Ayrılık sonrası yeni ilişki

Karolina23

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
209
258
33
Merhaba uzun bir serüveni kısa bir zaman diliminde yaşadım. Aldatıldım , yaralandım, acı çektim fakat kendime yavaş yavaş geldim. Bu süre zarfı boyunca çalıştığım yerde erkek meslektaşlarim vardi. Bir erkek tarafından aldatılınca onlarla iletişime ara verdim ister istemez güvenim kirildi. Ayrılma olayına çok yakından dahil olmasalarda ister istemez konuşuldum. Hemşirelerin bakışları değişti. Acıyan bakışlar gördüm üstümde. Daha fazla dayanamayarak oradan ayrılma kararı aldım. Paramı alıp eş yeni ailesini kurarken farklı ülkeler kültürler tanımak istediğimi belirttim aileme. Ailem bu konuda bana destek olmadılar yaşadıkların yetmiyormuş gibi bir de işten ayrıldın dediler. Onlara göre işi bırakmayıp yeni bir aile kurmaliymisim. Arkadaşlarım mantıklı düşünemiyorsun diyorlar. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz. Mantıklı kararlar alamiyormuyum yoksa sadece kafa dinlemeye ihtiyacı olan bir kadın miyim?

Bir süre kafa dinlemek hakkınız elbette ve ihtiyaciniz. Ama baska bir yerde calismaya baslayabilirsiniz. Sürekli düsünmemek ve aklinizda kurmamak icin de calisabilirsiniz. Bu biraz da sizin karakterinize bagli. Mesela ben biraz kafa dinleyerek rahatliyorum. Kimisi kendini işine vererek rahatliyor. Kimse anlayamaz sizi.. Bir tek siz bilirsiniz ne yasadiginizi ne hissettiginizi.. insanlar konusur da konusur. Üzülmeyin..

Bir süre kafa dinlemek hakkınız elbette ve ihtiyaciniz. Ama baska bir yerde calismaya baslayabilirsiniz. Sürekli düsünmemek ve aklinizda kurmamak icin de calisabilirsiniz. Bu biraz da sizin karakterinize bagli. Mesela ben biraz kafa dinleyerek rahatliyorum. Kimisi kendini işine vererek rahatliyor. Kimse anlayamaz sizi.. Bir tek siz bilirsiniz ne yasadiginizi ne hissettiginizi.. insanlar konusur da konusur. Üzülmeyin..
Haklısınız mutluluğu uzaklasmakta bulacağımı düşünüyorum fakat herkes farklı bir uyarıda bulunuyor. Çok bunaldım. Teşekkür ederim

Haklısınız mutluluğu uzaklasmakta bulacağımı düşünüyorum fakat herkes farklı bir uyarıda bulunuyor. Çok bunaldım. Teşekkür ederim
Ne demek.. Cok iyi anliyorum sizi.. Ben de cok bunaldigim ve herseyin üzerime geldigi bir dönemde işi biraktim ve bir yildir evdeyim.. Kendimi ancak toparladim ve iyi ki ayrilmisim işten diyorum yoksa toparlanamazdim. Zaten kendimi işe veremiyordum ki.. Herkes biseyler söyledi. Evde daha cok kafaya takarsin. Calis, cevre edin, gez toz bilmem ne.. Ben duygularimi böyle yasiyorum müdahale etmeyin dedim. Cok bilir herkes siz onlara aldirmayin..

Merhaba . Hepimizin başına gelebilecek şeyler eski konunuzu yeni okudum bende. İnan’ın üzüldüm. Ama hayat size daha güzelşeylergetirecrk buna da inanıyorum.

Yaranıza tuz basmak gibi olmasın da o eski eş olacak sıfatsız kiminle aldatmış konunuzda o kısmı anlayamadım. Umarım misafirlikteki bayan değildir.

Küçük bir tatil iyi gelecektir. Sonrasında boş kalmayın. Tekrar işe girersiniz.

Spor yapmaya gitmenizi de öneririm. Pilates, Zımba, yüzme... neyi yapmayı severseniz artık...

