AYRILIK ÖNCESİ SON DURAK

Sorununuz çok basit aslinda. Eşiniz sizi sevmiyor. Sevgisiz yapılan evliliklerde hep benzer sorunlar göze çarpıyor.

Bu sorunlardan en belirgini ise kocanız sizi eşi gibi benimsemiyor bir sahiplenme duygusu hissetmiyor.

Başka sebep aramayın.

Son kaçınılmaz görünüyor. Eşinizin geçinmeye hiç niyeti yok
Kesinlikle öyle görünüyor

KENDİSİNDEN HİÇBİR TALEBİM OLMADIĞINI DA SÖYLEDİM. NE VAR NE YOKSA ONUN OLABİLİR BEN YALNIZCA HUZUR İSTİYORUM. EN SON KAVGAMIZDA ANNEMLE BABAMIN YANINA GİDİP AĞLAMIŞ. AİLEM ONA KARŞI HEP ANLAYIŞLI. BENİ YERYÜZÜNDE ANLAYAN BİR İNSAN DAHİ YOKMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.
Toksik bir evliliğiniz var.Allah yardımcınız olsun.

Insan sevdigi kadini kapida birakmaz..bu adam belki bi gun duzelir ama o duzelirken sizin psikolojiniz saglam kalir mi bilmiyorum.. son bi şans vermek istiyorsaniz kesin cizgiler belirleyin.onun annesinde kac saat oturuluyorsa sizinkinde de o kadar oturalacak bu kadar basit.o ev kapisi bir daha yuzunuze asla kapanmayacak.annenizin evine donerseniz bir daha geri donusunuzun olmayacagini hissettirin.ayrica size verdigi deger kadar ona deger gosterin.

Insan sevdigi kadini kapida birakmaz..bu adam belki bi gun duzelir ama o duzelirken sizin psikolojiniz saglam kalir mi bilmiyorum.. son bi şans vermek istiyorsaniz kesin cizgiler belirleyin.onun annesinde kac saat oturuluyorsa sizinkinde de o kadar oturalacak bu kadar basit.o ev kapisi bir daha yuzunuze asla kapanmayacak.annenizin evine donerseniz bir daha geri donusunuzun olmayacagini hissettirin.ayrica size verdigi deger kadar ona deger gosterin.
son bir şans... söylemesi bile içimi burkuyor. kendisinde aynı hüznü göremiyorum. bugün bir alıntı yapmış hep içine atan, sevgisini göstermeyi bilmeyen ve iletişim sorunu olan bir repliği. oysa ki bunları açıkça benimle konuşmuyor

Bu adam sizinle boşanmak istemiyor çünkü para yönünden sizi sömürmeye devam edecek , kavga edip sinirini sizden çıkaracak , sizi aldatacak sonra alttan alın diye bekleyecek. Bir de çocuk istiyormuş niye ayağınızı bağlamak için. İşiniz var ise geçinebiliyorsanız annenizi hiç dinlemenize gerek yok. Boşanın gitsin.

son bir şans... söylemesi bile içimi burkuyor. kendisinde aynı hüznü göremiyorum. bugün bir alıntı yapmış hep içine atan, sevgisini göstermeyi bilmeyen ve iletişim sorunu olan bir repliği. oysa ki bunları açıkça benimle konuşmuyor
Eger ona bakinca hala bi umut goremiyorsaniz çabalamayı birakin o zaman.. orda burda replik paylasmak yerine gelsin yuzunuze soylesin iste ne derdi varsa. Sevgiyi gostermek cok basit aslinda, mesele bilmemek degil mesele karsindakini cepte gormek.sevgiyi gostermeye deger bulmamak.ne yaparsam yapim gitmeyecek algisi olusmus..

