Kendini yalnız hissettiği için mi sosyal medyaya sardı diyosun yaniBelli etmiş iste,biz sacları kestirir kuaförden cikmayiz onlarda sosyal medyadan:)
Haklısınız ancak beni de anlayın o kadar emek çaba harcıyorsunuz istemez misiniz pişmanlığını o dönüşünü halini görmeyi tam bunu beklerken sosyal medya da görmeye başladım ki normalde hiç kullanmazdı bu kadar bu yüzden döneceğine dair umudumu kaybettimDaha nişanlıyken aldatan adam istediği kadar pişman olsa,geri dönse ne olur?
Bence benden uzak Allah'a yakın deyip önünüze bakın. Ve daha önceki gözlemlerime dayanarak söylüyorum sen unutup adını bile anmıcağın hale geldiğin zaman mutlaka bi yerlerden çıkıyolar. Hissediyola mı napıyolar bilmiyorum valla
Iyi kötü bir beklentiye girme bu yüzden. Arkadaslari onun icin öyle derler ama 2 gün sonra sen unutulursun onlar yine eskisi gibi olurlar. Unutmaya calis. Herkes emek veriyor ama olmayınca karşındaki değerini bilmeyince olmuyorHaklısınız ancak beni de anlayın o kadar emek çaba harcıyorsunuz istemez misiniz pişmanlığını o dönüşünü halini görmeyi tam bunu beklerken sosyal medya da görmeye başladım ki normalde hiç kullanmazdı bu kadar bu yüzden döneceğine dair umudumu kaybettim
teşekkür ederim ama onun o pişman dönüş hallerini görmeyi nasıl istediğimi bir bilsenizÜzülmüyorum, takmıyorum, hayatıma devam ediyorum. Gerisini sen düşün havaları.
Klasik ciddi ilişkiden çıkmış erkek.
Takmaa.. Ne hali varsa görsün. Sende hayatına devam et.
Önceki konunuda hatırlıyorum. Üzülmene değecek yapıda bir insan değil.
3 günlük dünya. Kendini bir erkek için yıprat diye doğurmadı annen seni boşversene.
Onu üzmek istiyorsun, pişmanlığını görmek istiyorsun diye kendin o konuma düşme.
En iyisi kaldığın yerden devam et ve arkana bakma. O bir süre sonra zaten pişman olacak. Ama gururuna yediremeyip dile getiremeyecek.
sevmiyomuş aldatmış, sevmiyomuş aramamış pişman olmamışMerhabalar daha önce anlatmıştım aldatılmıştım nişanlımla yüzükleri ben atmıştım aldatıldığımı öğrendiğim zaman. Sonra pişman olsun istiyordum dönmek istesin hatasını anlasın şuan ikinci haftayı bitiriyoruz ondan ses yok ancak arkadaşı arkadaşımı aradı iki defa bir iki geçmiş konu için sonra pişman dedi biz de hatası yüzünden onunla konuşmuyoruz dedi arkadaşları üzgün dedin nasıl kaybetti seni daha dün aradı seni soruyordu bize dedi bir sürü şey. Nişanlım başka şehirde yaşıyor bugün öğrendim ki instagram hesaplarını açmış fotoğraf paylaşmaya başlamış daha önce hiç paylaşmazdı çok kötü oldum . Pişman olan mutsuz olan bir erkek dönüp bir şeyler yapacağına böyle hesapları açıp fotoğraf paylaşma peşine düşer mi hemde yeni ikinci haftada lütfen yardımcı olun erkekler bu kadar çabuk mu unutup alışıp hayatına devam eder. ben çok istiyordum onun pişmanlığını görmeyi bir de arkadaşları öyle deyince çok umutlanmıştım acaba gerçekten hayatına devam mı ediyor yoksa yalnızlıktan mı yapıyor bunları? Beniim geri döndürüp pişman etmem için ne yapmam gerekiyor
Sizi aldatan adama karşı geri dönsün diye umut mu besliyorsunuz?Haklısınız ancak beni de anlayın o kadar emek çaba harcıyorsunuz istemez misiniz pişmanlığını o dönüşünü halini görmeyi tam bunu beklerken sosyal medya da görmeye başladım ki normalde hiç kullanmazdı bu kadar bu yüzden döneceğine dair umudumu kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?