• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilik/Bosanma sürecini nasil atlattiniz :( yardimm

sevgili Blackberry,
yaşadıkların hiç kimsenin yaşamak istemediği ama bir çok kişinin de (maalesef hep kadınların) yaşadığı bir hikaye. bununla baş eden senin gibi bir sürü kadın var, umarım şu an hepsi daha güçlü ve kendine daha değer veren kadınlar olarak yeniden doğmuşlardır. kötü tecrübeler insanları olgunlaştırıyor maalesef. dünyada her şey layıkıyla ve hakkaniyetle olsaydı bu kadar savaş, cinayet, hırsızlık olmazdı zaten. evlilikler de benzer. iyi insanlara böyleleri denk geliyor işte, bu da dünyanın bir oyunu. her evlilik buna yakın bir süreçten mutlaka geçiyor, avukat mutlaka bir aranıyor, adileye havasını kokluyor çoğu çift.
ben şöyle düşünmüştüm bu zamanlarda: nefes alamadığım, uğradığım haksız muamaleyi düşünüp kendime acıdığım zamanlarda; her gecenin bir sabahı vardır! ve unutma ki Allah bir kapıyı kapatıyorsa, diğerini açacaktır.
Seni istemiyorsa bu adam, sen kalbine taş bas ama O 'nu sen hiç isteme, düşün düşün ağla, kendini hırpala bir süre hatta. zamanla göreceksin ki boşunaymış. Şu saçma sapan 3 günlük dünya hayatında bir gerizekalı için oturup dertlenmek o kadar fuzuli ki.
inan bir süre sonra sevineceksin. dayan olur mu? bitecek hepsi. biz hepimiz basit insanlarız bu dünyada. mutlu olmak için tek insan o değil. bırak defolup gitsin.
Cook güzel yazmissin, haklisin... Rabbim icime ona karsi öyle Bir sogukluk versinki, karsisinda hep dim dik duruyim..

Hakkinda hayirlisi olsun..zor bir surec eminim, cunku ben de ayrilik asamasindayim iki aydir ayriyim..ama henuz dava acilmadi...terapise basladik zaten cok yapici degil ona da bu hafta gelmedi baskasina soz verdigi icin,ben de kendime soz verdim..bu ay sonuna kadar baristik baristik, sonra icim kana kana yuregim aciya aciya unutacagim..
Kac kez dunyaya geliyoruz, kac kez bize sans veriliyor...ben hep kendimi soyle avuttum esimin olmadigi surecte oluleri dusundum sevdiklerinden ayrilar ve hala yasiyorlar..insan olume bile alisiyosa, buna da alisiriz canim..
Zaten herrsey bir anda bozulmadiki bir anda duzelsin...sabret,dua et, ben gece yarisi uyaniyorum hep ansizin, aglamak geliyor icimden aglayamiyorum bile...
Degmediyse, elinden geleni yaptigin halde duzelmediyse yapicak cok birsey yok...Allah yar ve yardimcimiz olsun..
Bizde terapiste gitme sansimiz bile olmadi... Bende yaklasik simdi 2aydir ayriyim.. Artik allahdan herseyin hayirlisini diliyorum, Insallah sendede hayirlisiyla düzelir, cünkü insan öyle bir hale geliyorki, kalb acisindan karsindaki kisi kötü bile olsa Ondan vazgecmek istemiyor.

Amin Insallah ... Bir gün oluyor sükrediyorum öyle Bir aileden kurtuldugum icin ama diger günde kahroluyorum resmen.. Nefsim benle sanki oyun oynuyor :KK43:
Tatlım olağan süreçtesin.Tek yapman gereken sabretmek.Geçeceğini biliyorsun.Geçerli sebeplerin olmasaydı bu aşamaya getirmezdiniz zaten.Rabbim sabrını ve en önemlisi HAYIRLI OLANI nasip etsin inşallah.Beni biliyorsun eşim işsizim diye boşancaktı benden.Daha geçen akşam özür diledi.Ben iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum sabretmekle sadece HAYIRLISINI VER RABBİM diye dua ettim,şimdilik durum bu.Aileler yoktu bizim arada sizde var ama.O da kolay aşılabilen bir sorun değil.

Boşanma davanız ne zaman olacak?Eşinle hiç görüşüyor musunuz?Kaç yıldır evliydiniz,ana sebep ne bosanmanızda?

Almanyada öyle, hani eger barisma felan olursa diye Bir sene bekleme süreci veriyorlar...

Ben de bıkac ay önce bosandım cnm..O zamanlar daha zor oluyor ılk gıttıgınde,duzenın degıstıgı zaman vs..Ama zaman gectıkce tekrar zaman sayesınde gecmeye baslıyor..Herşeyın ılacı zaman oluyor.Insan neye alısmıyor kı buna da alısmasın..Sen sevıyor musun hala?

