- 17 Ocak 2020
- 8
- 1
- 1
- Konu Sahibi rebeccabunch34
-
Gittim ya kac seans hem de.. dinledi durdu dinledi durdu sagolsun sadece icimi dokup aglayip rahatladim baska bi sey olmadi.Sen once psikologa git sonrasi corap sökügü gibi gelir
Evet dogru diyorsunuzYapacaksa yapacak. Kıskanmanın faydası yok diye düşünüyorum.
Evet bu iyiymis dediginiz. Korktugumu yasamisim zaten neden korkuyorum daha?Sevişmişse sevişmiştir yok şeyimin keyfine yaptım yok aşkla yaptım hiç farketmiyor. Ayrıca ayrılmışsınız zaten, o dönemin hesabını kimse kimseye vermek zorunda değil.
Başkasıyla beraber olursa en fazla ayrılırsınız ki zaten ayrılığı da yaşamışsınız. Yani sonunda ölüm yok. Kıskançlık yaptığınızda bu aklınıza gelsin; en fazla ayrılırız.
Evet bu iyiymis dediginiz. Korktugumu yasamisim zaten neden korkuyorum daha?
Yaa evet kimse
Ayrilikta yapilanin hesabini vermemeli ama takiorum kafaya
Onunla keseli cok oldu. Yani ondan ayrildiktan 1.5-2 sene sonra yeni sevgilimle basladik. Zaten suanki sevgilime inanilmaz asigim o adam aklima gelmiyor. Ama ozguvenimde olusturdugu yaralar sanirim hala can yakiyor. Bakacagim internete tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim,cok guzel orneklediniz. Hepsini dikkate alacagim. Boyle zaten hayati kendime zindan ediyorumYaşadıklarınızın tesiri geçmediyse yine bağınız devam ediyor demek ki, bu illa ona hala aşıksınız demek değildir. Ona öfke duyuyor olmak da bir bağdır.
Bir de şöyle birşey var. Ölüm kati bir gerçek mesela, hepimiz bunu kabullenmişizdir bir şekilde. Kaygılanırız, istemeyiz bir yakınımızın ya da kendi başımıza gelmesini ama sürekli ölümü düşünerek de hayatı kendimize zehir etmeyiz. Sevgiliniz başkasına aşık olabilir, ya da siz başkasına aşık olabilirsiniz, aldatabilir de sizi. Böyle bir ihtimal her ilişki için vardır. Bunu kabullendiğinizde kafaya takmayı bırakırsınız. Aldatmak, ayrılık, vazgeçmek, sevmemek, bıkmak, istenmemek hepsi bir ilişkinin içinde yaşanabilecek şeyler. Bunları kabullenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?