Git, pişman olursan bunu bir sen bilirsin ve özledim der dönersin :) ama ya iyi gelirse... ben gittim beş sene önce başka şehire. İki yıl kaldım ve o yalnızlık bana çok iyi geldi. Sadece kendimi düşündüm kendi yemeğim, kendi temizliğim, kendi keyfimi önemsedim ve ufak tefek flörtler oldu. Maksat muhabbetti benim için. Arkadaşlarım oldu. Ev falanda tutmadım. Öğrenci pansiyonunda kaldım. Çevre şehirleri gezdim. Denemelisin bence. Kendi sınırlarını öğreniyorsun. Neyi sevip sevmediğini öğreniyorsun. Yurt dışına dil kursları için gidebilirsin. Hatta yazmayı seviyorsan blog açabilirsin. İnstagram sayfası açıp gezdiğin yerleri ve kültürleri paylaşabilirsin, insan portreleri paylaşabilirsin. Ben olsam imkanım varsa giderdim. Sende dene. Üç günlük dünya. Moral bozmak için demiyorum ama seneye belki hayatta olmayacaksın. Ne gerek var kendini kısıtlamaya. Son gününmüş gibi yaşa. Sadece tek bir şansın var yaşamak için. Kendine yatırım yap. Seni mutlu edecek şeyler yap. Varsın mantıklı olmasın. Elalem o çok mantıklı sandıkları hayatı yaşamaya devam etsin. Cesaretleri olmadığı için kırsınlar bir taraflarını otursunlar. Senin cesaretini kırmalarına izin verme. Hayatını onların istediği şekilde yaşama. Aileni ikna edebiliyorsan et. Edemiyorsan benim gibi eğitimi bahane et. Ama arkadaşları boşver. Sorsan hepsinin hayalidir yurtdışında yaşamak ama sana yapma derler çünkü kendileri yapamıyor. Saçma da olsa, mantıksızda olsa senin hayatın senin kararların. Pişman olursan da ol en fazla geri dönersin ne olacak. Giden para olsun. İçinde kalıp keşke yapsaydım diyeceğine...
Umarım güzel bir yaşamın olur