ayrılık süreleri :((

aslankralice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
640
934
Kızlar barıştığınız sevgililerinizle en uzun ayrılıklarınız ne kadar sürdü nasıl barıştınız paylaşır mısınız umut olsun. biz ayrılalı 1,5 ay oldu ama hiç iletişimimiz yok sosyal medya da kullanmıyor unutmuşmudur sizce dönmesi olası mı?

1.5 ay çok kısa bir süre döner mi dönmez mi ona bişey diyemem ama ben bile çok sevdiğim halde yıpranmıştım dua ediyordum ayrılalım 1 2 sene sonra kavuşalım diye dualarım kabul oldu ama barışmamız imkansız oldu ya neyse.

Hayatımda sadece bir kişi oldu onunla en uzun ayrılığım 1 sene olmuştu 1 senenin sonrasında yalvar yakar geri döndü affettim 1 sene sonra tekrar ayrıldık şuan 7 8 aydır hiç iletişimimiz yok bizimde.

şunu bilirim zırt pırt ayrılıp yada 1,5 ay gıbı bı süre bı adam aramıyosa bunu hep yapacaktır sana dönsede,o bir arıza,kaçççç

yaz geldi ağaçlar çiçek açtı yeni kısmetler seni bekliyor boşver şu şapşiği
tatlım inan çok istiyorum bunu ama o kadar itici geliyor ki şuan tanıştığım kişiler. çok aman aman bi çevrem de yok. netten tanışmak da hiç bana göre değil bahar geldi ama aşk yok :)

tatlım inan çok istiyorum bunu ama o kadar itici geliyor ki şuan tanıştığım kişiler. çok aman aman bi çevrem de yok. netten tanışmak da hiç bana göre değil bahar geldi ama aşk yok :)
aslında bende seninle aynı durumdayım 6 gündür ayrıyız bizde ama dediğin gibi başkaları itici geliyor çevremde yok
ama hayat devam ediyor kuzum ne yapalım

aslında bende seninle aynı durumdayım 6 gündür ayrıyız bizde ama dediğin gibi başkaları itici geliyor çevremde yok
ama hayat devam ediyor kuzum ne yapalım
Aynen öyle tatlım ilk günler biraz daha zor şimdi sen daha zorlanıyosundur ama zaman geçince daha iyi oluyosun hergün değilde 2 haftada 1 ağlıyosun falan ne kadar iyi olunuyosa

1.5 yıl ayrı kaldık

1 senedir beraberdik canim. Ayrilma sebebini bilmiyorum 15 gun hic mesaj atmayinca ayrildim. Bugun dogum gunum ama kutlamadi bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…