ayrılık ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Evet önüme bakmaya çalışıyorum bende tabi bu zor bi süreç ama insanlar neler yaşıyo artık kendimi onun için üzmicem .

İşte bende böyle yaptım canım çok el üstünde tuttum sonunda egosu tavan yaptı.

Bundan sonra yapacağın şey çok acıtacak ama yapmalısın en fazla 2 ay üzülüceksin sonra bi bakmışsın onu düşünmeyi günde bi kaç kereye düşürmüşsün .En önce ya yüz yüze ama ben onu tavsiye etmem seni vazgeçirmeye çalışır çünkü o yüzden telden yaz ben bu belirsizliği kabul etmiyorum ve kesin hiç görüşmemek ve konuşmamak üzere senden ayrılıyorum yolun açık olsun yaz ve her yerden engelle geri dönmek istiycek ama kendi şartlarını kabul ettirmeden geri alma eğer seviyorsan ve affedebilirsen ben affedemem içim almaz bu saatten sonra güvenim sıfır adama karşı bende aşırı bir nefret oluştu zamanla işyerimin kapısına geldi ağlamaklı suratla zerre içim acımadı tiksindim yeminle kendini ne hallere düşürdün dedim içimden şimdi benden uzak Allaha yakın olsun diyorum sadece

yüz yüze söyleyemem yapamamki ya.
Mesajla sölücem tabi başarabilirsem bu belirsizlik beni çok yoruyo
O hic bir sey olmamıs gibi rahat ha tabi sözde onunda bu durum hoşuna gitmiyomuş.
Sanırım en iyisi benim son vermem belkide o bunu bekliyodur benim son vermemi .s

Çok acı verici bir cevap olucak ama iyice anla diye yapıyorum bunu evet ayrılmanı bekliyor istiyorki sen kendi kendine bitir o suçluluk hissetmesin ama maalesef öyle olmuyor kendileri için bir süre sonra anlıyorlar anyayı konyayı benim ki 5 ay sonra çıktı ortaya evet yüz yüze görüşme bencede yaz bir mesaj ama uzun olmasın çok kısa benim ki en son bana bir kaç ay zaman ver yazmıştı bende tüm zamanlar senin olsun hoşça kal yazdım ve heryerden engelledim hattımı bile değiştirdim sonunda ortak hiçbir arkadaşımızla da görüşmüyorum ki çok ortak arkadaşımız var dedim kimse kusura bakmasın yapacak bir şey yok bu benim hayatım çünkü

Insan bazen sevdigi halde, karsi tarafta kabullenemeyecegi seyler gördüğünde vazgecebilir.. Bunlar illaki cok agir seyler olmak zorunda degil.. Seviyodur ama fevriligi kabullenemiyodur, seviyodur ama kulturler uyusmuyodur vs vs.. Aranizda bu tarz seyler mi var acaba? Sevgi bazen yetmez gercekten de, isin derinine inmek lazim..

- artık konusmamızın bi anlamı olmadını söyledim ayrılığı ve bu durumun sorumlusu benmişim gibi bana yıkmaya çalıştı kabul etmedim ve daha konusmayalım dedim . Yaklaşık iki saattir yazmıyo ama artık cevap vermicem konusmucam beni üzmesine izin vermicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…