Ne demek.. Cok iyi anliyorum sizi.. Ben de cok bunaldigim ve herseyin üzerime geldigi bir dönemde işi biraktim ve bir yildir evdeyim.. Kendimi ancak toparladim ve iyi ki ayrilmisim işten diyorum yoksa toparlanamazdim. Zaten kendimi işe veremiyordum ki.. Herkes biseyler söyledi. Evde daha cok kafaya takarsin. Calis, cevre edin, gez toz bilmem ne.. Ben duygularimi böyle yasiyorum müdahale etmeyin dedim. Cok bilir herkes siz onlara aldirmayin..
Bu ne kadar umut verici benim için inanın. Dediğiniz gibi söz konusu insanların hayatı ve siz konsantre olmazsanız çok büyük sorunlara yol açabilir. Ayrıca o acıyan bakışları üstümde de görmek ağır geliyordu. Çok haklısınız şifayı sizin gibi kafa dinleyerek bulacağım.

Merhaba . Hepimizin başına gelebilecek şeyler eski konunuzu yeni okudum bende. İnan’ın üzüldüm. Ama hayat size daha güzelşeylergetirecrk buna da inanıyorum.

Yaranıza tuz basmak gibi olmasın da o eski eş olacak sıfatsız kiminle aldatmış konunuzda o kısmı anlayamadım. Umarım misafirlikteki bayan değildir.

Küçük bir tatil iyi gelecektir. Sonrasında boş kalmayın. Tekrar işe girersiniz.

Spor yapmaya gitmenizi de öneririm. Pilates, Zımba, yüzme... neyi yapmayı severseniz artık...
Hayır misafirlikte ki kadın olaylardan haberi olan biri . Aldatıldığım kişi ile iş arkadaşları yani. Teşekkür ederim tekrardan

kesinlikle paranız da varsa başka ülkelere seyahat edin bir süre, yeni yerler görmek, yeni tatlar keşfedip kültürler tanımak size çok iyi gelecektir. bu konu da ailenizi dinlemeyin, bakış açılarınız çok farklı çünkü.
hızlı da olsa, yaşadığınız olay çok ağır.. sizin bir süre kendinize bakmaya, kendinizi sevip şımartmaya ihtiyacınız var.
mantıklı düşünmek nasıl oluyormuş ki? hemen başka yerde iş stresinin altına girip üstüne yeni koca adayları abkınıp aile falan olmak mı..?

hayat yeni başlangıçlarla doludur tabiki bir yerden başlamalısın bu ilişki olmayabilir akademik sosyal kültürel değişimler bu süreçte en sağlıklısıdır
eskiyi unutmak için yeni bir ilişkiye başlamayı doğru bulmuyorum

kesinlikle paranız da varsa başka ülkelere seyahat edin bir süre, yeni yerler görmek, yeni tatlar keşfedip kültürler tanımak size çok iyi gelecektir. bu konu da ailenizi dinlemeyin, bakış açılarınız çok farklı çünkü.
hızlı da olsa, yaşadığınız olay çok ağır.. sizin bir süre kendinize bakmaya, kendinizi sevip şımartmaya ihtiyacınız var.
mantıklı düşünmek nasıl oluyormuş ki? hemen başka yerde iş stresinin altına girip üstüne yeni koca adayları abkınıp aile falan olmak mı..?
Aslında benden beklenen tam olarak bu l. Karşı taraf her şeyi hızlı yaptığı için benim aciz göründüğumu düşünüyorlar. Sende toparlan. Sende yap. Sen güçlüsün. Fakat her şey güçlüsün adı altında hallolmuyor inanın o kadar hızlı bir 2 aydı ki benim için ailem için . Anlayamıyorlar bizim kızımız güçlü hemen halleder o diyorlar. Bilmiyorlar ki o kadar çabuk gelişti her şey iyi değilim sadece oyle olmaya calisiyorum

hayat yeni başlangıçlarla doludur tabiki bir yerden başlamalısın bu ilişki olmayabilir akademik sosyal kültürel değişimler bu süreçte en sağlıklısıdır
eskiyi unutmak için yeni bir ilişkiye başlamayı doğru bulmuyorum
Yeni aldatılan bir kadının sanırım tekrar bir erkeğe güvenmesi benim için yıllar bile sürebilir. Fakat Aileme göre yeni birini bul aile kur. İşin gücün yerinde mutlu ol .

