Giriyor tabii ki. Hicbirimiz hayatinda hic hata yapmamis insanlar değiliz. Zaten sana kizmamizin sebebi bizim de hatalar yapmis olmamiz ve yasadiklarini, isin sonucunu net sekilde görebiliyor olmamiz. Kendimiz yaptik ya da yapan arkadaslarimiz oldu. Bir sekilde ayrildiktan sonra cinsel olarak yanasan ve duygusal olarak manipule eden adam klisesine maruz kaldik.
Benim yasadigim olay kismen seninkiyle benzer, kismen ayri. Farkimiz olan nokta ben durumun farkindaydim, duygularim bitmisti ve romantik hayallerim yoktu. Sevismek istedim sevistim, o yuzden gorusuyoruz diyebiliyordum. O yuzden sana cok net soyleyebiliyorum, "bu son görüşmemizdi" falan demesi yalan. Hayatina baskasi girmedigi surede sevismek icin gelecek sana. Biz 3,5 yildir ara ara "görüşmeyelim artik" diyoruz mesela

ama dedigim gibi biz ikimiz de bunun seks temelli olduğunu bilip kabul ediyoruz. Birimiz asik, digerimiz seks peşinde degiliz. Sen de desen ki "ona karsi duygum kalmadi, barismak istemiyorum, onunla sevismeyi seviyorum, bir anlamda onu kullaniyorum", yapistir gitsin derdim. Ama sen ona asik olarak bu duzene devam ettigin surece sadece uzuleceksin ve bir gun sevgili yapip "chloe hayatımda biri var, hoscakal" dediginde yikilacaksin. Ve inan bana, bu son falan degildi. Sen ona istediğini verdigin surece gelecek, cunku neden gelmesin? Hicbir sorumlulugu olmadan, vaatte bulunmadan, sonuc yasamadan free seks yasiyor olacak. Ikinci ucuncu aramasinda sevisme, bak bakalım tekrar arayacak mi.