Ayrılık sonrası yeni ilişki

Anneni dinleme bu konuda.
Kendine verecegin iyilesme sureci neyse ne kadarsa onlari uygula.
Simdi karsi taraf hem suclu hem toparlandi diye sen disardan ezik,hatali,gucsuz vs gozukeceksin diye dusunebilir annen.
Ama o tarz egolara hic girmeye gerek yok.
Dar kaliplara girmeye gerek yok. Kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yasa hayatini. Ama toparlanma surecim yillar surebilir diye de sartlandirma kendini.
Istersen pek de uzun surmez. Ama bu sana bagli. Verebilecegim tavsiye de kendine acimaman olur. Yasadin deneyim kazandin. Boyle gor.
Hayatinda basarilar dilerim. Mutlulugu sec. Ruhunu heyecanlandiran neyse onu yap. Ruhunu ne dinlendirecekse orda ol.

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Haklısınız imkan varken yarına çıkacağımız belli değil beklemeye bir şeyleri ertelemeye hic gerek yok. Teşekkür ederim bu destek dolu mesajınız için .

Haklısınız başkalarını çok dinledim bu yaşıma kadar . Benim için uzun bir yol yoktur belki dediğiniz gibi sartlanmamaliyim. Teşekkür ediyorum .

Yok o aldatılma olayını yaşayana kadar hep gucluydun şimdi karşımda üzülmene dayanamıyorum anlamında böyle bir ifade kullandı. Dediğiniz gibi kendi yolumu cizmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…