• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık mevzusu

Tamam aşk doktorları sizsiniz

Bir şey söyleyeyim konu evet sinir bozucu ben görsem neden yaptın derim uzak dur derim okey ama o algı sizle alakalı. Nasıl hamile kalınacağını biliyorum nasıl kalmayacağımı da biliyorum. Öyle bir amacım olsa zaten bunu yaparım eninde sonunda. Saplantı yaptığım yok umrumda değil ne yaptığı ben sadece hayallerime üzülmüştüm konuyu alakasız yerlere çekip beni f* olarak adlandırmaya getirdiniz sizin de dedikleriniz böyle anlaşılıyor.
HeEEE biliyorsun sağdan soldan yeni öğrendin birşeyler konu açıp duruyor hahahahah sana f... diyen yok ama artık fb olmaya gidiyor ilişkin anlamamk için aptal olmak gerek birlikte olduk başka kızlara gönderdim onu diyen ben miyim la? Umrunda olmamış hali buysa vah Vah. Kafan karışık senin. Aranızda cinsel çekimi aşkla karıştırıyorsun. Umrunda değilse başkasını bul. Ya da derslerine odaklan 3 senedir yerinde sayıyorsun zira ne zaman okul kazanipta hayata atılcaksın? Zaman geçiyor.
Bide başka yerde de aŞIK bana diyorsun bunun psikoloji de bir terimi vardı da aklıma gelmedi saplantılı kişi kendine aşık sanır ya o. Erkek işini görüyorsa aşkım da der seni seviyorum da der icraata bakacaksın kafamda şüphe oluşturmayan erkek seviyordur sen bize akıl verecek olgunlukta değilsin kusura bakma neyin ne olduğunu görüyor ve biliyoruz.

Son düzenleme:
İşte hamile kalırsan bakamayacak doğuramayacak durumdasın.
İşin yok. Mesleğin yok. Arkanda duracak ailende yok. Sence ailen gayrimeşru torun bakarlar mı? Elalem derler. Yani bir adamın vicdanına kalıyorsun. O kabul etmezse çocuk bakacak büyütecek durumun yok.
Dolayısıyla vaziyetin hamile kalırsam doğururum kısmında değil iyi korunman adımlarını sağlam atman lazım.
Sana söylediğim şey şu, şu durumunda bir çocuk doğurabilecek durumda değilsin. Hamile kalsan da doğuramazsın o şartlar yok. Demek ki ne yapacaksın asla korunmasız ilişkiye girmeyeceksin. Asla.
Şaşırıp kalıyorum yorumlara baskıcı ailesi varsa nasıl doğurcakmış acaba merak ettim. Fellik fellik aldırmaya çalışıyor bakacağım diyenler öteki türlü erkeği evlenmeye zorluyor. Bu ülke de nikahsız çocuk doğurmak kolay mı acaba çok merak ettim.

HeEEE biliyorsun sağdan soldan yeni öğrendin birşeyler konu açıp duruyor hahahahah sana f... diyen yok ama artık fb olmaya gidiyor ilişkin anlamamk için aptal olmak gerek birlikte olduk başka kızlara gönderdim onu diyen ben miyim la? Umrunda olmamış hali buysa vah Vah. Kafan karışık senin. Aranızda cinsel çekimi aşkla karıştırıyorsun. Umrunda değilse başkasını bul. Ya da derslerine odaklan 3 senedir yerinde sayıyorsun zira ne zaman okul kazanipta hayata atılcaksın? Zaman geçiyor.
Bide başka yerde de aŞIK bana diyorsun bunun psikoloji de bir terimi vardı da aklıma gelmedi saplantılı kişi kendine aşık sanır ya o. Erkek işini görüyorsa aşkım da der seni seviyorum da der icraata bakacaksın kafamda şüphe oluşturmayan erkek seviyordur sen bize akıl verecek olgunlukta değilsin kusura bakma neyin ne olduğunu görüyor ve biliyoruz.

Şaşırıp kalıyorum yorumlara baskıcı ailesi varsa nasıl doğurcakmış acaba merak ettim. Fellik fellik aldırmaya çalışıyor bakacağım diyenler öteki türlü erkeği evlenmeye zorluyor. Bu ülke de nikahsız çocuk doğurmak kolay mı acaba çok merak ettim.
Fazla merak iyi değildir çocuk doğurmak kolay değil evet.

Anladım zaten orasını gerçekten bana tepki gösterene kızmıyorum. Dediğim kelime fb değildi onu yaşamak isteyen yapabilir ona da kızmam beni ne ilgilendirir ama başka birinden bilerek hamile kalmaya çok başka bir şey denir hele ki adam seninle yollarını ayırmışsa ve yaptığın buysa ben buna tepki gösterdim. Yoksa çoğu insan burada benden büyük bana kızmakta da haklılar çünkü empati kuruyorlar. Herkesin ya çocuğu var ya da kendiyle empati kuruyor normal karşılıyorum. Korunma yoksa ilişki de yok evet.
Sana tepki gösterenlere birşey olmaz ki. Sadece dışardan bakış açısı bu. Göremediğin noktaları başkaları görüyor ilişkiler aynı kalmaz evrilirler ben fb ilişkisi yaşayanı da kınamam bana ne onun hayatı sen bunu istiyor musun mesela buna bakacaksın bu durum istemesem de evrildi bu durum beni kırıyor mu benden birşeyler götürüyor mu demen lazım.
Bazi insanlar tatlı sert konuşur ama bakmışsınız ki asıl o kişiler hep haklı çıkmış seni korumaya çalışmış asıl diye. Ama iş işten geçiyor.
Erkek bakış açısını sana anlattık kimse sana şusun busun basitsin demedi. Kendi değerini bil farkında ol dedi.

