AYRILIK ÖNCESİ SON DURAK

Ayyy yok artık. 30 yıllık anam babama bu kadar para vermemiştir. Siz niye bu kadar para saçtınız yahu ?!?! Elin herifi bugün iyi yarın kötü bu hep kötü. 😐
eşime destek olmayacaksam kime olucam dedim ve ben ondan para isteyince çok yanlış yaptığımı gördüm. onun için yaptığım her şeye yapmasaydın dedi geçti

Sevilip sevilmemeniz bu noktada önemli bir durum değil. Adam size kıymet vermiyor, sevse kaç yazar. Hadi diyelim ki ileride düzeldi çükü kalkmaz, totosu tutmaz halde bir tarafı kadayıfa döndükten sonra düzelse ne düzelmese ne... Hele bir de çocuk istiyormuş sakın... Hoş sizi kapıda bırakan adamı içiniz alacak da sevişeceksiniz de ohoo. Neyse bilmiyorum geleceğiniz hakkında çok iyi düşünün.
geleceğim hakkında benimle birlikte düşünen o kadar çok kişi var ki ben boğuluyorum artık herkesi dinlemekten

eşime destek olmayacaksam kime olucam dedim ve ben ondan para isteyince çok yanlış yaptığımı gördüm. onun için yaptığım her şeye yapmasaydın dedi geçti
Eşimize destek oluruz ama nişandan itibaren varımızı yoğumuzu ortaya koymayız. :KK43: Zaten kendini bilen bir herif sırtını bu kadar dayamaz hemen eşine. :KK43:

nişanlandığımızdan beri kendi maaşımı kendim yemiyorum. onun işlerini büyütebilmesi için evin faturaları, mutfak masrafı, ufak tefek de olsa tüm ihtiyaçları ben karşıladım ve onun iş yeri için malzeme alışverişine birkaç kez ben destek oldum. en son bir araba aldık yarısını o peşin verdi geri kalan yarısı benim üstüme kredi. evimiz alınırken altınlarımı verdim. 3te biri kadar para veren kayınpederim tapuyu zorla üstüne aldı. zaten boşansak bana maddi olarak hiçbirinden destek çıkmaz ama bende istemem kesinlikle. evi arabası hepsi onların olsun. ben mutlu olmak istiyorum
Ama neden, neden bu kadar verici olmayı seçtiniz ki? Ayrıca evi neden kayınpederin üstüne yaptılar gerekçe ne
Eşiniz sizden çok şey almış umarım bunların farkında olur en kısa zamanda. Erkekler zor cidden zor

Beni eşim kapıda 20 dk bekletecek ben de onun yalanına sessiz kalıcam. Birincisi eşim buna cesaret dahi edemez. İkincisi böyle bir şeye kalkışsa dünya duysa da o evi başına yıkarım.

Çok tanımadan evlenmişsiniz belli ki, 6 ay tanımayla nişan yapmışsınız. Belki de o ara gördünüz ama nişanlı olduğunuz için vazgeçmeye korktunuz.
Sevmiyor bu adam sizi fazlasıyla saygısız ve gözü dışarıda bir adam.

Türk erkeklerinde yaygın bir laf vardır. Eşim benim namusumdur derler. Teknik olarak iğrenç ve aşağılayıcı bir laf zira kadın zaten kendi namusuna(!) Sahip çıkar, bir erkeğin bekçiliğini yapmasına ihtiyaç yoktur fakat bu kültürle buna inanarak büyütülürler. Şimdi bana söyler misin, insan namusunu(!) Kapı önünde bırakır mı? Hiç mi utanması yok bu adamın? Alenen kullanılıyorsun, maddi manevi. Kurtul bu adamdan.

X