- 3 Temmuz 2023
- 4
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi qwertyyy123
Kumarı ilk duyduğunuzda bosanmalisiniz.BIz esimle severek evlendik e yillik bir evliligimiz var başta hersey cok iyiydi saygin bir meslegi cok iyi kazanci vardi pandemi donemi nikahlanmistik fakat dugunumuzu nikahtan 1 yil sonra yaptik ben bu sure zarfinda ben kendi ailem ile yasamaya devam ettim ben hersey gayet yolunda zannederken esimin benden habersiz kumara alistigini ve borc batagina dustugunu ogrendim ve ardi arkasi kesilmeyen yalanlarini . defalarca hata yapti birakicam oynamiycam artik dedi ben de ona hep bi sans verdim sevdigim icin birakamadim duzelir zannettim ama sonuc hep ayni bizim herseyimiz hep talihsizliklerle dolu esim ailesi ile kus oldugu icin dugunumuyze bile gelmemislerdi her neyse 3 yillik evliligimiz sonunda bikac ay once kendimize ait eve cikabildik evde gecirdigimiz ilk 1 ay boyunca hersey iyidi sonra benim kisa bir sureligine ailemin yaninda gitmem gerekti cok talihsiz beni derinden sarsici bir olay vesilesi ile ben esimin bana yalan soyledigini ve elindeki gecimimiz icin olan parayi kumara yatirdigini cevresindende yalanlar soyliyip borc para istedgini ogrendim ve artik canima tak etti bu sefer bosanacagim dedim bir yandan ayrilmak isterken artik bizden olmayacigi kanaatine affetsem yine ayni seylerin tekrarlanacagi kanaatine varmisken bir yanim bana yasattigi bu uzuntu hayalkirikligi sebebi ile ona kizgin hep icime atiyorum cikmaz sokakta hissediyorum kendimi kalbimde bir yerlerde ayrilmak istemiyorum onsuz nasil olacak doye dusunuyorum ama mantigim kendini aptal yerine koydurtma diyor ben bu isin icinden cikip en dogru karari nasil verecegim lutfen okuyup yazarsaniz memnun olurum
Cocugum yokBence de duygularınızla değil mantığınızla hareket edin ve boşanın bu arada çocuk var mı
Neyse ki böyle bir hata yapmamışsın. Kumar oynayan yalan söyleyen birinden hayır gelmez boşa gitsin sana da yazıkCocugum yok
Hata yaptiktan sonra pisman oldugunu ve birdaha yapmiycagini soyluyor ama yine tekrarlaniyor o hataalar beni sevdigi biliyorum ama seven sevdigimi de uzmemeli degil miBu ilişkiye bir emek vermişsiniz hem sürece hem karşınızdaki kişiye beslediğiniz-biriktirdiğiniz duygular olduğu için o hayatımdan çıkarsa hayatım nasıl olur diye sorgulamanız doğal fakat bu demek değil ki mantığınızı devre dışı bırakıp bu ilişkiyi süründüresiniz. Karşınızdaki kişinin düşünceleri neler bilmiyorum fakat bir bağımlılık söz konusu olduğu için sağlıklı düşünmesini beklememelisiniz. Kendinize, geleceğinize ve hayatınıza olan saygınızdan bu ilişkiyi bitirmelisiniz
Seven sevdiğini üzmemeli genellemesi bana pek doğru gelmiyor. Hak verirsiniz ki bu dünyada çeşit çeşit insan var o yüzden ben sevginin bir noktadan sonra saygı olmadan verimini, güzelliğini yitirdiğini düşünenlerdenim. Siz kendiniz yazmışsınız; “eşimin bana ve çevresindekilere yalan söylediğini öğrendim…” diye. Ve üstüne üstlük bağımlılıktan bahsediyoruz böyle bir insan ne kadar dürüst olabilir? Ne kadar sözüne bağlı olabilir? Bu tarz sizi kaybetmemek, el altında tutmak istemek veya olay çıkarmamak için söylemiş olabileceği sözlerde ne kadar samimiyet arayabilirsiniz? Bulabilir misiniz? Bence cevap çok net. Fakat durumun içinde, bizzat yaşayan biri olarak zorluk çekmeniz anlaşılır. Ama şöyle düşünün; hadi kendinizi umursamadınız ilerde planlı veya plansız çocuk sahibi olma kararına varırsanız bu muhakkak o çocuğun da hayatına yansıyacaktır. Ama benim önerim ileride olacak veya olmayacak çocuğunuzu değil. Kendinizi, şu anı düşünerek karar vermenizdir.Hata yaptiktan sonra pisman oldugunu ve birdaha yapmiycagini soyluyor ama yine tekrarlaniyor o hataalar beni sevdigi biliyorum ama seven sevdigimi de uzmemeli degil mi