Henüz dünyanın gerçeklerini görmemiş ne yazık ki. Hayatı izlediği diziler okuduğu pembe romanlar gibi sanıyor.
Bizim yaşadığımız ülkede bekar anne desteği veren sosyal devlet yok. Devletin ücretsiz kreş desteği yok. Bakacak destek olacak kimsesi olmayan bir kadın çalışamaz. Kreşlerin en düşüğü dahi asgari ücret üstü ücret istiyor çünkü.
Yani öyle hamile kalırsam doğururum falan diyemez lise mezunu işi gücü olmayan bir kadın.
Kızıyor ama bu durumda geriye adamın evliliğe ikna olması kalıyor.
Hadi diyelim ikna oldu aileler salak mı bebek 5-6 ay sonra doğunca aileler de zorbalayacak. Eşi sen beni mecbur ettin diyecek. Direkt çocuklu bir çift olarak sorunları dağ olacak.
Gerçek hayat böyle değil ve konu sahibi çok küçük olgunluktan çok uzak. Gerçekleri göremeyecek kadar ufak.

Sana tepki gösterenlere birşey olmaz ki. Sadece dışardan bakış açısı bu. Göremediğin noktaları başkaları görüyor ilişkiler aynı kalmaz evrilirler ben fb ilişkisi yaşayanı da kınamam bana ne onun hayatı sen bunu istiyor musun mesela buna bakacaksın bu durum istemesemdi evrildi bu durum beni kırıyor mu benden birşeyler götürüyor mu demen lazım.
Bazi insanlar tatlı sert konuşur ama bakmışsınız ki asıl o kişiler hep haklı çıkmış seni korumaya çalışmış asıl diye. Ama iş işten geçiyor.
Erkek bakış açısını sana anlattık kimse sana şusun busun basitsin demedi. Kendi değerini bil farkında ol dedi.
Hamile kalıp evlenmeye zorluyorsun diyen bile oldu dikkatli okursanız şuan neden siniri bozuk cevaplar verdiğimi anlarsınız. Çocuğu her yerden engelledim ben de dahil hepiniz rahatlayabilirsiniz. Zaten iqsu düşük dediğin birine üzüleceğini zannetmem.
Anlatıyorsun ya merak etmek hakkım burda. Ortak bilgilendirme platformu burası..
Bilgilendirdim ben de bu ülkede nikahsız çocuk doğurmak kolay değil.

Hamile kalıp evlenmeye zorluyorsun diyen bile oldu dikkatli okursanız şuan neden siniri bozuk cevaplar verdiğimi anlarsınız. Çocuğu her yerden engelledim ben de dahil hepiniz rahatlaybilirsiniz. Zaten iqsu düşük dediğin birine üzüleceğini zannetmem.

Bilgilendirdim ben de bu ülkede nikahsız çocuk doğurmak kolay değil.

İyi farkındalıkların oluşmuş ve değişmeye başlamışsın umarım hayatın güzel yönde ilerler toksiklikten kurtulursun. 🪷

Merhabalar. Çoğunuzun yorumuyla ilişkime ve duygularıma yön vermeye çalıştım. Ayrıyız yaklaşık iki haftadır. Kızacaksınız biliyorum ama birkaç gün önce bir sebepten buluştuk ve sonra duygusal şeylerden konuşurken yakınlaşma geçti aramızda beraber olduk. Böyle olunca ben tekrar başa sardım daha fazla özlüyorum. Bana yaptığı haksızlıklar ve ihaneti affedemiyorum aklıma gelince midem bulanıyor ama onu çok özlüyorum ya da onunla birbirimizi sevdiğimiz zamanları... Ne yapabilirim bu birliktelikler yıllarca sürmüş tüm anılar sadece beni mi etkiliyor. Hala sana aşığım diyor bu arada belki dm kutusunda başkaları var ama bana yazdı birkaç defa. Senin iyiliğin için diyor ama benim iyiliğimi düşünmesi beni mutlu etmesi olmaz mı?
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz.İleride bu günleri tiksinerek hatırlamak istemiyorsanız kişiliğinize sahip çıkın ve profesyonel yardım alın derim.

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz.İleride bu günleri tiksinerek hatırlamak istemiyorsanız kişiliğinize sahip çıkın ve profesyonel yardım alın derim.
Tiksinerek mi bilmiyorum ama iyi hatırlamayacağım kesin. Hallettim.

Back
X