Merhaba uzun bir serüveni kısa bir zaman diliminde yaşadım. Aldatıldım , yaralandım, acı çektim fakat kendime yavaş yavaş geldim. Bu süre zarfı boyunca çalıştığım yerde erkek meslektaşlarim vardi. Bir erkek tarafından aldatılınca onlarla iletişime ara verdim ister istemez güvenim kirildi. Ayrılma olayına çok yakından dahil olmasalarda ister istemez konuşuldum. Hemşirelerin bakışları değişti. Acıyan bakışlar gördüm üstümde. Daha fazla dayanamayarak oradan ayrılma kararı aldım. Paramı alıp eş yeni ailesini kurarken farklı ülkeler kültürler tanımak istediğimi belirttim aileme. Ailem bu konuda bana destek olmadılar yaşadıkların yetmiyormuş gibi bir de işten ayrıldın dediler. Onlara göre işi bırakmayıp yeni bir aile kurmaliymisim. Arkadaşlarım mantıklı düşünemiyorsun diyorlar. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz. Mantıklı kararlar alamiyormuyum yoksa sadece kafa dinlemeye ihtiyacı olan bir kadın miyim?

Bence siz nasıl iyi hissedecekseniz kendinizi nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.
Bir de bu aile kurma olayı ha deyince pat diye olmaz ki. Önemli olan hayırlı olması.
Bir süre dinlenme, kafanızı dinleme planınız bence gayet güzel.
Bunda mantıksız sağlıksız olacak bir şey göremiyorum ben. Zor şeyler yaşadınız kafanızı
dinlemek gezmek istemeniz gayet doğal.
Sanırım aileniz güveniniz kırıldığı için artık evliliğe hiç sıcak bakmayacağınızı düşündükleri
için böyle söylüyor ama şu an her şey çok yeni ve zamanla değişecektir.

Paranız varken gidin gezin gelin kafanızı dinleyin. Hatta imkânınız varsa yurt dışına gidin. Sizi hiç tanımayan adınızı bile bilmeyen insanların olduğu yerde kafanızı dinleyin gelin. Resimler cekin başka kulturler tanıyın baska insanlarla tanisin.Bazi dönemler her şeyden herkesten uzak kalmak çok iyi geliyor..

Kafanızı tamamen toplayinca da yeni bir iş bularak yeni bir hayata merhaba diyin.Ailenizi dinlemeyin önce kafanızı tamamen toplamaniz lazım. Ruhunun yorulmuş dinlenmeye ihtiyacı var.

Ayrılıktan sonra yapılabilecek 2 büyük hata vardır. Birincisi gidip uçurumdan falan atlamak, ikincisi ise hemen yeni bir ilişkiye başlamak.
ikişki daha yeni bitmiş, nasıl oluyor da yeni birisini kabullenebilirki bir insan? Demekki eskisini hiç sevmedinde bu kadar çabuk yenisine başlayabildin... O zamanda sevmediğin biri ile ne işin vardı diye sorarlar?
Yada hayatında biri olmadan var olamayacak kadar zayıf bir kişilikmisin...
Bunlar elbette genele göre yazdım, ve konu sahibine bir yol göstermek amacıyla.
Dinle kafanı önce. Bir toparlan bir düzene gir... Gerisi kısmet Allah'a kalmış.

Paranız varken gidin gezin gelin kafanızı dinleyin. Hatta imkânınız varsa yurt dışına gidin. Sizi hiç tanımayan adınızı bile bilmeyen insanların olduğu yerde kafanızı dinleyin gelin. Resimler cekin başka kulturler tanıyın baska insanlarla tanisin.Bazi dönemler her şeyden herkesten uzak kalmak çok iyi geliyor..

Kafanızı tamamen toplayinca da yeni bir iş bularak yeni bir hayata merhaba diyin.Ailenizi dinlemeyin önce kafanızı tamamen toplamaniz lazım. Ruhunun yorulmuş dinlenmeye ihtiyacı var.
Evet dediğiniz gibi yurt dışı iyi gelecektir beki tanımayan, bana uzaylismisim gibi ne yaşadığımı öğrenmeye çalışarak gelen insanlar olmadan gecen bir kac hafta belki ay. Haklısınız ruhum yoruldu ...

Ayrılıktan sonra yapılabilecek 2 büyük hata vardır. Birincisi gidip uçurumdan falan atlamak, ikincisi ise hemen yeni bir ilişkiye başlamak.
ikişki daha yeni bitmiş, nasıl oluyor da yeni birisini kabullenebilirki bir insan? Demekki eskisini hiç sevmedinde bu kadar çabuk yenisine başlayabildin... O zamanda sevmediğin biri ile ne işin vardı diye sorarlar?
Yada hayatında biri olmadan var olamayacak kadar zayıf bir kişilikmisin...
Bunlar elbette genele göre yazdım, ve konu sahibine bir yol göstermek amacıyla.
Dinle kafanı önce. Bir toparlan bir düzene gir... Gerisi kısmet Allah'a kalmış.
Evet haklısınız. Fakat sizde onu bir de anneme sorun. Eski eş o kadar hızlı hayatını sekilldendirdi ki o da kızının öyle yapmasını istiyor. Hep güçlü durdun karşımda seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor. Sorun biraz çevremde bana yol gösterecek beni anlayacak insanları burda buldum. Yine burda bulacağım .

