- Emoji Skoru
- 28.472
- Puanlar
- 748
HeEEE biliyorsun sağdan soldan yeni öğrendin birşeyler konu açıp duruyor hahahahah sana f... diyen yok ama artık fb olmaya gidiyor ilişkin anlamamk için aptal olmak gerek birlikte olduk başka kızlara gönderdim onu diyen ben miyim la? Umrunda olmamış hali buysa vah Vah. Kafan karışık senin. Aranızda cinsel çekimi aşkla karıştırıyorsun. Umrunda değilse başkasını bul. Ya da derslerine odaklan 3 senedir yerinde sayıyorsun zira ne zaman okul kazanipta hayata atılcaksın? Zaman geçiyor.Tamam aşk doktorları sizsiniz
Bir şey söyleyeyim konu evet sinir bozucu ben görsem neden yaptın derim uzak dur derim okey ama o algı sizle alakalı. Nasıl hamile kalınacağını biliyorum nasıl kalmayacağımı da biliyorum. Öyle bir amacım olsa zaten bunu yaparım eninde sonunda. Saplantı yaptığım yok umrumda değil ne yaptığı ben sadece hayallerime üzülmüştüm konuyu alakasız yerlere çekip beni f* olarak adlandırmaya getirdiniz sizin de dedikleriniz böyle anlaşılıyor.
Bide başka yerde de aŞIK bana diyorsun bunun psikoloji de bir terimi vardı da aklıma gelmedi saplantılı kişi kendine aşık sanır ya o. Erkek işini görüyorsa aşkım da der seni seviyorum da der icraata bakacaksın kafamda şüphe oluşturmayan erkek seviyordur sen bize akıl verecek olgunlukta değilsin kusura bakma neyin ne olduğunu görüyor ve biliyoruz.
Son düzenleme: