- Konu Sahibi Anasstasyaa
Ben taşınmasını büyük bir şey olarak görmüyorum.Ben kendisine hep hak verdim yani yüklenmek değil.
şehir değiştirmesi çok büyük bir olay asla hakkını yiyemem zaten en çok o yordu onuama bunun için hep minnet duydum ve her tartışmada da maalesef bundan dert yandı.. Nişanı erteleme sebebim bana karşı olan bazı tutumlarıydı. Mesela ailemin yanında aşırı rahat davranmıştı uyarmama rağmen, sonrasında ben böyleyim ister kabul et git bir düşün gel kabul edecek misin diye bir hafta konuşmazdı
Sonra yine bunaldığı bir dönem bitirmek istiyorum demesi
Beklentilerimi hep fazla görmesi trip attığımdan bıkması sürekli bunaldığı için tartışma halindeydik
kavga ediyorduk aramız düzeliyordu tamam nişanı konuşalım diyorduk bir anda başka bir kavga böyle böyle ertelendi. Kavga anında söylediğini duymazdı ve ben de bu yüzden belli şeylerden emin olmadığım için beklemek istediğimi söyledim Haklı bu konuda ama gerçekten ben de isterim yani yuvamı kurmak ama olmadı bir türlü oturmadı
Olayı anlamadım sadece şimdi yazmışsınız ama yine anlamadım belki aileniz çok sıkı onun davranışları gevşek geldi belki gerçekten gevşek anlaşılmıyor.
Beklentiniz ne kadar trip ne kadar o da belli değil gerçekten trip de belli yere kadar çekilir.
Ağzından çıkanı kulağı duymuyordu diyorsunuz tartışmada orda haklısınız insan tartışırken bile o konu üzerinde tartışmalı ve kişiliğe vs hakaret etmemeli.
Ama ben hala konunuzda ne nedir çözemedim.