'a çevirdiler. Boşanmış olmak neden damga olsun ki? Kötü bir şey mi, öyle mi algılıyorsunuz?

tanıdığınız insanlar açıp mebbis mi neyse ona mı bakıyorlar? zaten boşandığınızı bilmiyolar mı? ne alaka anlamadım.

E- devleti sizden baska kimse gormemeli zaten ve bosanmis olmak leke degil fakat haklisiniz herkesin de bilmesine gerek yok.

Her gittiğiniz yerde çalıştığınız kurum amiriniz bakınca sizinle birlikte gidiyor art niyetli tipler bunu sanki bir leke gibi laf sokuşturuyorlar

Bence sonuna kadar haklisin. Leke vs degil elbette ama insanlar senin ozel hayatina iliskin o ibareyle bilgi ediniyolar. Hic gerek yok buna bu senin ozel hayatin. Nerde gorunuyor bilmiyorum ama duzelmesini istemek hakkin. Bununla ilgili aihm de dava da vardir kesin. Bi arastirircam

Memur biriyle bir birliktelik mi yaşayacaksınız? Sistemsel evli yazsa ne dul yazsa ne bekar yazsa ne anlamadım.
Kim görüyo kime neyi açıklayacaksınız.?
Namusunuzla şerefinizle babanızın evinden çıkıp evlendiniz sonra bunun yanlış bir karar olduğunu anladınız ne var bunda?
Takılmayın lütfen buna. GÜÇLÜ KADINLARA İHTİYACIMIZ VAR

Boşanmış yazması sizi neden rahatsız ediyor ki?
sonuçta bir evlilik yaşadınız değil mi?
evlenince evli yazması sorun değil de boşanınca boşanmış olması neden sorun oluyor.
evlenmek kadar boşanmış olmakta çok doğal bir eylem.
kime neyi açıklamasını yapmak zorunda hissediyorsunuz.
ben de boşandım. ve boşanmış yazıyor e devlette.
yeni kimliklerde zaten medeni hal yer almıyor.

Back
X