- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
-
- Konu Sahibi aslankralice
tatlım inan çok istiyorum bunu ama o kadar itici geliyor ki şuan tanıştığım kişiler. çok aman aman bi çevrem de yok. netten tanışmak da hiç bana göre değilyaz geldi ağaçlar çiçek açtı yeni kısmetler seni bekliyor boşver şu şapşiği
aslında bende seninle aynı durumdayım 6 gündür ayrıyız bizde ama dediğin gibi başkaları itici geliyor çevremde yoktatlım inan çok istiyorum bunu ama o kadar itici geliyor ki şuan tanıştığım kişiler. çok aman aman bi çevrem de yok. netten tanışmak da hiç bana göre değilbahar geldi ama aşk yok :)
Aynen öyle tatlım ilk günler biraz daha zor şimdi sen daha zorlanıyosundur ama zaman geçince daha iyi oluyosun hergün değilde 2 haftada 1 ağlıyosun falan ne kadar iyi olunuyosaaslında bende seninle aynı durumdayım 6 gündür ayrıyız bizde ama dediğin gibi başkaları itici geliyor çevremde yok
ama hayat devam ediyor kuzum ne yapalım
valla bilmiyorum aslında benim bu güne kadar iyi geçti ama özlemeye başladım sanırımAynen öyle tatlım ilk günler biraz daha zor şimdi sen daha zorlanıyosundur ama zaman geçince daha iyi oluyosun hergün değilde 2 haftada 1 ağlıyosun falan ne kadar iyi olunuyosa
ararmı kizaman geçtikçe özlüyosun zaten ilk bi hafta nasıl olsa arar psikolojisi var
özelden yazdım canımbilmiyorum ki canım niye ayrıldınız? özelden yaz istersen fikir yürütelim :)
Yani donse de olmuyor diyorsun he :)3 4 yil ayriydik.Sonra baristik.5 aydir ayriyiz.
Yani donse de olmuyor diyorsun he :)
Kızlar barıştığınız sevgililerinizle en uzun ayrılıklarınız ne kadar sürdü nasıl barıştınız paylaşır mısınız umut olsun. biz ayrılalı 1,5 ay oldu ama hiç iletişimimiz yok sosyal medya da kullanmıyor unutmuşmudur sizce dönmesi olası mı?
O zaman umidi kesmemeliyim :)1.5 yıl ayrı kaldık
Ne kadar süre beraberdiniz? Neden ayrıldınız?O zaman umidi kesmemeliyim :)