Ben de bıkac ay önce bosandım cnm..O zamanlar daha zor oluyor ılk gıttıgınde,duzenın degıstıgı zaman vs..Ama zaman gectıkce tekrar zaman sayesınde gecmeye baslıyor..Herşeyın ılacı zaman oluyor.Insan neye alısmıyor kı buna da alısmasın..Sen sevıyor musun hala?
Zaman herseyin ilaci diyorlar ama sanki Hic gecmicekmis gibi... Inanirmisin onu Bukadar cok sevdigimi bilmiyordum...
Sen unutabildinmi?

merhaaba arkadasım ben evlenip boşanmasdm belki ama bende nişanlımdan ayrıldım üç aya yaklasştı.. inan ilk iki ay ruh gibiydim hatta iki kez dr a gittim ama sonra bir düzeldim şimdi öyle güçlüyüm ki bin şukur Allahıma... ve buradanda bir çok arkadasım destek oldu.. atlatacaksın inşallah ve daha güçlü olacaksın...

Merhaba arkadaslar önceden forum acmistim, esimle bosanma sürecindeyim, 2aydir ayriyiz ve barisma sansimiz hic yok cünkü unutulmiyacak seyler oldu (aileler birbirine girdi vs vs )
Herseyi arkamda birakmak istiyorum ama olmuyor, onsuz yasayamicam sanki elim kolum baglandi :KK43: bana yardimmm edin. Bu aci hic dinmeyecekmi?? :KK43:
Siz nasil atlattiniz???
Ailem icin güclü durmaya calisiYorum ama sanki hergün yavas yavas bitiyorum...
Benim dugunum olamadan bosaniyorum ama aci ayni aci ve cok taze. Sizle ayni duygulari paylasiyorum. Moral olmasi acisindan benim konuyuda okuyabilirsiniz ben sizinkini takip edicem. sizede kendimede sabirlar diliyorum. :(

Benim dugunum olamadan bosaniyorum ama aci ayni aci ve cok taze. Sizle ayni duygulari paylasiyorum. Moral olmasi acisindan benim konuyuda okuyabilirsiniz ben sizinkini takip edicem. sizede kendimede sabirlar diliyorum. :KK43:
Cook üzüldüm canimm :( nedir bizim bu kocalardan cektigimiz.. Ailelerine söz geciremiyorlarsa ozaman hic evlenmiceklerdi ..

Bizde terapiste gitme sansimiz bile olmadi... Bende yaklasik simdi 2aydir ayriyim.. Artik allahdan herseyin hayirlisini diliyorum, Insallah sendede hayirlisiyla düzelir, cünkü insan öyle bir hale geliyorki, kalb acisindan karsindaki kisi kötü bile olsa Ondan vazgecmek istemiyor.
Emin ol sansin olsada degisen birsey olmayacakti canim..daha cok canini yakacakti duyduklarin, ben terapiste baslamadn once cok iyidim ama simdi daha kotuyum,sonu ne olur bilmiyorum..
Seni cok ama cok iyi anliyorum, ben de bitti dedikce kalbim beynim benle oyun oynuyor sanki..amaa gucclu ol, tek degiliz,ilk degiliz denedik olmadi...
Belki de tekrar birlesirsinz esinin tavri nasildi bilmiuorum ama benim arkadasim bosandigi esiyle tekrar evlendi mesela...nasipten oteye gidilmiyor..keske yakin olsaydik birbirimize daha cok ddestek olurduk..

bende ayni yollardan gectim kardes ama 3 ay sonra 1 sene olucak biz ayrilali cokkk zor biliyorum Rabbim yardimcin olsun sabir versin ama bilki gecicek

Zaman herseyin ilaci diyorlar ama sanki Hic gecmicekmis gibi... Inanirmisin onu Bukadar cok sevdigimi bilmiyordum...
Sen unutabildinmi?

Unuttum cnm tabı kı gecıyor gıdıyor..Eğer sen severek ayrıldıgınıza ınanıyorsan bırseyler yap..Ama emınsen ve kararlıysan dusunup uzulmemeye calıs..

merhaaba arkadasım ben evlenip boşanmasdm belki ama bende nişanlımdan ayrıldım üç aya yaklasştı.. inan ilk iki ay ruh gibiydim hatta iki kez dr a gittim ama sonra bir düzeldim şimdi öyle güçlüyüm ki bin şukur Allahıma... ve buradanda bir çok arkadasım destek oldu.. atlatacaksın inşallah ve daha güçlü olacaksın...
Amin Insallah canimm

Back
X