Evet dediğiniz gibi yurt dışı iyi gelecektir beki tanımayan, bana uzaylismisim gibi ne yaşadığımı öğrenmeye çalışarak gelen insanlar olmadan gecen bir kac hafta belki ay. Haklısınız ruhum yoruldu ...
Aynen öyle önce bir ruhunu dinlendir. Ruhun dinlensin sonra döner çalışırsın. Kendimizi de bu kadar yormaya gerek yok. Gerektiği zaman zihnimize kalbimize zaman tanimaliyiz ki toparlansin.

Hayat gec kalmayi affetmiyor..
Hayaliniz neyse onu yapin dünyaya bir defa geliyorsunuz..

Evet haklısınız. Fakat sizde onu bir de anneme sorun. Eski eş o kadar hızlı hayatını sekilldendirdi ki o da kızının öyle yapmasını istiyor. Hep güçlü durdun karşımda seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor. Sorun biraz çevremde bana yol gösterecek beni anlayacak insanları burda buldum. Yine burda bulacağım .
Kendisinde oldu diye sizdede olacak diye bişey yok. Kaldıki bu mesele belki olur beyaaaa hadi bir deneyeyim diyebileceğimiz bir deneme tahtasıda değil.
Bide *Hep güçlü durdun karşımda seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor.* annenizin burada ne demek istemiş anlamadım, daha doğrusu anladımda iyi manada bişey anlamadım. Ne yani sizin güçlü duruşunuzumu istemiyor nedir...
Ayrıca olay hani bir yurtdışına gideyim yeni şeyler yapayım falanda değil. Sizin imkanınız var gider gezer edersiniz fakat başkasının belki yoktur, o da oturur odasında kitabını okur, kitabı yoksa kendi kendine kafasını dinler vs vs yani olay burada doğru olan şeyi yapabilmekte. Aman benim hemen birisini bulmam lazım düşüncesi ile hem karşındakine hemde kendisine yazık eder insan.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Git, pişman olursan bunu bir sen bilirsin ve özledim der dönersin :) ama ya iyi gelirse... ben gittim beş sene önce başka şehire. İki yıl kaldım ve o yalnızlık bana çok iyi geldi. Sadece kendimi düşündüm kendi yemeğim, kendi temizliğim, kendi keyfimi önemsedim ve ufak tefek flörtler oldu. Maksat muhabbetti benim için. Arkadaşlarım oldu. Ev falanda tutmadım. Öğrenci pansiyonunda kaldım. Çevre şehirleri gezdim. Denemelisin bence. Kendi sınırlarını öğreniyorsun. Neyi sevip sevmediğini öğreniyorsun. Yurt dışına dil kursları için gidebilirsin. Hatta yazmayı seviyorsan blog açabilirsin. İnstagram sayfası açıp gezdiğin yerleri ve kültürleri paylaşabilirsin, insan portreleri paylaşabilirsin. Ben olsam imkanım varsa giderdim. Sende dene. Üç günlük dünya. Moral bozmak için demiyorum ama seneye belki hayatta olmayacaksın. Ne gerek var kendini kısıtlamaya. Son gününmüş gibi yaşa. Sadece tek bir şansın var yaşamak için. Kendine yatırım yap. Seni mutlu edecek şeyler yap. Varsın mantıklı olmasın. Elalem o çok mantıklı sandıkları hayatı yaşamaya devam etsin. Cesaretleri olmadığı için kırsınlar bir taraflarını otursunlar. Senin cesaretini kırmalarına izin verme. Hayatını onların istediği şekilde yaşama. Aileni ikna edebiliyorsan et. Edemiyorsan benim gibi eğitimi bahane et. Ama arkadaşları boşver. Sorsan hepsinin hayalidir yurtdışında yaşamak ama sana yapma derler çünkü kendileri yapamıyor. Saçma da olsa, mantıksızda olsa senin hayatın senin kararların. Pişman olursan da ol en fazla geri dönersin ne olacak. Giden para olsun. İçinde kalıp keşke yapsaydım diyeceğine...

Umarım güzel bir yaşamın olur :KK68:

X