Bu adam sizinle boşanmak istemiyor çünkü para yönünden sizi sömürmeye devam edecek , kavga edip sinirini sizden çıkaracak , sizi aldatacak sonra alttan alın diye bekleyecek. Bir de çocuk istiyormuş niye ayağınızı bağlamak için. İşiniz var ise geçinebiliyorsanız annenizi hiç dinlemen

Eger ona bakinca hala bi umut goremiyorsaniz çabalamayı birakin o zaman.. orda burda replik paylasmak yerine gelsin yuzunuze soylesin iste ne derdi varsa. Sevgiyi gostermek cok basit aslinda, mesele bilmemek degil mesele karsindakini cepte gormek.sevgiyi gostermeye deger bulmamak.ne yaparsam yapim gitmeyecek algisi olusmus..
aslında o kadar farkındayım ki beni aydınlattığınız, tabiri caizse yüzüme vurduğunuz şeylerin. sadece beni anlayacak ve onaylayacak, destekleyecek insanlara inanılmaz ihtiyaç duyuyorum

Siz para için değil zannedin, öyle bir para için kullanıyor ki hem de. Bu tipler böyledir, kullanmıyor olsaydı onca zaman ona harcadığınız paraları size verir, borçlarınızı da kapatırdı. Bunlar çukurdan çıkınca o çukurun içinde üstüne bastıkları insanı bırakırlar ilk. Yaşadım oradan biliyorum.

Sevilip sevilmemeniz bu noktada önemli bir durum değil. Adam size kıymet vermiyor, sevse kaç yazar. Hadi diyelim ki ileride düzeldi çükü kalkmaz, totosu tutmaz halde bir tarafı kadayıfa döndükten sonra düzelse ne düzelmese ne... Hele bir de çocuk istiyormuş sakın... Hoş sizi kapıda bırakan adamı içiniz alacak da sevişeceksiniz de ohoo. Neyse bilmiyorum geleceğiniz hakkında çok iyi düşünün.

Maddi olarak ne kadar para kaybı yaşadınız eşiniz yüzünden. Yani ayrılacak olsanız kredi vs mi ödeyeceksiniz
nişanlandığımızdan beri kendi maaşımı kendim yemiyorum. onun işlerini büyütebilmesi için evin faturaları, mutfak masrafı, ufak tefek de olsa tüm ihtiyaçları ben karşıladım ve onun iş yeri için malzeme alışverişine birkaç kez ben destek oldum. en son bir araba aldık yarısını o peşin verdi geri kalan yarısı benim üstüme kredi. evimiz alınırken altınlarımı verdim. 3te biri kadar para veren kayınpederim tapuyu zorla üstüne aldı. zaten boşansak bana maddi olarak hiçbirinden destek çıkmaz ama bende istemem kesinlikle. evi arabası hepsi onların olsun. ben mutlu olmak istiyorum

Siz para için değil zannedin, öyle bir para için kullanıyor ki hem de. Bu tipler böyledir, kullanmıyor olsaydı onca zaman ona harcadığınız paraları size verir, borçlarınızı da kapatırdı. Bunlar çukurdan çıkınca o çukurun içinde üstüne bastıkları insanı bırakırlar ilk. Yaşadım oradan biliyorum.
belki de haklısınız

nişanlandığımızdan beri kendi maaşımı kendim yemiyorum. onun işlerini büyütebilmesi için evin faturaları, mutfak masrafı, ufak tefek de olsa tüm ihtiyaçları ben karşıladım ve onun iş yeri için malzeme alışverişine birkaç kez ben destek oldum. en son bir araba aldık yarısını o peşin verdi geri kalan yarısı benim üstüme kredi. evimiz alınırken altınlarımı verdim. 3te biri kadar para veren kayınpederim tapuyu zorla üstüne aldı. zaten boşansak bana maddi olarak hiçbirinden destek çıkmaz ama bende istemem kesinlikle. evi arabası hepsi onların olsun. ben mutlu olmak istiyorum
Siz bu adamın hayat arkadaşı olmaya değil,borcuna ortak olmaya "evet" demişsiniz.

Ayyy yok artık. 30 yıllık anam babama bu kadar para vermemiştir. Siz niye bu kadar para saçtınız yahu ?!?! Elin herifi bugün iyi yarın kötü bu hep kötü. 😐

X