Ayrılık sonrası yeni ilişki

Anneni dinleme bu konuda.
Kendine verecegin iyilesme sureci neyse ne kadarsa onlari uygula.
Simdi karsi taraf hem suclu hem toparlandi diye sen disardan ezik,hatali,gucsuz vs gozukeceksin diye dusunebilir annen.
Ama o tarz egolara hic girmeye gerek yok.
Dar kaliplara girmeye gerek yok. Kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yasa hayatini. Ama toparlanma surecim yillar surebilir diye de sartlandirma kendini.
Istersen pek de uzun surmez. Ama bu sana bagli. Verebilecegim tavsiye de kendine acimaman olur. Yasadin deneyim kazandin. Boyle gor.
Hayatinda basarilar dilerim. Mutlulugu sec. Ruhunu heyecanlandiran neyse onu yap. Ruhunu ne dinlendirecekse orda ol.

Git, pişman olursan bunu bir sen bilirsin ve özledim der dönersin :) ama ya iyi gelirse... ben gittim beş sene önce başka şehire. İki yıl kaldım ve o yalnızlık bana çok iyi geldi. Sadece kendimi düşündüm kendi yemeğim, kendi temizliğim, kendi keyfimi önemsedim ve ufak tefek flörtler oldu. Maksat muhabbetti benim için. Arkadaşlarım oldu. Ev falanda tutmadım. Öğrenci pansiyonunda kaldım. Çevre şehirleri gezdim. Denemelisin bence. Kendi sınırlarını öğreniyorsun. Neyi sevip sevmediğini öğreniyorsun. Yurt dışına dil kursları için gidebilirsin. Hatta yazmayı seviyorsan blog açabilirsin. İnstagram sayfası açıp gezdiğin yerleri ve kültürleri paylaşabilirsin, insan portreleri paylaşabilirsin. Ben olsam imkanım varsa giderdim. Sende dene. Üç günlük dünya. Moral bozmak için demiyorum ama seneye belki hayatta olmayacaksın. Ne gerek var kendini kısıtlamaya. Son gününmüş gibi yaşa. Sadece tek bir şansın var yaşamak için. Kendine yatırım yap. Seni mutlu edecek şeyler yap. Varsın mantıklı olmasın. Elalem o çok mantıklı sandıkları hayatı yaşamaya devam etsin. Cesaretleri olmadığı için kırsınlar bir taraflarını otursunlar. Senin cesaretini kırmalarına izin verme. Hayatını onların istediği şekilde yaşama. Aileni ikna edebiliyorsan et. Edemiyorsan benim gibi eğitimi bahane et. Ama arkadaşları boşver. Sorsan hepsinin hayalidir yurtdışında yaşamak ama sana yapma derler çünkü kendileri yapamıyor. Saçma da olsa, mantıksızda olsa senin hayatın senin kararların. Pişman olursan da ol en fazla geri dönersin ne olacak. Giden para olsun. İçinde kalıp keşke yapsaydım diyeceğine...

Umarım güzel bir yaşamın olur :KK68:
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Haklısınız imkan varken yarına çıkacağımız belli değil beklemeye bir şeyleri ertelemeye hic gerek yok. Teşekkür ederim bu destek dolu mesajınız için .

Anneni dinleme bu konuda.
Kendine verecegin iyilesme sureci neyse ne kadarsa onlari uygula.
Simdi karsi taraf hem suclu hem toparlandi diye sen disardan ezik,hatali,gucsuz vs gozukeceksin diye dusunebilir annen.
Ama o tarz egolara hic girmeye gerek yok.
Dar kaliplara girmeye gerek yok. Kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yasa hayatini. Ama toparlanma surecim yillar surebilir diye de sartlandirma kendini.
Istersen pek de uzun surmez. Ama bu sana bagli. Verebilecegim tavsiye de kendine acimaman olur. Yasadin deneyim kazandin. Boyle gor.
Hayatinda basarilar dilerim. Mutlulugu sec. Ruhunu heyecanlandiran neyse onu yap. Ruhunu ne dinlendirecekse orda ol.
Haklısınız başkalarını çok dinledim bu yaşıma kadar . Benim için uzun bir yol yoktur belki dediğiniz gibi sartlanmamaliyim. Teşekkür ediyorum .

Kendisinde oldu diye sizdede olacak diye bişey yok. Kaldıki bu mesele belki olur beyaaaa hadi bir deneyeyim diyebileceğimiz bir deneme tahtasıda değil.
Bide *Hep güçlü durdun karşımda seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor.* annenizin burada ne demek istemiş anlamadım, daha doğrusu anladımda iyi manada bişey anlamadım. Ne yani sizin güçlü duruşunuzumu istemiyor nedir...
Ayrıca olay hani bir yurtdışına gideyim yeni şeyler yapayım falanda değil. Sizin imkanınız var gider gezer edersiniz fakat başkasının belki yoktur, o da oturur odasında kitabını okur, kitabı yoksa kendi kendine kafasını dinler vs vs yani olay burada doğru olan şeyi yapabilmekte. Aman benim hemen birisini bulmam lazım düşüncesi ile hem karşındakine hemde kendisine yazık eder insan.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Yok o aldatılma olayını yaşayana kadar hep gucluydun şimdi karşımda üzülmene dayanamıyorum anlamında böyle bir ifade kullandı. Dediğiniz gibi kendi yolumu cizmeliyim

X