Ben seni fb olarak adlandırmadım mesajlarıma tek tek bakabilirsin. Fakat çağırınca gittin, ikinci ve sonrakilerde de bunu yapmaya devam edersen ne yazık ki tam olarak o rahatsız olduğun kelimeyi yaşıyor olacaksın. Ben dahil kimse olmayan şeyleri uydurmuyor, senin anlattığın ailen, yazdığın cevaplar üzerinden bunu düşünüyor. Alıntılanan o mesajı da kimse alıntılarken değiştirip farklı şeyler yazmadı içine, sen yazdın onu. İnsanların böyle anlaması bu şartlar altında çok normal, o noktada eğer bu yanlış bir düşünceyse sen bir dönüp yazım şeklini ve olayları, kişileri anlatışını bir sorgulayıp ona göre düzenlemelisin bu saydıklarımı, ona göre ifade etmelisin kendini. Nasıl hamile kalınacağını ve kalınmayacağını biliyorsan, ilişkisi bitmiş ve karşısında böyle bir adam bulunan bir kadın olarak korunma yoksa ilişki de yok diyebilirdin. Tüm her şeyi birlikte değerlendirince kızsan da o şekilde algılanıyor dışardan. Her koyun kendi bacağından asılır, herkes kendi hayatını yaşar, istersen hamile kalmayı isteyerek korunma, istersen adamı saplantı yap, istersen sınava hazırlanma ve kazanma bir bölüm, bu beni ilgilendirmiyor, ama anlamak istersen çok yanlış bir ruh halinde olduğunu ve bu gidişin ilerde sende pişmanlık doğurabileceğini anlatmaya çalıştım.